Jump to content

Προβλημα με disconnects με γραμμη pstn!

varelasj

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους. Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα στο συγκεκριμενο pc: Kανω κληση συνδεεται κανονικα στο internet αλλα μετα απο κανα 20λεπτο πανω κατω η συνδεση σταματαει να ανταποκρινεται και αλλαζει στιγμιεα η μπαρα των xp και γενικα η εμφανηση των xp σε clasic view γινεται το disconnect και μετα επανερχονται τα win στην κανονικη τους εμφανιση. Προβλημα με hardware δεν υπαρχει γιατι δοκιμασα και αλλο modem και κανει το ιδιο. Προβλημα με τη γραμμη δεν υπαρχει γιατι ενα laptop μενει με τις ωρες συνδεμενο. Ρυθμισεις τις κοιταξα αρκετες φορες και δοκιμασα και αλλαγες χωρις ομως να δουλεψει κατι. Επισης μετα το disconnect για να μπει internet το pc θελει restart γιατι εχει κωλησει το modem. Λειτουργικο εχει Win Xp Pro. Ολες οι προτασεις δεκτες και τελευταια η προταση του format. Το pc ελεγχθηκε απο mcafee enterprize 8i και δε βρεθηκε κατι. Επισης κοιταξα και τη registry μηπως εντοπιζα κατι υποπτο αλλα δεν... Και κατι τελευταιο το disconnect δεν γινεται με τη μια μενει καμποση ωρα το pc και καλα συνδεμενο στο νετ αλλα χωρις να μπορεις να κοιταξεις καμια σελιδα. Αυτα προς το παρον ευχαριστω προκαταβολικα!

Μήπως φταίνε οι εγκατεστημένοι drivers του μόντεμ?

Δοκίμασε να βάλεις μια πιο καινούργια έκδοση

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και εγώ στο παρελθόν με ένα us robotics usb μοντεμάκι , αλλά είπες ότι δοκίμασες και διαφορετικό μόντεμ και κάνει τα ίδια , οπότε δεν πρέπει να είναι πρόβλημα hardware

Με τον παραπανω μοντεμ που ειπες(usb robotics) εχω προβλημα κι εγω τον τελευταιο καιρο!Πως το ελυσες?Εκανα φορματ και παλι τα ιδια!Οι drivers ειναι αυτοι που χρησιμοποιουσα και παλιοτερα(οι τελευταιοι δηλαδη..)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.