Jump to content

To νεο Logitech G15

Solid Snake

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Ε αρα σκεψου! Θα εχεις το εργαλειο και θα το σκοτωσεις με το ασυρματο? Συνηθεια ειναι τα καλωδιο. Γλιτωνεις και την ακτινοβολια του bluetooth,χα!!

πιο μπλε δοντι ρε ???

ραδιοκιματα ειναι 2,4ghz

αλλα το G7 ειναι πολυ καλα βελτιομενο σε αυτο...........

να ρωτισο κατι γενικο

αν βαλο το ανταπτορακι απο usb σε ps/2 για το ποντικη θα χασο καθολου αποδοση???

το G15 usb ειναι και αυτο η κανονικο???

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

blue tooth sucks 5 φορες παραπανω απτα κυματα RF στα θεματα αποκρισης ελεος :p , το θεμα να ειναι και το copperhead, και το G5 κ το G7 ΟΝΤΩΣ στα hz που αναφερουν οι εταιρειες, κι εγω μπορω να κανω overclock την usb στα 500hz αλλα για να εχω 500 σε ολες τις φασεις το κοβω ΑΠΙΘΑΝΟ, πρεπει το mouse να κουνιεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ κ ΓΡΗΦΟΡΑ διαφορετικα τα hz πεφτουν, τωρα αμα δεν συμβαινει σε αυτα τα ποντικια τους βγαζω το καπελο :)

οσο για το g15, http://www.elitebastards.com/page.php?pageid=9872&head=1&comments=1 <--- simplicity for teh win ! τι να το κανει ο μεσος FPSας το μπλε LED αφου ξερει τυφλο ( αν θελει να λεγεται "μεσος" , τι να το κανει τον μετρητη για το ποσο ammo εχει αφου εχει το HUD στην οθονη ? ΕΛΕΟΣ τι target group εχει η logitech ? 12χρονα και wannabes ?

edit : τα καινουργια mice ειναι USB ONLY, σε 2-3 χρονια το κοβω να μην υπαρχει καν πρασινη PS/2 η ακομα και μοβ, το USB ειναι ΧΑΛΑΡΑ ανωτερο interface, τα usb keyboards δεν μαμιουνται οταν πατας 3-4 κουμπια ταυτοχρονα, τα usb mice τουλαχιστον στα 125hz εχουν σταθεροτερες επιδοσεις απο PS/2 οταν τα resources του συστηματος εχουν σχεδον ξεμεινει, 100hz Που εχει η ps/2 ( h 200hz με overclock) απο τα 500Hz των G5 + G7 η τα 1000hz/1ms αποκριση του copperhead εχει ΑΙΣΘΗΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ακομα και στο desktop ;-)

επισης usb = plug n play ps/2 = Κανε reboot σαν τον μαλ@κα :p

Soz δεν διαβασα.Αυτο που εχω εγω ειναι bluetooth.

Σε αποδοση δεν ξερω θεωρητικα αν χανεις,στην πραξει που εκανα παρομοιες δοκιμες με το mx510 μου δεν ειδα καμμια διαφορα.

Αρχική απάντηση από totally_wired

Στο greek-shops.de το έχει 62.14 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!! Διαθεσιμότητα σε 8 μέρες

Με βλέπω....

Skroutziste G15

και το G7 84euro

G5 64euro

διαθεσιμα απο 13/9/05 και 9/9/25 αντιστιχα

μαι χαρα τα βρισκο σε τιμες παντος

δεν ξερω ομως αν αυτο ισχιη και απο ελλαδα...................

εγω καταλαβαινα την διαφορα μεταξυ wireless xplorer στο γραφειο με xplorer 3.0 κ ενα προχειρο mousepad στο ΧΑΛΑΡΟ, δεν εχουν σημασια τα Mouse settings σου, οπως και να ειναι ρυθμισμενο το Mouse η διαφορα στην αποκριση ειναι ΑΙΣΘΗΤΗ, αμα ειναι η επιφανεια κ το γενικο feel ειναι "sticky" δεν θα μπορεις να κανεις μικρες κινησεις με σωστη ανταποκριση και ετσι θα μπαινει αυτοματα ενα οριο στην ακριβεια που μπορεις να εχεις, απλα πραγματα :) , ψαξε στο google για usb overclock guide Και φτασε το mx510 σου στα 250hz, και συγκρινε το με οποιοδηποτε blue tooth, αληθεια ποσα hz εχεις με bluetooth ? 80 ? ειναι σταθερα τουλαχιστον ? (ψαξε google για mouserate.exe)

συγκρινε mx900 με mx510 @250hz η ακομα και 125hz εχοντας στο Mouseware το speed στην μεση και το accel στο none, εκτος αμα εχεις fix για τα κωλοxp ( http://geocities.com/gougougr2000/mousesettings.zip) ειναι σιγουρο πως θα βρεις αισθητη διαφορα

ωραιο αλλα μου φαινεται καπως καγκουρικο ρε παιδια... :S

βεβαια εχω βγει πολλες φορες ψεφτης κρινοντας απο φωτογραφιες...

