Jump to content

Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 1.0A

DarkSaga

Recommended Posts

λίγο μεγαλύτερο απο το κλασικό notebook mouse της moft με τις κατακόρυφες πλευρές για τα δάχτυλά.

αυτό έχει ένα υποτυπωδες καουτσουκάκι στα πλάγια και βολικό δε χάνεται εντελλώς στο χέρι

βέβαια είναι και αυτό μικρό αν έχεις μάθει να ξαπλώνεις πάνω στο mouse δεν κάνει.... ούτε αυτό

post-130-1416072133,9657_thumb.jpg

εδώ παρέα με το κεραιακι usb που πιάνει αρκετά καλά όσο είναι φορτισμένη η μπαταριά

αυτονομία αρκετά καλή και αν χρησιμοποιείται σε notebook οπότε μπαινοβγαίνει το usb στέλεχος με την εφαρμογή του απο κάτω απο το mouse στην εσοχή απενεργοποιείται πλήρως με σκοπό την περαιτέρω οικονομία

η θέση της μπαταρίας ανοίγει με το πάτημα του κόκινου συμβόλου

post-130-1416072133,9949_thumb.jpg

1χΑΑ αλκαλική αρκεί με χρήση αρκετή.....

περίπου για 1μ5-2 μήνες

με επαναφορτιζόμενη δεν το έχω δοκιμάσει

post-130-1416072134,0061_thumb.jpg

εδώ φαίνεται και η εσοχή που θηλυκώνει το κεραιάκι για να απενεργοποιηθεί και να μεταφερθεί η αποθηκευθεί χωρίς κατανάλωση....

post-130-1416072134,0127_thumb.jpg

thats all

κόστος απόκτησης ~24Ευρώ σε συσκευασία...σακουλάκι και στο χέρι

προοριζεται για στήσιμο συστήματος ίσως....

τα μεγάλα πνεύματα....

συναντιόντουσαν πάντα...

η ιστορία το έχει γράψει πολλές φορες αυτο

:hehe:

Χεχε, με αυτο δουλευω τωρα στο laptop, στην αρχη ειχα προβλημα με το μεγεθος αλλα τωρα εχω συνηθισει, πολυ καλο mouse.

(στο ιδιο χρωμα το εχουμε κιολας),

PS. εγω το πληρωσα 40 ομως γμτ

Lol ιδιο και εδω με επαναφορτιζομενη μπαταρια κρατα κοντα στον μηνα με αρκετη χρηση.Εγω δεν θυμαμαι ποσο το πηρα για την ακριβεια εαν το πηρα κιολας ή εαν περισεψε απο πουθενα.

e-direct το είχα πάρει πέρασα για το κλασικκό moft mini mouse το είδα και το προτίμησα

σε κούτα 12άδα ήταν με ένα μανουαλ κοινό για όλα :)

Το πείρα μαζί με το laptop πριν κανα 10μηνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ασε που όποιος το βλέπει παθαίνει τη πλάκα του !!!

Έχω δουλέψει και με αυτό και με το αντίστοιχο ενσύρματο. Το μόνο κακό με αυτά τα μικρούλια είναι πως έχουν μόνο 2 κουμπιά (+ ροδέλα) ενώ έχω κακομάθει με τα εξτρά κουμπάκια (back & forward) του Logitech μου... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.