Guest Insane Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2005 Πηρα σημερα(επιτελους)το black ice extreme τριπλο,που ειχα παραγγειλει εδω και κατι βδομαδες και σκεφτομαι να το βαλω και αυτο πανω στο entry kit της Asetek KT03-L20 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterCPUcooling&cp_id=54665 Λετε να υπαρξει προβλημα με την αντλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 βασικα θα αντεξει με την λ20 αλλα μονο με 1 μπλοκ γιατι ειναι ψιλο θηριο το ψυγειοαν θες να εισαι 10000%σιγουρος κια να εχεις καλη ροη θα ελεγα να βαλεις καμια λ25 η eheim 1048με αυτες δεν θα εχεις κανενα απολιτος προβλιμα καιμετα βαλε οσο μπλοκ θες (που λεει ο λογος παντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Βάλε το και δες!Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα! Έχεις μόνο 1 μπλοκ το οποίο δεν κόβει και τόσο την ροή...Αν έχεις πρόβλημα παίρνεις μια L30 και βάζεις τα ρακορ της L20 που έχεις τώρα και τελείωσες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Βάλε το και δες!Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα! Έχεις μόνο 1 μπλοκ το οποίο δεν κόβει και τόσο την ροή...Αν έχεις πρόβλημα παίρνεις μια L30 και βάζεις τα ρακορ της L20 που έχεις τώρα και τελείωσες! ρε frost ομως το ψυγειο ειναι το 3πλο extreme μηλαμε για πολυ μεγαλη ποσοτιτα νερου........η λ20 θα τα βρισκουρα............ ειναι που ειναι και μαπα λογο τις ελατοματικης φτεροτις θα τα παιξει τελιος............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ρε frost ομως το ψυγειο ειναι το 3πλο extreme μηλαμε για πολυ μεγαλη ποσοτιτα νερου........η λ20 θα τα βρισκουρα............ ειναι που ειναι και μαπα λογο τις ελατοματικης φτεροτις θα τα παιξει τελιος............. Εχεις δοκιμασει L20 με 2 μπλοκ ψυγειο τρανσιτ και κανα 2 μετρα σωληνες και ειδες οτι τα βρισκει σκουρα και σπαει φτερωτες και τα ολα τα συναφη ή το λες γιατι το εχεις ακουσει απο αλλους.Τσπ , γνωμη μου οτι μια χαρα θα τα καταφερει η L20 , και δεν υπαρχει καλυτερος τροπος επιβαιβεωσης απο το τεσταρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ρε frost ομως το ψυγειο ειναι το 3πλο extreme μηλαμε για πολυ μεγαλη ποσοτιτα νερου........η λ20 θα τα βρισκουρα............ ειναι που ειναι και μαπα λογο τις ελατοματικης φτεροτις θα τα παιξει τελιος............. Δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχει η ποσότητα του νερού αλλά τεσπα...Το παιδί έχει μόνο 1 μπλοκ το οποίο δεν κόβει καθόλου σχεδόν και το ψυγείο είναι κυψελωτό.Με 2 ψυγεία (1 12αρι και 1 8αρι) και 2 μπλοκ (cpu, gpu) και δεν έχει πρόβλημα λες να έχει με ένα 3πλό και 1 μπλοκ?Οπότε μια L20 είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Δεν καταλαβαίνω τη σχέση έχει η ποσότητα του νερού αλλά τεσπα...Το παιδί έχει μόνο 1 μπλοκ το οποίο δεν κόβει καθόλου σχεδόν και το ψυγείο είναι κυψελωτό.Με 2 ψυγεία (1 12αρι και 1 8αρι) και 2 μπλοκ (cpu, gpu) και δεν έχει πρόβλημα λες να έχει με ένα 3πλό και 1 μπλοκ?Οπότε μια L20 είναι μια χαρά. Και τι ξερεις εσυ , εδω ειπαμε οι 20αρες εχουν ελλατωματικη κατασκευη , αμα μπε!!! Βλακας μου φαινεται εισαι πανε παρε μια eheim γιατι μονο αυτες ειναι καλες ......τα αλλα χαλανε και δεν ειναι και Golf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 ρε βαγκουρα πως εξιγεις τοτε οτι οσοι εχουν παρει λ20 εχουν και κατι να πουνε για την φτεροτι.......εεεεεεεεε????δεν λεω οπαια αντλια αλλα σε πολλους εχουν συνβη πολλαεξαλου γιατι βγαλανε και καλα βελτιομενα μοντελα πχ Λ20ιι εεε???και μετα ηρθε η Λ25 με καινουρια σχεδιαση φτεροτις και απο τοτε κανεις δεν ειχε κανενα απολιτος προβλημα εεεεεεε????για πες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Και τι ξερεις εσυ , εδω ειπαμε οι 20αρες εχουν ελλατωματικη κατασκευη , αμα μπε!!! Βλακας μου φαινεται εισαι πανε παρε μια eheim γιατι μονο αυτες ειναι καλες ......τα αλλα χαλανε και δεν ειναι και Golf. Όντος δεν ξέρω, δεν έχω δει ποτέ μου L20, ούτε έχω χρεισημοποήσει :cry: Εμπρός λοιπόν όλοι να πάρουμε eheim1250:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr ρε βαγκουρα πως εξιγεις τοτε οτι οσοι εχουν παρει λ20 εχουν και κατι να πουνε για την φτεροτι.......εεεεεεεεε????