θα το δω απο κοντα και μετα θα αποφασισω...αν και...εδω και καμποσες μερες ζαχαρωνω το logi ultraX flat...

Αρχική απάντηση από GruntGR

edit : τα καινουργια mice ειναι USB ONLY, σε 2-3 χρονια το κοβω να μην υπαρχει καν πρασινη PS/2 η ακομα και μοβ, το USB ειναι ΧΑΛΑΡΑ ανωτερο interface, τα usb keyboards δεν μαμιουνται οταν πατας 3-4 κουμπια ταυτοχρονα, τα usb mice τουλαχιστον στα 125hz εχουν σταθεροτερες επιδοσεις απο PS/2 οταν τα resources του συστηματος εχουν σχεδον ξεμεινει, 100hz Που εχει η ps/2 ( h 200hz με overclock) απο τα 500Hz των G5 + G7 η τα 1000hz/1ms αποκριση του copperhead εχει ΑΙΣΘΗΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ακομα και στο desktop ;-)

επισης usb = plug n play ps/2 = Κανε reboot σαν τον μαλ@κα :p

Η ps/2 δε νομίζω να έχει μόνο 100Hz. Έκανα μια δοκιμή με το Mouserate και πήγε χωρίς κόπο 130+ χωρίς να το ζορίσω ιδιαίτερα.

Τέλος το ps/2 είναι plug'n'play εκτός αν ο μ.... έχει ξεχάσει το halt on all errors στο bios.

το οποιο μολις εφτασε στην πορτα μου :p, προσπαθω τωρα να το μαθω γιατι πριν ειχα το γαιδουρι το ms natural Multimedia, αμα δεν εχεις προβλημα με τα keyboards των laptop παρτο :T:http://www.elitebastards.com/page.php?pageid=9872&head=1&comments=1 σημειωτεον οτι πηρα την usb εκδοση απτο chipshop plug n play :inlove: αλλα δεν εχει πανω στα πληκτρα τους ελληνικους χαρακτηρες, τεσπα τι ***** τυφλο ξερω θα τους μαθω κι αυτους :)

αν μπορουσα να βλεπω τις θερμοκρασιες και τα ρευματα του πισι στην οθονιτσα, δε θα ηταν ασχημα για 80 ευρω.

morfeas ψαξε καλυτερα, ειμαι πτωμα αν ειναι θα ποσταρω link μετα, trendoula ανεβασε screenshot απτο mouserate, για 130 ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ κ ΣΤΑΘΕΡΑ μιλαμε ? εγω ξερω οτι παει 100 κ με overclock φτανει τα 200 αλλα κ στις περιπτωσεις δεν εχεις ουτε 100 κολλημενα ουτε 200, ειδικα αμα εχεις cpu usage υψηλο μαμιεται εντελως αμα το εχεις στα 200 και θελει tweaking για να στρωσει (πιο συγκεκριμενα να πειραματιστεις με την τιμη του input buffer length) more info εδω http://www.tomshardware.com/consumer/20031020/mice-06.html, επισης στο netcafe που καμια φορα παω ουτε προσβαση στο bios εχω ουτε την πολυτελεια του reboot σε καποιες περιπτωσεις, ο κυριος λογος που USB > PS/2 σε mouse κ keyboard ειναι το 100% ΣΤΑΘΕΡΟ polling rate Που ειναι στα 125hz + το ενοχλητικο μπιπ οταν πατας 4 πληκτρα ταυτοχρονα, τωρα δοκιμασα το usb flat Χ της logi και δεν εχω κανενα προβλημα στις περιπτωσεις που παταω 3-4 κουμπια ;-)

mouserate2tz.th.jpg

Να η φωτογραφία. Δεν έχω κάνει o/c ή τίποτα σχετικό.

Επίσης δεν κολάει ποτέ ακόμα και με φορτωμένη cpu.

To link του Tom που έδωσες είναι 404.:(

Και στο πληκτρολόγιο δοκίμασα να πατήσω πολλά κουμπιά μαζί και δεν ακούστηκε μπιπ. Σε ποια εφαρμογή στο κάνει εσένα αυτό;

Το ποντίκι είναι το MX1000 και το πληκτρολόγιο το internet navigator της Logitech.

Συγγνώμη κιόλας αλλά το επιχείρημα με το netcafe δε στέκει. ’μα ο admin θέλει να μην ξηλώνουν τα ποντίκια και τα keyboards (ή είναι τρόμπας ώστε να μην το ξέρει) έχει έναν τρόπο να το κάνει. Παρομοίως θα μπορούσε να κλείσει το usb από το bios.

