deadlock7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2005 Παιδια εχω ενα προβλημα!(μονο ενα να μου πεις..καλα θα 'ταν).Θελω να βαλω ηχοσυστημα στο αμαξι(Τoyota Corolla E90 μοντελο '91).Δεν ψαχνω για κατι τρομερο,ουτε ενισχυτες ουτε subwoofers!To θεμα ειναι που να το δωσω να τα συνδεσουν?Τα καλωδια χρειαζονται αλλαγη απο το παλιο ραδιοκασετοφωνο που εχει και φοβαμαι να το δωσω καπου να το λυσουν γιατι ειναι παλιο και μετα αντε τρεχα να το φτιαχνεις!Ξερετε καποιον εμπιστο προς Πειραια μερια?Οποιος γνωριζει μπορει να μου στειλει και πμ.Ευχαριστω..ΥΓ:Τα υλικα(πηγη,ηχεια) δεν εχουν αγοραστει ακομη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Συνήθως από εκεί που αγοράζεις την πηγή και τα ηχεία στα τοποθετούν κιόλας δωρεάν.Τώρα η καλωδίωση στα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου είναι στάνταρ από μία χρονολογία και μετά και νομίζω πως το αμάξι σου θα είναι οκ. Αν δεν έχουν δηλαδή πρόβλημα τα καλώδια, δε χρειάζονται αλλαγή για την καινούρια πήγη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 πηγαινε στην automoto πισω απο το village...θα στα κανουν ολα και επι τοπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Αύγουστος 16, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Xωρις να θελω να θιξω την εταιρια δεν ειναι κι οτι καλυτερο!Συμφωνα με καποιους φιλους που εχουν παει εκει το λεω!Τα καλωδια ειναι 13 χρονων και θελω να τ'αλλαξω,γι'αυτο ρωταω!Αν ηταν μονο η πηγη θα την εβαζα μονος μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 άσε κάτι παρόμοιο είχα και γώ και μου πήραν 50Ε μόνο για ν αλλάξουν το όλο σύστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Αύγουστος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Εγώ πήγα στον καλογερόπουλο στην κυψέλη και μου έβαλε την πηγή και κάποια ηχεία τα έβαλα στον δούση στο περιστέρι για την πηγή ο Καλογερόπουλος δεν μου πήρε λεφτά για τα ηχεία ο δούσης μου πήρε 20www.kalogeropoulos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Αύγουστος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Κατ'αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις!Ισως να μην εγινα κατανοητος,αλλα αυτο που ζηταω ειναι καποιο ΕΜΠΙΣΤΟ μαγαζι για να κανει τις συνδεσεις,καθως επισης να προτεινει ηχοσυστημα γιατι το αυτοκινητο οπως ειπα ειναι παλιο!Αρα δεν θελω να το λυσουν και μετα να υπαρχει προβλημα ή να βαλω κατι που να μην το τραβαει ας πουμε η μπαταρια(λεμε τωρα..).Αριστο καλο φαινεται το site..θα το ψαξω!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Αύγουστος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Κατ'αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις!Ισως να μην εγινα κατανοητος,αλλα αυτο που ζηταω ειναι καποιο ΕΜΠΙΣΤΟ μαγαζι για να κανει τις συνδεσεις,καθως επισης να προτεινει ηχοσυστημα γιατι το αυτοκινητο οπως ειπα ειναι παλιο!Αρα δεν θελω να το λυσουν και μετα να υπαρχει προβλημα ή να βαλω κατι που να μην το τραβαει ας πουμε η μπαταρια(λεμε τωρα..). Αριστο καλο φαινεται το site..θα το ψαξω!:flower: Ισα ίσα που αυτά τα μαγαζιά είναι κατάληλα για να κάνουν τέτοιες δουλείες. Θα πάς θα τους πείς τις ανάγκες σου και τα προβλήματα που πιστεύεις οτι έχει το αμάξι και θα σου προτείνουν λύσεις αυτοί Μιας και είσαι και Νικαια βλέπω ανηφώρησε λίγο Θυβών και εκεί υπάρχουν μαγαζάκια.. Ενα απο αυτά Θυβών 108 αν θυμάμε καλά είναι το dusis sounds το οποίο πιστεύω είναι πολύ καλό και μου άφησε πολύ θετική εντύπωση σε σχέση με τον Καλογερόπουλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.