Jump to content

VODAFONE off line....

spike83

Recommended Posts

Τις τελευταιες 3 ωρες δεν εχω δικτυο απο vodafone σε vodafone κινητο .. ουτε απο σταθερο σε vodafone..

Ειναι μονο σε μενα ????? η Γενικα ολη η Ελλαδα δεν εχει VODAFONE>>>>

ΘΑ ΚΑΝΩ Μηνυση!!!!!

Αρχική απάντηση από madmetal

για μηνυση δεν βλεπω φως αλλα ολοι στην παρεα εχουμε cu και επεσε σιγη σημερα.

το δικτυο λεει δεν ειναι διαθεσιμο.

Ολα τα vodafone εχουνε πεσει...

αρκει να καλεσεις βονταφον νουμερο..

ΑΜΑΝ>>> και μετα ουτε ενα συγνωμη

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

και μενα μια χαρα. αλλα απο οτι βλεπω θα μετακομισω στην τιμ.

απο τις 5 το απογευμα που ηταν το προβλημα τωρα σιγα σιγα φτιαχνει .. αν και ακομα να στειλω μηνυμα!

εγω μαλλον θα μετακομησω στην cosmote η θα παρω και 2ο νουμερο

Σιγά ρε παλικάρια που θα φύγετε κι όλας... δηλαδή επειδή έπεσε το δίκτυό τους για 1η φορά? στη τελική μπορεί να αύξησαν τη χωριτηκότητά του ή δε ξέρω και γω τι. Μήπως κανένας έχασε τπτ εκατομμύρια στη Ν.Υ ? :D

Αρχική απάντηση από JiMk

Σιγά ρε παλικάρια που θα φύγετε κι όλας... δηλαδή επειδή έπεσε το δίκτυό τους για 1η φορά? στη τελική μπορεί να αύξησαν τη χωριτηκότητά του ή δε ξέρω και γω τι. Μήπως κανένας έχασε τπτ εκατομμύρια στη Ν.Υ ? :D

’μα ήταν να έχουν downtime για να αυξήσουν τη χωρητικότητα ζήτω που καήκανε. ’σε που έπρεπε να προειδοποιήσουν πρώτα.

Xθές παιδιά το είπε και στην τηλεόραση για το πρόβλημα αυτό (στις ειδήσεις στο ΝΕΤ) και ανέφερε κάτι για αποζημιώσεις αλλά δεν το έπιασα καλά γιατί ειχα φασαρία. Παντώς μπράβο τους που βγήκαν και ζητήσαν δημόσια συγνώμη και ανάφεραν την λέξη απόζημίωση έστω και για να κεντρίσουν το φιλότιμο του κόσμου.

Αρχική απάντηση από helloween

Xθές παιδιά το είπε και στην τηλεόραση για το πρόβλημα αυτό (στις ειδήσεις στο ΝΕΤ) και ανέφερε κάτι για αποζημιώσεις αλλά δεν το έπιασα καλά γιατί ειχα φασαρία. Παντώς μπράβο τους που βγήκαν και ζητήσαν δημόσια συγνώμη και ανάφεραν την λέξη απόζημίωση έστω και για να κεντρίσουν το φιλότιμο του κόσμου.

ποιο μπραβο τους ????? που ειπαν για προβλημα στις κυκλαδες και στο σαρωνικο και το προβλημα ηταν πανελληνιο?????

μεχρι και το τηλεφωνο του διευθυντη τις ΒΟΝΤΑΦΟΝ δεν δουλευε εκεινη την μερα..

Ποια αποζημιωση?? πλακα κανουνε.. δεν θα δωσουν τιποτα..

Δεν ξέρω αλλά κάτι τέτοιο υπόθηκε αλλά χωρίς να το έχω ψάξει για οτιδήποτε άλλο. Παντώς για ένα είμαι σίγουρος ότι σε ένα βαθμό κατάλαβαν και αυτοί την πατάτα που έκαναν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.