Jump to content

OCZ EL DDR PC-3500 Gold GX

DarkSaga

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Λυπήθηκα τα λεφτουδάκια μου και πήρα 2χ512 Twinmos UTT-BH5 με κωδικό 1Α4Τ...τις βρήκα στον Τεχνόραση 52 τη μία...

...για όποιον ενδιαφέρεται έχει ακόμη ένα ζευγάρι 2χ512 με τον ίδιο κωδικό και άλλα 2χ512 με κωδικό CADT τα οποία δεν γνωρίζω τί λογής είναι....

Τα UTT-ΒΗ5 δεν ανεβαίνουν τόσο όσο τα παλιότερα ΒΗ-5 ή όχι;

για να βρώ bh5 έπρεπε να ψάξω για Kingston Value Ram που δεν ήξερα πως θα την δεχτεί η DFI - έχει ειπωθεί ότι παίζει ασυμβατότητα - ή να επενδύσω σημαντικά υψηλότερο ποσό...

...οπότε είμαι ευχαριστημενος...

Μιας και το ανέφερες...είχε κάτι ψύκτρες για μνήμες της Revoltec που μου φάνηκαν πιο καλοφτιαγμένες από εκείνες της thermaltake...και υποτίθεται ότι προσφέρουν καλύτερη απαγωγή θερμότητας κατά την σειρά aluminum<copper<platinum<gold ...τις έχει δοκιμάσει κανείς να πεί εντυπώσεις;;

• 2 weeks later...

Tις πηρα εδω και καμμια εβδομαδα.Απλα ρευμα θελουν και ανεβαινουν στον ουρανο....

Τα spd παντως ειναι 8-3-3-2.5 για τα 216...

Τα ψυκτρακια ειναι οντως παρα πολυ προσεγμενα οπως ολοι λενε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.