Jump to content

Ερευνα αγοράς για ακουστικά.HELP!

Πριονέτο

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Και ειμουν ετοιμος να ανοιξω το ιδιο θρεντ. Μεχρι χτες ειχα καποια κλειστα ακουστικα της Sony. Τα ειχα 2 χρονια και ειτε ακουγα μουσικη απο το hifi,ειτε ακουγα απο το pc, η ποιοτητα ειναι (μαλλον ηταν) απιστευτη.

Σκεφτομουν να τσιμπησω τα Zalman, αλλα ακουσα οτι εχουν 3 βυσματα, οποτε θελουν συνεχεια σκαντζα με τα βυσματα των ηχειων. Ετσι ειναι ?

Εγώ στη θέση σου θα έφτιαχνα ένα συστηματάκι να τα αλλάζω με διακόπτες. Απλό. Παίρνεις από μια τρύπα με ηλεκτρονικά ένα μικρό πλαστικό κουτί (κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη), 6 βυσματάκια και 3 μεγάλους διακόπτες, να εννώνεις και είσαι μάγκας. Αλλά πρέπει να σει ολίγον πολύ μάγκας για να κάνεις καλή δουλειά και να μη σου κόβει απο κει...

• 3 weeks later...

Υπάρχουν στην αγορά βύσματα αντάπτορες, που βγάζουν από τη μια, είσοδο καρφί και απ' την άλλη, δύο τρύπες εξόδους, για καρφί. Κάνουν μισό ευρώ το ένα νομίζω. Πάρε τρία και έχε τα ακουστικά και τα ηχεία να παιζουν μόνιμα, ταυτόχρονα (κλείνεις τα ηχεία απ' τον διακόπτη, όποτε θες privacy και ακούς ακουστικά). Αυτή τη λύση βρήκα για μένα. Πήγαινε σε μαγαζί με ηλεκτρονικά να τα βρείς σίγουρα.

759.307.jpg <---===###

Παιδιά έχω σταμπάρει τα TRUST 751B 5.1 SILVERLINE HEADSPEAKERS και SHARKOON MAJESTIC 5.1 HEADPHONES + USB EXT. SOUNDCARD από το e-shop. Τι γνώμη έχετε;

Nickman τα Sharkoon 5.1 Magestic συνδέονται στον υπολογιστή μέσω USB, έτσι; Υπάρχει δυνατότητα να συνδεθούν και σε κάποιο οικιακό ηχοσύστημα μέσω των κλασικών βυσμάτων ή προορίζονται μόνο για σύνδεση σε υπολογιστή μέσω USB;

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.