Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Εδω (Χανια) ο κοσμος καιγεται και παγωνει και το χαλαζι μου τσακισε το αμαξι αλλα εγω δεν πτοουμαι. Συνεχιζω ακαθεκτος να παιζω με τη μουφα.

ενα update σημερινο

Untitled_9.png

Edit : Δεν ξερω αν το ξερετε αλλα θα το αναφερω..

Αυτο το site εχει απιθανα wallpapers και μπορεις να κανεις αναζητηση και με το χρωματικο τονο που θελεις!

Έγινε επεξεργασία από gocu
  • Like 5

Μεχρι να βαλω W7 ειπα να περιποιηθω λιγο το χαωτικό μου XP desktop:

desktoparmageddon.th.jpg

Win Theme απο TuneupPortable, Wallpaper φτιαγμενο απο μενα, εικονίδια (και ήχοι) απο το site "The Desktop of Rassilon".

(edited)

Ψαχνοντας για wallpaper βρηκα αυτο αλλα δυστυχως δεν ειναι η αναλυση που ηθελα:p:p:p

51458-ubuntu-wallpaper-sensual-1280x1024.jpg

Έγινε επεξεργασία από FANISTELROOY
  • Like 7

Edit : Δεν ξερω αν το ξερετε αλλα θα το αναφερω..

Αυτο το site εχει απιθανα wallpapers και μπορεις να κανεις αναζητηση και με το χρωματικο τονο που θελεις!

Πολυ καλο. :T:

Αν και εχει ενα σωρο nsfw μεσα, εχει και μερικα φοβερα. Εφαγα κατι ωρες χθες να το ψαχνω.

• Like 3
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο FANISTELROOY

Ψαχνοντας για wallpaper βρηκα αυτο αλλα δυστυχως δεν ειναι η αναλυση που ηθελα

1920*1200

:T:

(edited)

Να ρωτήσω ξέρουμε κανένα καλό πρόγραμμα που να δείχνει τον καιρό στο desktop αλλά να είναι ελαφρύ? δοκίμασα το HTC Home αλλά είναι λίγο βαρύ το άτιμο 40mb....και αν βάλεις και το samurize και το Rainlendar, τα έπιασα τα λεφτά μου :p

14519981.jpg

tolis86 το ημερολόγιο, ο καιρός και τα περί cpu είναι από το rainmeter ?

Έγινε επεξεργασία από Havic
Ψαχνοντας για wallpaper βρηκα αυτο αλλα δυστυχως δεν ειναι η αναλυση που ηθελα:p:p:p

51458-ubuntu-wallpaper-sensual-1280x1024.jpg

Ax μου μύρισε:p

Εδώ λοιπόν σας έχω και το Χριστουγεννιάτικο. Το έχω 3 χρόνια και δεν θέλω να το αλλάξω...

post-11106-1416074783,2516_thumb.jpg