Stamatis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2005 Γεια σας και πάλι, Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημμα που έχω όταν προσπαθώ να δω ένα video μέσω του Internet σε μία σελίδα. Όταν είναι να αρχίσει η αναπαραγωγή του video, μου βγάζει το εξής μήνυμα. Χρησιμοποιώ Windows XP, Mozilla Firefox 1.0.6 και Windows Media Player 10. Από τι κοίταξα και στο google, πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημμα αλλά λύση δεν βρήκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 Χρειάζεσαι την DirectX 9c. Την έχεις εγκαταστήσει;Δοκίμασε και με άλλο player πχ BSplayer.Ποιό codec pack χρησιμοποιείς; http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htmΚατέβασε κάποιο από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 OK Θα τα κάνω μιά εγκατάσταση όλα όσα μου είπες και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 Λοιπόν, έκανα όσα μου είπες αλλά το πρόβλημμα συνεχίζει να υπάρχει... Παράξενη ήταν η επαναγκατάσταση της DirectX 9c. 1)Δεν μπορούσα να κατεβάσω την DirectX από το site της microsoft διότι καίγομαι στο Genuine System (Validation). Μου ζητάει ένα key το οποίο αν βάλω μου λεεί ότι τα WIN μου δεν είναι "γνήσια". Καταλαβαίνεις τώρα... 2)Βρήκα το DirectX 9c στο cd του Battlefield 2. Όταν πάτησα να αρχίσει το install, όλα έγιναν "γρήγορα". Δηλαδή δεν πρόλαβα να δω καν την μπάρα που γεμίζει κατά την διάρκεια της εγκατάστασης, και το install είχε ήδη τελειώσει. Πράγμα παράξενο.3)Έκανα διαγραφή ολόκληρου του Temp και ξαναδοκίμασα το Install αλλά τα αποτελέσματα ίδια όπως παραπάνω.Μήπως θα χρειαστεί η απεγκατάσταση του directX και πως γίνεται αυτή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Υπάρχουν αρκετά tools για να την απεγκαταστήσεις αλλά μπορεί να συναντήσειςπροβλήματα μετά, ακόμα και στο start up. Οπότε δεν προτείνεται.Καλύτερα να την κατεβάσεις από εδώ: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=835 και να την περάσεις από πάνω.Δοκίμασες άλλο player; codec pack;Κάτι άλλο. ’νοιξε την σέλιδα με τον explorer και δοκίμασε ξανά ή κατέβασε το video clip στο δίσκο και άνοιξέ το με τον media player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 :wall: Με το DirectX 9c τα ίδια. ’λλους players έχω δοκιμάσει. Στον ΙΕ τίποτα... Θα δοκιμάσω να το κατεβάσω. Επίσης θα κοιτάξω για άλλους codecs αλλά έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με το directx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Δοκίμασα να το κατεβάσω αλλά δυσκολεύτικα να βρω την url του αρχείου βίντεο μια και τα βίντεο στη συγκεκριμένη σελίδα είναι πολλά. (Είναι ένα αρχείο τηλεοπτικών εκπομπών ενώς τσέχικου ιδιωτικού καναλιού) Με λίγη προσπάθεια βρήκα κάτι το οποίο μπορώ να κατεβάσω. Αλλά στο "δρόμο" μου συνάντησα το εξής μήνυμα: Τί να κάνω τώρα? Να συνεχίσω? Μήπως δεν πρέπει να το κατεβάσω μιά που το βίντεο προστατεύεται από πνευματικά δηκαιώματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Start-run γράψε dxdiag.Τρέξε το διαγνωστικό της directX. Σε κάθε tab θα σου βγάλει ανάλυση για προβληματικό soft/hardware.Δηλαδή τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά και έχεις πρόβλημα με το συγκεκριμένο;Έχεις πρόβλημα να δεις άλλα clips; Πιθανόν να σου λείπει κάποιο plug-in του firefox.Το παραπάνω μάλλον είναι activeX (δεν βλέπω και την κατάληξη του αρχείου) καλό θα ήταν να μην συνεχίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 16, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Ωραία έχουμε και λέμε: 1)Έτρεξα το dxdiag και έκανα όλες τις δοκιμές. Όλες ήταν επιτυχημένες, μόνο στο tab οθόνη έλεγε το εξής: "Το αρχείο nv4_disp.dll δεν είναι ψηφιακά υπογεγραμμένο, που σημαίνει ότι δεν έχει δοκιμαστεί από τα Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). Ο κατασκευαστής του υλικού πιθανόν να μπορεί να σας προμηθεύσει πρόγραμμα οδήγησης με το λογότυπο WHQ" Δεν πιστέυω να παίζει σημαντικό ρόλο. 2)Κοίταξα εδώ για plug-ins και κατέβασα τα: α)Flash Player β)Java γ)Windows Media Player (επίσης κατέβασα το Windows Media Player Connect καθώς και το Microsoft .Net Framework Version 1.1 Redistributable Package, το δεύτερο απαραίτητο για την εγκατάσταση του πρώτου) 3)Έκανα restart, επισκεύτηκα το site. Και όλα δουλεύουν μιά χαρά. Δεν εμφανίζεται το μήνυμα. Επίσης η κατάληξη του αρχείου είναι wmv. Το πρόβλημμα δεν υπάρχει πια. wrong method σε ευχαριστώ πάρα πολύ. :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Δεν είναι πρόβλημα σε καμμία περίπτωση,την επόμενη φορά που θα κατεβάσειςdrivers για τη vga σου κοίταξε να υπάρχει στην περιγραφή (κάτω από το file size συνήθως) το "WHQL certified". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Αύγουστος 16, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 ok, thanks και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.