Guest Insane Αύγουστος 16, 2005 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Η συνδεσμολογια ηταν:Αντλια-τριπλο exreme-μονο pro-λεκανη.Δεν νομιζω να εκανα κανενα λαθος γιατι το εκανα αυτο το πειραμα και μονο με το μονο pro πανω και δουλευε τελεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από eleven Βρε D.J.AleXXX_gr ............................... αυτο που ηθελα να πω ειναι για το ποσο νερο τρεχεικαπιος παντος απο μονος του μπορει να καταλαβει αν τρεχει αρκετο νερο η λιγο ετσι δνε ειναι????το αλλο με του σολινες ειναι για το ποση πιεση εχει το νερο απο την αντλια που ειναι και αυτος ενας παραγονταςκαι αν δεις μηλαει για 3πλο xtreme και οχι 2πλο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 16, 2005 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 εδώ εμένα με ανακάλεσε στην τάξη! πόσταρα ο λακαμάς στο άλλο θρεντ γεια σου αλεξ! πρωτομάστορα! σκάστε χρήμα κόσμε! μόνο έτσι θα σωθείτε.... χρόνος για δοκιμές δεν υπάρχει μόνο η σίγουρη λύση μόνο το ακριβότερο απο αυτο που έχεις , ο,τι κια αν έχεις... αποδίδει σωστά τα άλλα είναι οδοντόκρεμες μαζι με αυτό που προφανως έχεις... λείπατε διακοπές και τα ζιζάνια στον κήπο μαράνανε ΟΛΑ τα thread :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 16, 2005 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr.............καπιος παντος απο μονος του μπορει να καταλαβει αν τρεχει αρκετο νερο η λιγο ετσι δνε ειναι????....... Τι λιγο και πολυ, τα νουμερα μετρανε μονο, αν δεν μας πει ποσα λιτρα ανα ωρα/λεπτο βλεπει δεν μπορουμε να πουμε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 16, 2005 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αυτό που δεν μπορω να καταλάβω εγώ είναι ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ έβαλες βρε μάστορα το 3πλο εξτριμ σε σειρά με το μονό που είχες πριν? Μήπως δεν αντέχει τα βατ από το μπλοκ? Πάει αυτό...βγάλε το μονο και στείλτο στο ντουλάπι του χρόνου ή σε κάποιον νέο ιδιοκτητη.Τώρα κάνε τη δοκιμή σου μετρώντας την ροή. Όχι με τη μέθοδο του κατουρήματος που βλέπω είναι αρκετά δημοφιλής...Πάρε ένα μπουκαλάκι του 1μιση λίτρου ας πούμε και μέτρα ποσα δεύτερα έκανες να το γεμίσεις...πολλαπλασίασε και ορίστε η ροή σου. ΤΩΡΑ βγαλε συμπέρασμα. πάει και αυτό...Καλά σχετικά με τα τσίλικα κόλπα που ακούγονται..ζούλα το σωλήνα άδειο..ζούλα τον σωλήνα γεμάτο...συγχαρητήρια περιμένετε αγοράκι.....ας μη τα σχολιάσω.Επίσης τα "έχω ακούσει ότι όλες οι Λ20 έχουν πρόβλημα με τη φτερωτή"..."είναι γνωστό πρόβλημα της Λ20"...."πάρε Eheim να βρεις την υγεία σου"....πάλι ασχολίαστα!Ηθελα να ήξερα..ποστάρουμε για να συμβάλουμε στο φόρουμ και να αλληλοβοηθηθούμε ή απλά για να περνάει η ώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga εδώ εμένα με ανακάλεσε στην τάξη! πόσταρα ο λακαμάς στο άλλο θρεντ γεια σου αλεξ! πρωτομάστορα! σκάστε χρήμα κόσμε! μόνο έτσι θα σωθείτε.... χρόνος για δοκιμές δεν υπάρχει μόνο η σίγουρη λύση μόνο το ακριβότερο απο αυτο που έχεις , ο,τι κια αν έχεις... αποδίδει σωστά τα άλλα είναι οδοντόκρεμες μαζι με αυτό που προφανως έχεις... λείπατε διακοπές και τα ζιζάνια στον κήπο μαράνανε ΟΛΑ τα thread :devil: :hehe: :hehe: :computer: (***********) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 16, 2005 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 σου άρεσε έτσι?χαίρομαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 16, 2005 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Ωραιος ρε D.J.AleXXX_gr, σου την λεει ολο το forum και σ'αρεσει, πολυ μαζοχισμος τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 16, 2005 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Είστε σίγουροι ότι καταλαβαίνει αυτό που γράφετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 ok φτανει γιατι και η υπομονη εχει ορια οκκαι αρχιστε να ξεκολατε αρκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 16, 2005 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ok φτανει γιατι και η υπομονη εχει ορια οκκαι αρχιστε να ξεκολατε αρκετα Εσυ δοκιμασες τα δικα μας ορια πρωτα ξερεις, αλλα να μου πεις Αρχική απάντηση από FrOsT Είστε σίγουροι ότι καταλαβαίνει αυτό που γράφετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Εσυ δοκιμασες τα δικα μας ορια πρωτα ξερεις, αλλα να μου πεις δηλαδη που ειναι το προβλιμα σου μαζι μου????για πεςκαι εσυ και οι υπολιποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 16, 2005 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr δηλαδη που ειναι το προβλιμα σου μαζι μου????για πεςκαι εσυ και οι υπολιποι Οτι ποσταρεις οτι σου κατεβει χωρις να βοηθας καθολου. Οταν δεν ξερουμε κατι το βουλωνουμε και παρακολουθουμε απλως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Οτι ποσταρεις οτι σου κατεβει χωρις να βοηθας καθολου. Οταν δεν ξερουμε κατι το βουλωνουμε και παρακολουθουμε απλως. δηλαδη θες να μου πεις ιτι αυτο που ισχιριζομουνα περιtagan dfikai l20 δεν ισχιουν εεεεεεεεεεεεεδομεσα εσεις δεν τα λεγατε πες μου ετσι δεν ειναι???ποσοι απο εδω εχουν η ειχαν προβλημα με την φτεροτι τις λ20σε ποσους απο εδω εσκασαν τα tagan (σιγκεκριμενη παρτιδα)σε ποσους καηκαν οι dfi τους???αδικο εχω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 16, 2005 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Ας αφησουμε λιγο τις καμενες dfi , tagan και L20 αφου πρωτα ρωτησουμε το εαυτο μας , ποσοι ας πουμε εχουμε Λ20 >>Αρκετα ατομα οποτε και ειναι λογικο να εχουμε αρκετα κρουσματα προβληματων αφου το δειγμα εχει μεγαλωσει.Πιστευω οτι ο chroma βρηκε τα σωστα λογια να περιγραψει την l20.Στο θεμα μας τωρα , αυτο περι τρανταγμων της αντλιας και τα συναφη που εδωσε την εντυπωση οτι μαλλον ειχε αερα μεσα της , insane τσεκαρε και αυτο.Επισης το μονο ψυγειο καλο ειναι να μην το βαλεις στο κυκλωμα δεν εχει να προσφερει και τιποτα.Αλεξ , σορρυ αλλα εισαι πολυ φαουλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 16, 2005 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 αλεχ κανεις λαθος η λ20 ειναι μια μετρια προς το καλη αντλια και πολυ συμφερουσα. την ειχα και εγω με τιο κιτ τις ασετεκ και δεν ειχα κανενα προβλημα. και να σου πω και κατι αλλο? μετανοιωσα που πηρα την 1048. 50 και κατι ψιλα. επρεπε να παρω λ20 που ειναι σχεδον σε μιση τιμη. και τουλαχιστον εμενα με καλυπτε. αυτα απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN αλεχ κανεις λαθος η λ20 ειναι μια μετρια προς το καλη αντλια και πολυ συμφερουσα. την ειχα και εγω με τιο κιτ τις ασετεκ και δεν ειχα κανενα προβλημα. και να σου πω και κατι αλλο? μετανοιωσα που πηρα την 1048. 50 και κατι ψιλα. επρεπε να παρω λ20 που ειναι σχεδον σε μιση τιμη. και τουλαχιστον εμενα με καλυπτε. αυτα απο μενα. ok παιδες λαθος ειναι μια καταπλικτικη αντλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 16, 2005 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 οκ ειναι η καλητερη αντλια του κοσμου, κανει και για ξεβοθρωσεις βοθρων και οτι αλλη θεση χρηση θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 16, 2005 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ok παιδες λαθος ειναι μια καταπλικτικη αντλια Δεν είναι καταπληκτηκή.Είναι:Αρχική απάντηση από chroma... Δε θέλω να αποδείξω οτι είναι η καλύτερη αντλία γιατί δεν είναι, είναι ένας καλός συμβιβασμός όμως κόστους, μεγέθους και λειτουργίας. ΕΛΕΟΣ ποιά :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Δεν είναι καταπληκτηκή.Είναι:ΕΛΕΟΣ ποιά :giveup: ok ok ok συνφονο απολιτα με τον σφιχτι ειναι οπως τα λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.