Jump to content

Βοηθεια σε αναζιτιση rheobus.....

Qlim4X

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον παιδες

εχουμε και λεμε

θελο ενα rheobus που να μπορει να σικονει 4 καναλια με 15watt ανα καναλι........

γιατι???

γιατι εχω πανο στο κουτι βαλμενα 8 φανακια thermaltake smart fans αυτα εδω

στην εξις συνδεσμολογια

2x80mm front intake

2x90mm side intake

2x80mm rear exhaust

2x120mm up radiator exhaust

και θα ηθελα να τα βαλω σε ζεβγη πανο σε ενα rheobus

(τα φανακια τα ιδια εχουν δικους τους ρεοστατες αλλα μαζευοντε πολλα καλοδια και επισεις καθιστα αναγκεα την κατασκευη ενος χιροποιητου......)

για αυτο κατελιξα στα εξις 3

για 5 1/4'' bay

akasa as-fc-03 link

vantec nxp-201 link

για 3 1/2''

vantec nxp-205 link

αυτα εχω υποψιν μου οπιαδιποτε βοηθεια, γνομη η παρατιριση δεκτη......

thanks;)

Αρχική απάντηση από tristeno

Τι είναι το "ray" bus πάλι βρε Alexx?

Θα σου τραβήξουν τα αυτιά στην Αγγλία

ok τορα νικολι???

Αρχική απάντηση από sotiris

it's rheobus.

thanks man

Αρχική απάντηση από unstoppable

Χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχα.............

θα απαντισει κανεις????

Αρχική απάντηση από tristeno

μήπως rheo αντί για reo (μην το κάνουμε και φορτηγό)?

Λέω μήπως...

:o :whistle2:

ok παιδες

αλλα δεν βλεπω κανεις να εχει καπια αποψη πανο στο θεμα

αν εχει κανεις θα ηθελα να την ακουσω

Εγώ χρησιμοποιώ έναν 3" 1/2 που δίνει το hacshop.Είναι και πολύ φθηνός.Τον έβαψα και μαύρο.

post-1039-1416072133,8653_thumb.jpg

1. Εγώ θα πρότεινα το nexus. Έχω το 305 και το καλό του είναι οτι οι ανεμιστήρες κλείνουν και τελείως (αλλά δεν είναι αυτόματο). Αν κλεινουν και στο 205 τότε με τα χίλια αυτό. Επίσης δεν θα ξανάπαιρνα με οθόνη και αν ξανάπαιρνα θα ήταν το akasa Που λες.

2. Εγώ πάντως που δεν ήξερα τι σημαίνει το "rheo" το "rheobus" το διάβαζα "αρχαίομπας" :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

2. Εγώ πάντως που δεν ήξερα τι σημαίνει το "rheo" το "rheobus" το διάβαζα "αρχαίομπας" :hehe: :hehe:

lololol

Εγώ πάλι έχω το Nexus 201 και το Coolermaster Aerogate 2... Το πρώτο, είναι καλό, έχω αλλάξει και τα led σε κόκκινα, βάφτηκε και μαύρο. Το δεύτερο μου σπάει τα νεύρα που ρυθμίζει μόνο του τα fan!!!

Σε σύγκριση τα δύο, για μούρη είναι καλό το Coolermaster Aerogate 2, αλλά για δουλειά το Nexus...

Αρχική απάντηση από DMylonas

Εγώ πάλι έχω το Nexus 201 και το Coolermaster Aerogate 2... Το πρώτο, είναι καλό, έχω αλλάξει και τα led σε κόκκινα, βάφτηκε και μαύρο. Το δεύτερο μου σπάει τα νεύρα που ρυθμίζει μόνο του τα fan!!!

Σε σύγκριση τα δύο, για μούρη είναι καλό το Coolermaster Aerogate 2, αλλά για δουλειά το Nexus...

Ακριβώς τα ίδια. Εγώ θα ήθελα να πουλήσω το Aerogate ΙΙ (αλλά δεν μπορώ γιατί μου λείπουν 2 σένσορες), να φτιάξω το nexus που έχει ψιλομαμηθεί (δεν παίζουν τα κανάλια 1 & 2 και κάνει νούμερα στις λάμπες) ή έστω να πάρω ένα καινούριο nexus και για θερμοκρασίες να βάλω ένα μικρό θερμομετράκι 2 αισθητήρων μέσα από το τζάμι. Μαμακία έκανα και πήρα το Aerogate. Τι το ήθελα να κοιτάζω θερμοκρασίες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.