δεν λεω οπαια αντλια αλλα σε πολλους εχουν συνβη πολλαεξαλου γιατι βγαλανε και καλα βελτιομενα μοντελα πχ Λ20ιι εεε???και μετα ηρθε η Λ25 με καινουρια σχεδιαση φτεροτις και απο τοτε κανεις δεν ειχε κανενα απολιτος προβλημα εεεεεεε????για πες??? Κάτι σαν τις DFI και τα tagan η Λ20, ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 L20 II γράφουν όσες έχω δει, προβληματικές ή οχι. Το "ΙΙ" κυκλοφορεί καιρό, τουλάχιστον από τότε που πήρα τη δικιά μου κάπου καλοκαίρι 2003 και δούλεψε αγόγγυστα για 1.5 χρόνο μέχρι που έβαλα μεγαλύτερη. Δε θέλω να αποδείξω οτι είναι η καλύτερη αντλία γιατί δεν είναι, είναι ένας καλός συμβιβασμός όμως κόστους, μεγέθους και λειτουργίας.+ το ανταλλακτικό της φτερωτής είναι πάμφθηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 16, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 15:19] ρε βαγκουρα πως εξιγεις τοτε οτι οσοι εχουν παρει λ20 εχουν και κατι να πουνε για την φτεροτι.......εεεεεεεεε????..... L20 και cascade(που ξερουμε ποσο κοβει την ροη)+thermochill 120.2 και δουλευει αψογα 1,5 χρονια τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από chroma L20 II γράφουν όσες έχω δει, προβληματικές ή οχι. Το "ΙΙ" κυκλοφορεί καιρό, τουλάχιστον από τότε που πήρα τη δικιά μου κάπου καλοκαίρι 2003 και δούλεψε αγόγγυστα για 1.5 χρόνο μέχρι που έβαλα μεγαλύτερη. Δε θέλω να αποδείξω οτι είναι η καλύτερη αντλία γιατί δεν είναι, είναι ένας καλός συμβιβασμός όμως κόστους, μεγέθους και λειτουργίας.δεν διαφονο αλλα παντου υπαρχουν και οι εξερεσεις...........πχ tagan και dfi δεν εχουν καει ακομα σε ολους+ το ανταλλακτικό της φτερωτής είναι πάμφθηνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 16, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Πρέπει να είμαι και πολύ εξέρεση λέμε...Έχω DFI+Tagan+L20 και όλα μια χαρά!@D.J.AleXXX_gr έχεις δουλέψει τίποτα από αυτά ή έχεις ακούσει μόνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 απο αυτα μονο μια λ20 για 5 μερεςκαι ηταν οκαλλα ολα τα υπολιπα τα εχω δει εδο μεσα και για tagan και για dfi αλλα και για L20ετσι δεν ειναι??? εεεεεεεεεεε???λεω κατι λαθοςη λενε αυτοι που τους εχουν χαλασει κατι απο αυτα που ανεφερα???για πες μου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 δεν λεω ομως......................... υπαρχουν και αρκετες εξερεειςσε ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και taganκαι dfiκαι L20και για πολλα αλα.......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Αύγουστος 16, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Εμένα η L20 (μεταχειρισμένη και απο το entry level) κρατάει τον παρακάτω συφερτό και δεν έχει δείξει σημάδια κόπωσης ακόμα. Edit: Μην το "τσοντάρεις" απλά (παράλληλα) το 3πλό extreme με το μονό pro του entry level.....απλά αντικατέστησέ το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 οκ παιδια λαθος δικο μου για ολαοι L 20 ειναι θεικη αντλια βαλε πανο οσα θες αφοβα βαλε και εμενα αν θεςεπισεις τα tagan καταπλικτικα με σταθερες τασεις και λιγα καλοδιακαι το καλητερο dfi παρτε παιδια αν θελετε να κλοκαρετε ειναι η λυση στο προβλημα.τωρα ειμαστε οκ εεεεεεεεεε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 16, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr απο αυτα μονο μια λ20 για 5 μερεςκαι ηταν οκαλλα ολα τα υπολιπα τα εχω δει εδο μεσα και για tagan και για dfi αλλα και για L20ετσι δεν ειναι??? εεεεεεεεεεε???λεω κατι λαθοςη λενε αυτοι που τους εχουν χαλασει κατι απο αυτα που ανεφερα???για πες μου??? "Εδώ μέσα" είναι forum, συζητάμε συνήθος για προβλήματα, άρα επόμενο είναι να βλέπεις πολλά από αυτά...Έχεις την εντύπωση ότι αν τα καλά κομάτια ήταν οι εξερέσεις, αυτές οι εταιρίες θα υπήρχαν ακόμα?Όταν δεν γνωρίζεις το αντηκήμενο της σηζήτησης καλήτερα να κάτσεις και να παρακολουθείς μπας και μάθεις τίποτα και ότι δεν καταλαβένεις κάτι να ρωτάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr οκ παιδια λαθος δικο μου για ολαοι L 20 ειναι θεικη αντλια βαλε πανο οσα θες αφοβα βαλε και εμενα αν θεςεπισεις τα tagan καταπλικτικα με σταθερες τασεις και λιγα καλοδιακαι το καλητερο dfi παρτε παιδια αν θελετε να κλοκαρετε ειναι η λυση στο προβλημα.τωρα ειμαστε οκ εεεεεεεεεε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.