spike83 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2005 Τις τελευταιες 3 ωρες δεν εχω δικτυο απο vodafone σε vodafone κινητο .. ουτε απο σταθερο σε vodafone.. Ειναι μονο σε μενα ????? η Γενικα ολη η Ελλαδα δεν εχει VODAFONE>>>> ΘΑ ΚΑΝΩ Μηνυση!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 17, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 !!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟ(ΠΟΤΕ) !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Αύγουστος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 για μηνυση δεν βλεπω φως αλλα ολοι στην παρεα εχουμε cu και επεσε σιγη σημερα.το δικτυο λεει δεν ειναι διαθεσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 17, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Αρχική απάντηση από madmetal για μηνυση δεν βλεπω φως αλλα ολοι στην παρεα εχουμε cu και επεσε σιγη σημερα.το δικτυο λεει δεν ειναι διαθεσιμο. Ολα τα vodafone εχουνε πεσει... αρκει να καλεσεις βονταφον νουμερο.. ΑΜΑΝ>>> και μετα ουτε ενα συγνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Cosmote rulzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Ναι να πάτε όλοι στην κοσμοποτέ και μετά να φωνάζετε που ο πΟΤΕ είναι μονοπώλιο, μας πιάνει τον πωπώ με τις χρεώσεις του και λοιπά ψωμόλικα που ακούγονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Δεν ξέρω (και δε με ενδιαφέρει) τι κάνει ο ΟΤΕ, η Cosmote σκίζει :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Μια χαρά όλη μέρα με την Vodafone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 H Cospote σκίζει????Στον (Π)ΟΤΕ δεν ανηκεί?Το ίδιο είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 και μενα μια χαρα. αλλα απο οτι βλεπω θα μετακομισω στην τιμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 17, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN και μενα μια χαρα. αλλα απο οτι βλεπω θα μετακομισω στην τιμ. απο τις 5 το απογευμα που ηταν το προβλημα τωρα σιγα σιγα φτιαχνει .. αν και ακομα να στειλω μηνυμα! εγω μαλλον θα μετακομησω στην cosmote η θα παρω και 2ο νουμερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Αύγουστος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Αρχικα καποιο προβλημα ειχε το SMSC κ μετα οι υπολοιποι Servers τους...Απο τις 3 μεχρι τις 9-10 ....Παλαιοτερα ειχαν μπει σε εναν Server τους κ αλωνιζαν γελωντας με τα ΜMS ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Αύγουστος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Vodafone σύνδεση,κανένα πρόβλημα.Μόνο και μόνο που διαφημίζεται στη φανέλα του ακατανόμαστου,δε θα ξαναβάλω ποτέ Cosmote πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Σιγά ρε παλικάρια που θα φύγετε κι όλας... δηλαδή επειδή έπεσε το δίκτυό τους για 1η φορά? στη τελική μπορεί να αύξησαν τη χωριτηκότητά του ή δε ξέρω και γω τι. Μήπως κανένας έχασε τπτ εκατομμύρια στη Ν.Υ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk Σιγά ρε παλικάρια που θα φύγετε κι όλας... δηλαδή επειδή έπεσε το δίκτυό τους για 1η φορά? στη τελική μπορεί να αύξησαν τη χωριτηκότητά του ή δε ξέρω και γω τι. Μήπως κανένας έχασε τπτ εκατομμύρια στη Ν.Υ ? ’μα ήταν να έχουν downtime για να αυξήσουν τη χωρητικότητα ζήτω που καήκανε. ’σε που έπρεπε να προειδοποιήσουν πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 23, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Xθές παιδιά το είπε και στην τηλεόραση για το πρόβλημα αυτό (στις ειδήσεις στο ΝΕΤ) και ανέφερε κάτι για αποζημιώσεις αλλά δεν το έπιασα καλά γιατί ειχα φασαρία. Παντώς μπράβο τους που βγήκαν και ζητήσαν δημόσια συγνώμη και ανάφεραν την λέξη απόζημίωση έστω και για να κεντρίσουν το φιλότιμο του κόσμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 24, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από helloween Xθές παιδιά το είπε και στην τηλεόραση για το πρόβλημα αυτό (στις ειδήσεις στο ΝΕΤ) και ανέφερε κάτι για αποζημιώσεις αλλά δεν το έπιασα καλά γιατί ειχα φασαρία. Παντώς μπράβο τους που βγήκαν και ζητήσαν δημόσια συγνώμη και ανάφεραν την λέξη απόζημίωση έστω και για να κεντρίσουν το φιλότιμο του κόσμου. ποιο μπραβο τους ????? που ειπαν για προβλημα στις κυκλαδες και στο σαρωνικο και το προβλημα ηταν πανελληνιο????? μεχρι και το τηλεφωνο του διευθυντη τις ΒΟΝΤΑΦΟΝ δεν δουλευε εκεινη την μερα.. Ποια αποζημιωση?? πλακα κανουνε.. δεν θα δωσουν τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 24, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Δεν ξέρω αλλά κάτι τέτοιο υπόθηκε αλλά χωρίς να το έχω ψάξει για οτιδήποτε άλλο. Παντώς για ένα είμαι σίγουρος ότι σε ένα βαθμό κατάλαβαν και αυτοί την πατάτα που έκαναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 24, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/08/22/1081573.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.