Lewnidas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2005 Ρε παιδια μηπως γνωριζει κανεις πως απενεργοποιω τη φορτηση της μπαταριας κα8ε φορα που συνδεω το καλωδιο για να μεταφερω αρχεια? Ρωταω διοτι απο την εμπειρια μου ξερω οτι οι μισοφορτισεις μικραινουν το χρονο και τη διαρκεια ζωης της μπατααριας. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Lewnidas Ρε παιδια μηπως γνωριζει κανεις πως απενεργοποιω τη φορτηση της μπαταριας κα8ε φορα που συνδεω το καλωδιο για να μεταφερω αρχεια? Ρωταω διοτι απο την εμπειρια μου ξερω οτι οι μισοφορτισεις μικραινουν το χρονο και τη διαρκεια ζωης της μπατααριας. :unsure: δεν νομιζω να μπορεις να το αποφυγεις γιατι πολυ απλα η Usb θυρα τροφοδοτιτε απο την μητρικη με 5 βολτ και δεν πιστευω να μπορει να γινει κατι για να μην περνει ρευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 Δίνει ρευμα η USB για να φορτώσει το κινητό? Στο P900 που έχω παίρνει ξεχωριστά το βύσμα για την φόρτιση στη βάση του. Αν δεν μπορείς να αποφύγεις την φόρτιση κάθε φορά που βάζεις το κινητό στην βάση του τότε είναι καιρός να πάρεις ένα card reader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Lewnidas Ρε παιδια μηπως γνωριζει κανεις πως απενεργοποιω τη φορτηση της μπαταριας κα8ε φορα που συνδεω το καλωδιο για να μεταφερω αρχεια? Ρωταω διοτι απο την εμπειρια μου ξερω οτι οι μισοφορτισεις μικραινουν το χρονο και τη διαρκεια ζωης της μπατααριας. :unsure: Δεν νομίζω να παθαίνε τίποτα η μπαταρία... Αν σε ενοχλεί πάρε card reader, δε απενεργοποιείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.