Αν θυμάμαι καλά η PS2 πιάνει μέχρι 200Hz ενώ η USB θεωρητικά μέχρι 1000Hz όμως την περιορίζουν τα Windows στα 125Hz.

Ο περιορισμος στα 125 Ηz δεν ισχυει στα win xp για τα ποντικια που αναφερονται γιατι ειναι full speed usb (12 Μbps).

λαθος ολα τα ποντικια θεωρουνται low speed devices, η κατι τετοιο, μονο αυτα που θα βγουνε θα το αλλαξουνε αυτο επειδη θα αναγνωριζονται διαφορετικα απ'τα XP και θα εκμεταλευτουνε το bandwidth της usb 1.1 ετσι τα 125hz/8ms θα ειναι πλεον history χωρις hacks, το mx1000 αποσο ξερω εχει τεχνολογια fast rf οποτε ΔΕΝ παιζει ρολο σε ποια θυρα εχεις χωσει τον receiver, λογω αυτης της τεχνολογιας εχει 125-130hz polling rate δλδ οσο μια "low speed" συσκευη στην usb, και το mx1000 εχει ενα σωρο προβληματα με καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις και στυλ παιχνιδιου στα games, ενα search στο gaming forum ποιο συγκεκριμενα για το "quick mouse poll" θα σε κατατοπισει, οποτε το PS/2 vs USB επιχειρημα σου ειναι ακυρο, παρε ενα οποιοδηποτε ενσυρματο ποντικακι που χωνεται ps/2 τρεξε το mouserate και θα δεις , τσεκαρε κι αυτο το αρθρο http://www.tomshardware.com/consumer/20031020/mice-06.html ( ελπιζω να δουλευει τωρα :p ) o seeker ειναι σωστος, τουλαχιστον μεχρι να βγουνε copperhead G5 κ G7 που θα τον βγαλουν λαθος :p, οσο για αυτα τα 200hz ξαναλεω οτι ΔΕΝ ειναι σταθερα, οποτε αναγκαζεσαι να πας στα 100 αλλα ουτε αυτα παρεχουν την σταθεροτητα της usb στο Polling rate, θα βλεπεις δλδ 90-100 αντι για 124-125 κολλημενα που εχει η usb (εξαιρειται το xplorer 4.0 που δεν λει να παει πανω απο 100,και το mx1000 που τωρα που ξαναβλεπω την pic αποτι βλεπω μονο σταθερα δεν ειναι αυτα τα 130 hz :p :P ενα απτο πιο αποτυχημενα ενσυρματα mice της MS μετα την σειρα s+arck )

morfeas http://www.majorgeeks.com/USB_Mouserate_Switcher_d4469.html σημειωτεον οτι πιανει μονο στα ενσυρματα logitech mx η στο razer diamondback (ισως και στο viper αλλα viper sucks :devil: ), βαλτο στα 250 hz/4ms και αρχισε τα tests :p, αν γλυκαθηκες και θες κι αλλα tweaks σαλτα εδω http://www.greeket-community.de/viewtopic.php?t=52&start=0

Αρχική απάντηση από GruntGR

λαθος ολα τα ποντικια θεωρουνται low speed devices, η κατι τετοιο, μονο αυτα που θα βγουνε θα το αλλαξουνε αυτο επειδη θα αναγνωριζονται διαφορετικα απ'τα XP και θα εκμεταλευτουνε το bandwidth της usb 1.1 ετσι τα 125hz/8ms θα ειναι πλεον history χωρις hacks, το mx1000 αποσο ξερω εχει τεχνολογια fast rf οποτε ΔΕΝ παιζει ρολο σε ποια θυρα εχεις χωσει τον receiver, λογω αυτης της τεχνολογιας εχει 125-130hz polling rate δλδ οσο μια "low speed" συσκευη στην usb, και το mx1000 εχει ενα σωρο προβληματα με καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις και στυλ παιχνιδιου στα games, ενα search στο gaming forum ποιο συγκεκριμενα για το "quick mouse poll" θα σε κατατοπισει, οποτε το PS/2 vs USB επιχειρημα σου ειναι ακυρο, παρε ενα οποιοδηποτε ενσυρματο ποντικακι που χωνεται ps/2 τρεξε το mouserate και θα δεις , τσεκαρε κι αυτο το αρθρο http://www.tomshardware.com/consumer/20031020/mice-06.html ( ελπιζω να δουλευει τωρα :p )

morfeas http://www.majorgeeks.com/USB_Mouserate_Switcher_d4469.html σημειωτεον οτι πιανει μονο στα ενσυρματα logitech mx η στο razer diamondback (ισως και στο viper αλλα viper sucks :devil: ), βαλτο στα 250 hz/4ms και αρχισε τα tests :p, αν γλυκαθηκες και θες κι αλλα tweaks σαλτα εδω http://www.greeket-community.de/viewtopic.php?t=52&start=0

που θα το βρουμε αυτο το mouserate ρε μαστορα???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.