crazyantonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2005 σημερα εκανα με το dvd decrypter τα αρχεια ifo αντιγραφη στον υπολογιστη μου αλλα αν και εχω την τελευτεα εκδοση του nero recode δεν μπορω να βαλω τα αρχεια μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω? ή ποιο προγραμμα να κατεβασω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Εγώ ταινία αντιγράφω με το dvd decrypter πρώτα και clone dvd μετά για να κάνω και την ανάλογη συμπίεση ή να αφαιρέσω υπότιτλους και μενού. Αν κατάλαβα καλά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από crazyantonis σημερα εκανα με το dvd decrypter τα αρχεια ifo αντιγραφη στον υπολογιστη μου αλλα αν και εχω την τελευτεα εκδοση του nero recode δεν μπορω να βαλω τα αρχεια μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω? ή ποιο προγραμμα να κατεβασω ? θελεις το clone dvd .. toylaxiston εγω ετσι ξερω να κανω "αντιγραφα ασφαλειας" το Νεro δεν εχει συμπιεση .. Αν θες το clone dvd στηλε πμ να στο δωσω ... με το register αλλιως ψαξε στο limewire.com η σε κανα σιτε με τορρεντσ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15638&highlight=torrents Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.