def Αύγουστος 16, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr πηγενε τερμα δεξια και πατα congiguer στο pc που λεει sli και αρχισε και βαζε ολα τα καλα πανο apo cpu ram gpu psu ups οτηονι ηχεια κτλ και θα δεις την τελικη τιμηλολολολ το ειδα,αλλα και αυτο που δινει ετοιμο ειναι πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 16, 2005 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από def το ειδα,αλλα και αυτο που δινει ετοιμο ειναι πολυ καλο οντος σαν σινολο ειναι πολυ καλο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 16, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 απο οτι βλεπω δεν βλεπω στον οριζοντα να βρισκω κανα τετοιο κουτακι... :( αλλα δεν χωρταινω να τα βλεπω. (ουτε το περιεχομενο με χαλαει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 18, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Tα ειχα δει τα κουτια παλιοτερα!!Σε καποιο σιτε(ξενο) εχουν διαφημιση!!Αλλα τωρα προσεξα και αυτο........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 18, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Αυτό μάλιστα . Αυτο θέλω εγώ στα αριστερά , και να κρατησουν και τα sli και τα scores :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 18, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 αν μου το δωσουν το αριστερο. δεν θελω ουτε κουτι alienware! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.