2cpu Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2005 Εχει κανεις κανενα εξτρα καλυμμα απο τα ανωθεν κουτια?Εχω το antec sx1240 , ειναι ιδιο με αυτο το μοντελο της Chiftec( http://www.chieftec.com/products/dragon/da01w.htm)εχω χασει εκεινα που εβγαλα και τωρα θελω ενα για να καλυψω το κενο.Οποιος με βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος και θα λαβει ενα δωρο εκπληξη:flower: Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 17, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2005 Να φανταστο οτι το δορο θα ειναι το ψυγειο εεεεεεεεεεε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Που μενεις...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 άστο το καπάκι ταξιδεύει :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Αύγουστος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Υπάρχουν κι εδώ 1-2 σε ασημί και μαύρο για όποιον θέλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Αύγουστος 18, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 καταρχην να ευχαριστησω ολους οσους απαντησαν:flower: @ D.J.AleXXX_gr > ναι ενα απο τα δωρα ηταν και το ψυγειακι @saxon_747> σε ενα χωριο εξω απο την θεσσαλονικη @DarkSaga> @ Narayan > ευχαριστω εντελει οπως προανεφερε ο DarkSaga το καπακι ειναι καθοδον. σας ευχαριστω και παλι ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Αρχική απάντηση από 2cpu@ D.J.AleXXX_gr > ναι ενα απο τα δωρα ηταν και το ψυγειακι το αλλο???? η υπιρχαν και αλλα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.