Jump to content

Recommended Posts

Ειπα να κανω μια ανανεωσουλα

fsfsfasps5.jpg

Λιγο ακαταστασια αλλα οκ...

Και ναι καλα βλεπετε στο widget, 41+ ωρες καψιμο,,εχμμ left 4 dead multiplayer ftw :jump1:

και L for Lucifer :)

(edited)
Μερικές ερωτησούλες:

Πώς την αντέχεις εκεί την taskbar;

To προγραμματάκι κάτω είναι το objectdock;

Ποιο icon set χρησιμοποιείς;

Ποιο προγραμματάκι μετράει το net bandwith;

Το ρολόι είναι από Yahoo! Widgets;

Ελπίζω να μη σε κούρασα...:whistling

Δε σε είδα ΚΑΝ man, τώρα το πρόσεξα το ποστ...:turn:

Λοιπόν:

1) Το Start menu to έχω αριστερά γιατί με βολεύει αφάνταστα όταν ανοίγω πάρα πολλά παράθυρα - που να δείτε στην 30άρα τι γίνεται (θα ανεβάσω κανα shot όταν κατέβω Αθήνα). Μ' αρέσει το start πάνω, ενώ η taskbar συνηθίζετε αρκετά εύκολα :D Πάντως το Start Menu πάνω, που το βάζουν μερικοί (και στα Mac), δεν το μπορώ ΚΑΘΟΛΟΥ. Όταν το ποντίκι πάει πάνω-δεξιά σημαίνει ένα πράγμα - Χ/Close Window ;)

2) Rocketdock - πάνω κάτω την ίδια δουλειά με το Objectdock. Οι απόψεις διίστανται για το ποιο είναι καλύτερο, εγώ έχω βολευτεί με το Rocket.

3) Icon set στα Windows ή στο Rocketdock? :D Στα Windows δεν έχω κάποιο Icon set, είναι ένα Theme, το NextLevel, στη Rocketdock είναι διάφορα από το net που βρήκα.

4) DU Meter :)

5) Όχι. Ψάξε για Clocktopia στα Windows Vista Sidebar Gadgets. Υπάρχουν 5 σετ, απίστευτα όλα.

Έγινε επεξεργασία από gznp
(edited)
κ απο δω ενα win7 :

Ωραιος!

Τα gadgets πως δουλευουν;Κοντευω να το σπασω το κεφαλι μου :wall:

Έγινε επεξεργασία από rory
τι εννοεις πως δουλευουν; κανεις add και για να ρυθμισεις κατι κλικ στο κλειδι.

Οτι κι αν εχω κανει δεν δουλευουν.:fist:

Δεν ανοιγουν καν,ουτε στον πινακα ελεγχου!Την 7000 εκδοση εχεις?

ερώτησις....υπάρχουν εικονίδια με αυτό το backround lighting effect σαν αυτά που φαίνονται (εντεχνως τοποθετημένα) από τον crio στο μέσο της οθόνης του;;;;