Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Και ειμουν ετοιμος να ανοιξω το ιδιο θρεντ. Μεχρι χτες ειχα καποια κλειστα ακουστικα της Sony. Τα ειχα 2 χρονια και ειτε ακουγα μουσικη απο το hifi,ειτε ακουγα απο το pc, η ποιοτητα ειναι (μαλλον ηταν) απιστευτη. Σκεφτομουν να τσιμπησω τα Zalman, αλλα ακουσα οτι εχουν 3 βυσματα, οποτε θελουν συνεχεια σκαντζα με τα βυσματα των ηχειων. Ετσι ειναι ? Εγώ στη θέση σου θα έφτιαχνα ένα συστηματάκι να τα αλλάζω με διακόπτες. Απλό. Παίρνεις από μια τρύπα με ηλεκτρονικά ένα μικρό πλαστικό κουτί (κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη), 6 βυσματάκια και 3 μεγάλους διακόπτες, να εννώνεις και είσαι μάγκας. Αλλά πρέπει να σει ολίγον πολύ μάγκας για να κάνεις καλή δουλειά και να μη σου κόβει απο κει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Βρε βρισκω φιλαρακια που πιανουν τρελα τα χερια τους. Το θεμα ειναι να βρω κατι ψιλο-μονιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
copper21 Οκτώβριος 6, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Υπάρχουν στην αγορά βύσματα αντάπτορες, που βγάζουν από τη μια, είσοδο καρφί και απ' την άλλη, δύο τρύπες εξόδους, για καρφί. Κάνουν μισό ευρώ το ένα νομίζω. Πάρε τρία και έχε τα ακουστικά και τα ηχεία να παιζουν μόνιμα, ταυτόχρονα (κλείνεις τα ηχεία απ' τον διακόπτη, όποτε θες privacy και ακούς ακουστικά). Αυτή τη λύση βρήκα για μένα. Πήγαινε σε μαγαζί με ηλεκτρονικά να τα βρείς σίγουρα. <---===### Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2005 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Aυτα χανουν αρκετο σημα.....Τα ειχα παλια σε walkman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
copper21 Οκτώβριος 6, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2005 Δυσειδαιμονίες... Δεν χάνεις τίποτα για μια δοκιμή, πίστεψέ με ούτε που θα καταλάβεις τη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Neuromancer_ Οκτώβριος 9, 2005 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 Παιδιά έχω σταμπάρει τα TRUST 751B 5.1 SILVERLINE HEADSPEAKERS και SHARKOON MAJESTIC 5.1 HEADPHONES + USB EXT. SOUNDCARD από το e-shop. Τι γνώμη έχετε; Nickman τα Sharkoon 5.1 Magestic συνδέονται στον υπολογιστή μέσω USB, έτσι; Υπάρχει δυνατότητα να συνδεθούν και σε κάποιο οικιακό ηχοσύστημα μέσω των κλασικών βυσμάτων ή προορίζονται μόνο για σύνδεση σε υπολογιστή μέσω USB; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Οκτώβριος 9, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2005 εγω εχω τα trust και ειναι αρκετα καλα για την τιμη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Neuromancer_ Οκτώβριος 10, 2005 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Mustap έχουν κάποιο ελάττωμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Οκτώβριος 23, 2005 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 μολις παραγγειλα και τα logitech precision gaming.σαν ελαττωμα θα ελεγα οτι πιανουν πολυ χωρο +καλωδια τα trust.μολις ερθουν και τα logitech θα δω αν εχουν και στην ποιοτητα διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.