Jump to content

Laptop για Αutocad..

deadlock7

Recommended Posts

Παιδια θελει να αγορασει ο πατερας μου laptop για την δουλεια του!Θα το χρησιμοποιει ΜΟΝΟ για Autocad οποτε θελω σιγουρα 512ΜΒ ram!Καρτα γραφικων,ηχου δεν με καιει καθολου!Λογω οτι χρειαζεται μονο για μετακινηση,η αυτονομια ΔΕΝ χρειαζεται,οποτε ψαχνω κατι δυνατο σχετικα για επεξεργαστη!Τιμη γυρω στα 1000ευρω.Εχετε κατι να προτεινετε?Ψαχνω συνεχεια,αλλα δεν εχω βρει κατι στις δικες μου αναγκες(πχ 1024ΜΒ ram)

Καλα ολα αυτα,αλλα μεταχειρισμενα ρε γμτ!Καινουρια δεν θελω ουτε καν να σκεφτω ποσο θα ειχαν..:blink: .Εχει ψωνισει κανεις απο το @shop να ξερω τουλαχιστον?Για fleamarket να δωσω τοσα χρηματα ειναι μεγαλο ρισκο πιστευω..

Αν είναι να δοκιμάσει την τύχη του καλύτερα να παίξει κανα Τζόκερ παρά να πάρει τέτοιο laptop. Επιεικώς απαράδεκτη ποιότητα κατασκευής, συναρμολόγησης, πλαστικών κτλ. Οθόνες είναι 2ης διαλογής. Δεν έχω δει κανένα να έχει αντέξει πάνω από χρόνο χωρίς πρόβλημα, μην πω για μεταπωλητική αξία.

Να λείπουν οι εξυπνάδες. ’μα δεν μπορείς να διαθέσεις πολλά λεφτά και σε καίνε συγκεκριμένοι τομείς αναγκαστικά θα κάνεις υποχώρηση σε άλλους για να βγεις.

Έχω δει και τα compaq στην παλιά μου δουλειά τι καλά που πήγαιναν σχετικά με προβλήματα, να μην πω για 1 μήνα χρόνο service. Μια από τα ίδια και η acer που δεν είναι το φοβερό πλαστικό, αλλά την αγοράζουν γιατί είναι φτηνή.

Εχετε υποψιν καποιο με 17" οθονη?Πιστευω θα ειναι προτιμοτερο απο 15" με μεγαλη αναλυση!Δεν βγαζω ακρη στον skroutz και εχω βρει ελαχιστα..

ΕDIT:Για μεταχειρισμενο ακομη το σκεφτομαι!Ενδεικτικα βρισκω αυτο σε καλη τιμη http://chipshop.gr/store/product.php?productid=1277&cat=0&page=239

απαπα!!Ο τριστενο γραφει greeklish!!!ΒΑΝ ΒΑΝ!!

Mαλλον εχει 1280χ800(η 1024-δεν προσεξα αν ειναι wide)!με την x600 για καρτα γραφικων!

Αμα παρεις με 17αρα καλυτερα να εχει και υψηλη αναλυση!!Το 1280 χ οσο δεν ειναι καλο για 17 νομιζω!( θα ειναι ολα τεραστια μπροστα σου!)

"XTFT 17.0" Wide-aspect 17" WXGA colour TFT LCD with 1440 x 900 pixel resolution"

Επειδη δεν εχω εμπειρια με laptops+οθονες.Οταν λεει wide εννοει 16:9,οπως στις τηλεορασεις?Πιστευω παντως πως ο παραπανω φορητος στην τιμη του ειναι πολυ καλη ευκαιρια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.