Jump to content

Θα αντεξει???

Guest Insane

Recommended Posts

Ρε παιδια αραξτε λιγο.Εσεις αν γινιταν θα παιζατε ξυλο.Αν ηξερα οτι με αυτο το thread θα δημιουργουσα Ελληνο-Τουρκικη συραξη,θα το ξανασκεφτομουν να το βαλω.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

εγο παλι γιατι ειμαι ευχαριστιμινες μς την λ20???? τσιτες 100%3ορες 42-45 βαθμους κ εχω αντλια-2πλο ψυγειο-μπλοκ κ gpu κ ειναι πολυ καλη!!!!ειμαι ευχαριστημενος μηπος πρεπει να παο σε γιατρο?????

Αρχική απάντηση από nekro8afths

εγο παλι γιατι ειμαι ευχαριστιμινες μς την λ20???? τσιτες 100%3ορες 42-45 βαθμους κ εχω αντλια-2πλο ψυγειο-μπλοκ κ gpu κ ειναι πολυ καλη!!!!ειμαι ευχαριστημενος μηπος πρεπει να παο σε γιατρο?????

οχι ρε συ αλλα εχει τυχη σε μερικους να ειναι ελατοματικες οι φτεροτες και να χαλανε

δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη αντλια

αλλα οτι βγαζει προβληματα

Τελικα θα μεινω για λιγο με την μικρουλα μου Λ20 μιας και ειδα οτι τα πραγματα,χωρις το μονο στο συστημα,ειναι αρκετα καλητερα απο αποψη ροης.Αργοτερα θα παρω μια καλητερη γιατι λεω να βαλω chipset & gpu.Kαι θα χωσω ξανα πανω και το μονο :o

Το μονό ΜΗΝ το ξαναβάλεις! Χωρίς πλάκα είναι περιττό.

Εντελώς περιττό!

Απλά αν βάλεις κι άλλα μπλοκ θα χρειαστείς καλύτερη αντλία.Αυτό.

Τα 3πλά ψυγεία ( thermochil120.3 - extreme) είναι υπεραρκετά για τα βατ που βγάζουν cpu-gpu-nb. Δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο από άποψη ψυγείου.

Βάλε καλύτερους ανεμηστήρες...καλύτερη αντλία...καλύτερη 8έση στο ψυγειο αν 8ες να το βοηθήσεις.

Αν σωνει και καλα θελεις να χρησιμοποιησεις το μονο κανε 2 ξεχωριστα κυκλωματα το ενα με το τριπλο και το αλλο με το μονο

Αν και οπως πολυ σωστα ειπαν και οι προηγουμενοι το τριπλο απο μονο του ειναι ικανο να ανταπεξελθει σε μεγαλες θερμικες απαιτησεις

Βαλε 3 η ακομα καλυτερα 6 ανεμιστηρες και ελεγχε τους με ενα reobus

Και μια φωτο απο κατι δοκιμες που ειχα κανει παλαιοτερα με μια Λ20 και ποσα μπλοκ " αντεχει " (βασικος παραγοντας ειναι βεβαια η σχεδιαση των μπλοκ)

Ισως ο Djalex μπορει αν μας ενημερωσει για την ποσοτητα του νερου και αν αυτη ειναι καταλληλη για ενα συστημα

post-62-1416072132,4633_thumb.jpg

Ξεχωριστα κυκλωματα ενοεις,το καθε ψυγειο να εχει και την δικια του αντλια ή απο την αντλια με ενα Τ να στελνω στα δυο ψυγεια?Τι ακριβως ειναι το reobus?Οι σωλινες τις φωτογραφιας ειναι 1/2"?Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα οπως θα καταλαβες δεν ειμαι και αρκετα παλιος στο αθλημα του w/c

το rheobus είναι ροοστάτης για να ελέγχεις τις στροφές των ανεμιστήρων.

θα σου πω κι εγώ να βάλεις μόνο το 3-πλό.

το άλλο δε χρειάζεται σε καμία περίπτωση.

εγώ με 3 block έχω 2-πλό πάντως;)

οι σωλήνες στη φωτό του eleven φάινονται 1/2' εσωτερικής ( με το όχι έμπειρο μάτι μου:) )

Αρχική απάντηση από Insane

Ρε παιδια αραξτε λιγο.Εσεις αν γινιταν θα παιζατε ξυλο.Αν ηξερα οτι με αυτο το thread θα δημιουργουσα Ελληνο-Τουρκικη συραξη,θα το ξανασκεφτομουν να το βαλω.

μην αγχώνεσαι, είναι λογικό στα πλαίσια της συζήτησης να υπάρχουν μικρές διαφωνίες:)

ο djalex έδειξε λίγο "υπερβάλλοντα ζήλο" στο συγκεκριμένο thread;)

κακό δεν είναι, αλλά είπαμε, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς:)

Καλύτερα να μην μπλέξεις ακόμα με τα 2 κυκλώματα. Πάρε πρέφα τι γίνεται με ένα και μετά κάνεις πειράματα.

Στο ζουμί τώρα...2 κυκλώματα σημαίνει 2 αντλίες, 1 για το κάθε κύκλωμα...2 ψυγεία, 1 για το κάθε κύκλωμα και επίσης 2 μπλοκ, 1 για το κάθε κύκλωμα.

Βεβαια στο 3πλο ψυγείο μπορείς να βάλεις 2 μπλοκ αλλα και 3 άνετα οπότε αναιρέσαμε την ανάγκη 2 κυκλώματος....τι ωραία που τα λέω?!:D

οκ μια χαρα ειναι....................

@insane κανε οτι αποφασησεις και οτι σε βγαζει οικονομικα.....

επισεις αν θες να φορτοσεις γενικα το pc σου μπορεις να τα βαλεις ολα σε ενα κικλο με τν βοηθεια αλλης μιας l20

δηλαδη

αντλια-ψυγειο 3πλο-μπλοκ cpu-μπλοκ chipset-αντλια-ψυγειο μονο- μπλοκ vga-(tank ή αντλια)

και θα εσαι υπερκαλημενος

Πηρα σημερα(επιτελους)το black ice extreme τριπλο,που ειχα παραγγειλει εδω και κατι βδομαδες

EEE? :-O Ποσες βδομαδες;;

Καιγω εχω παραγιλει ενα απο multirama εδω και τρεις βδομαδες.Ειπαν πως θαρθει σε 15 μερες και ακομα τπτα :rant:

Τα παλικαρια εινε για τον :dots:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.