Jump to content

Abit IS7-e και "Ηλεκτρολυτικός Πυκνωτής"?

DMylonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Διαβάζοντας ένα thread στο xtremesystems και κοιτόντας και τα mod του hipro στην IC7, σκέφτηκα... Γιατί να μην κάνω και εγώ το mod του "Ηλεκτρολυτικός Πυκνωτής" στην IS7-e?!

Αν το κάνω με πυκνωτή 3300μF 6.3V, πού θα πρέπει να γίνει η ένωση επάνω στην μητρική?

Καλύτερα να στείλεις ένα pm στον Hipro να σου πει σίγουρα... Πάντως αν δεν ξέρεις από ηλεκτρονική καλύτερα μην το δοκιμασεις, εκτός αν δεν την χρειάζεσαι και τόσο.(ή αν έχεις λεφτά για πέταμα :p)

Αρχική απάντηση από DMylonas

Διαβάζοντας ένα thread στο xtremesystems και κοιτόντας και τα mod του hipro στην IC7, σκέφτηκα... Γιατί να μην κάνω και εγώ το mod του "Ηλεκτρολυτικός Πυκνωτής" στην IS7-e?!

Αν το κάνω με πυκνωτή 3300μF 6.3V, πού θα πρέπει να γίνει η ένωση επάνω στην μητρική?

hipro rulezzzzzzzzzz

μην κανεις καμια πατατα μονος και κλαις μετα..............

Αρχική απάντηση από chroma

Δε καταλαβαίνω που ακριβώς απαντάτε την ερώτηση του ανθρώπου.

σφηxτι σε ζιτανε στο γυμναστιριο..................

δεν κανει καλο να βασανιζεις το πληκρολογιο με την υπερβολικη σου δυναμη :flex:

παντος απλος προτρεμουμε τον μιλονα να ροτισει τον εξπερτ του ιδους για να μην εχει τιποτα χειροτερο

παντος απ οτι θυμαμε στην μια γομια του chipset αλλα δεν πιστευω να κερδισεις τιποτα γιατι αυτα ειναι μονο για εξτρεμ o/c

Αρχική απάντηση από chroma

Και φυσικα εξακολουθούμε να μην απαντάμε την ερώτηση του ανθρώπου.

αν μπορεις βοηθισεμε να βρω το λινκ με το μονταρισμα τις μητριλης απο τον hipro.....

Το link είναι παρακάτω... Απλά εγώ θέλω να κάνω αυτό το mod, μήπως και καταφέρω αυτό που αναφέρει ο hipro: "Εφαρμόζοντας το παρακάτω mod κερδίζουμε σε σταθερότητα και υπερχρονισμό, στις εξής λειτουργίες: 1:1(fsb:mem) και 3:2(fsb:mem)."... Τώρα τις μνήμες τις έχω 250@2-2-2-5@3.4v και θέλω μήπως γίνετε να τις κατεβάσω στα 3.3v αλλά χωρίς μπλέ οθόνες...

http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_gr1.php

----------------------------------

To Vdd mod για IS7-e rev1.2 το βρήκα, τα υλικά τα πήρα και μέσα στις προσεχείς μέρες θα το εφαρμόσω... Απλά θέλω να το τσεκάρω λίγο ακόμα στο internet, να δω δηλαδή σε πόσους έπαιξε και σε πόσους όχι και αναλόγος μετά... Εμένα πάντος είναι στα 1.21v το VDD, τώρα γιατί σε άλλους είναι στα 1.4v που διαβάζω?! Θεός ξέρει....

το μονο που εχεις να κανεις για να εισαι σιγουρος στιλε ενα pm στον hipro5

θα σου λιση καθε απορια και αν χριαστης κατι θα σε βοηθισει σιγουρα....

• 2 weeks later...

To VDD "παίζει" ανάλογα τη CPU...........Με Northy θα σου είναι περίπου 1.5V ενώ με Prescott περίπου 1.2V.......

Ηλεκτρολυτικό καλύτερα να ξηλώσεις από κάνα VCore καμιάς μητρικής για να είσαι σίγουρος ότι θα είναι low esr....... ;)

Αρχική απάντηση από hipro5

To VDD "παίζει" ανάλογα τη CPU...........Με Northy θα σου είναι περίπου 1.5V ενώ με Prescott περίπου 1.2V.......

Ηλεκτρολυτικό καλύτερα να ξηλώσεις από κάνα VCore καμιάς μητρικής για να είσαι σίγουρος ότι θα είναι low esr....... ;)

Το "VDD" default είναι στα 1.21v με πολύμετρο μετρημένο, μέχρι πόσο να το πάω μετά το mod για prescott?!

Τον Ηλεκτρολυτικό τον πείρα από μια παλία Gigabyte μητρική, αλλά δεν ξέρω πάνω στην IS7-e σε ποιό μέρος να την κολλήσω...

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

σφηxτι σε ζιτανε στο γυμναστιριο..................

δεν κανει καλο να βασανιζεις το πληκρολογιο με την υπερβολικη σου δυναμη :flex:

Sorry, αλλά αυτό τι σχέση έχει με το topic; Ρε συ D. J. δεν είναι ότι καλύτερο να ανοίγει κάποιος ένα thread να το διαβάσει και να κάνει το σταυρό του να μην έχεις προλάβει να κάνεις ποστ ακόμα.

No offence αλλά ας κάνω τον κακό άλλη μια φορά και εγώ.

Καλύτερα να μεταφέρει κάποιος mod αυτό το post στο "Πείτε ότι θέλετε" και να κάνει edit και τα post του Alex να μην είναι άσχετα με το topic(κατά το ανθρωπίνως δυνατό).

• 1 month later...

Μετά από 2 μήνες κοντά, επανέρχομαι, μιας και τώρα είμαι με μια AS8 στο χέρι, και απλά θέλω να πειραματιστώ στην IS7-e με οποιοδήποτε κόστος...

Hipro, μπορείς να μου πεις πού θα κολλήσω τον "Ηλεκτρολυτικό", ο οποίος είναι 3300μF 6.3v, επάνω στην μητρική...

Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 18:32]

Μετά από 2 μήνες κοντά, επανέρχομαι, μιας και τώρα είμαι με μια AS8 στο χέρι, και απλά θέλω να πειραματιστώ στην IS7-e με οποιοδήποτε κόστος...

Hipro, μπορείς να μου πεις πού θα κολλήσω τον "Ηλεκτρολυτικό", ο οποίος είναι 3300μF 6.3v, επάνω στην μητρική...

Για δες τις φωτό της IC7 που έχω δημοσιεύσει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.