Nos-Dio Αύγουστος 20, 2005 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Για το DOOM 3 δεν φταιει κανεις που το Opengl της ATI ειναι για τα μπαζα (παιζω CoD ανθρωπινα πια χωρις τα bugs της ATI που ειχα)H X850 δεν θα στο δωσει αυτο δυστηχως, ειδικα σε ολα τα νεα games (οπως και καμια καρτα που κυκλοφορει αλλωστε). να συμπληρωσω τον ασταματητο...Σε παιχνιδια "ογκου" απλα δεν θα μπορεσεις να παιξεις εκει με 40-50 fps και Χ850.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 20, 2005 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 επειδη το θεωρω λιγο τραβηγμενο να σκασεις 500+ ευρω για καρτα agp...το ενδεχομενο να παρεις μια s478 915based μητρικη και μια 7800Gt με τα ιδια λεφταδεν το σκεφτεσαι καν?ουτε cpu αλλα ουτε και μνημες αλλαζεις...σκεψου και την αξια μεταπωλησης της vga λιγο...mobo & vga Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Αύγουστος 21, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Φιλε μου λογικα μιλας , αλλά , ας μην μιλαμε για το AGP ,σαν να ηρθε η συντελια του κοσμου .. Ακομα και το R520 προκειτε να το υποστηρίξη . Αυτο απο μονο του δινει αρκετη διαχρονικοτητα , και βεβαια εαν το ελεγα μονο εγω, τοτε θα ημουνα τρελος . Το θεμα ειναι οτι το λεει η ΑΤΙ , και σιγουρα το ακουνε και οι κατασκευαστες μητρικων . Οσο για μενα , το μηχανημα αυτο θα το κρατησω οσο παει , ειναι πολυ καλο και γρηγορο , και δεν με νοιαζουν οι μελοντικες αναβαθμησεις , αλλοστε δεν υπαρχει κατι , που αυτο το συνολο να μην το τρεχει σε πολυ αξιοπρεπη ταχυτητα . Μια σουπερ καρτα μου χρειαζεται , και τελειωσαμε . Εφοσον περασαν απο τα χερια μου μεχρι σημερα 12 μηχανηματα , τωρα πλεον μπορω να πω με σοβαροτητα οτι , οτι λεω , το πιστευω πραγματικα . Τωρα , εφοσον σχεδιαζω αγορά , σε ενα μηνα περιπου , εαν ειμαι τυχερος , αντι για X8xx , μπορει να Βρεθω με την καινουργια R520 Μαλλον μπορει να φανω τυχερουλης σε αυτη την φαση της ζωης μου , για να δούμε !! http://img387.imageshack.us/my.php?image=r5206ph5bi.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Αύγουστος 23, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Σαν να αρχισε ηδη η τυχη μου να αλλαζει η εταιρεια δεχτηκε την παλια μου Gigabyte 9600Pro ως ελατωματικη . Και με πιστωνει με 93 ευρο , και βεβαια σε αυτα τα λεφτα παραγειλα την Sapphire 9600ΧΤ , Οχι τιποτα αλλο , αλλα να , τουλαχιστον θα πεζουμε κανενα παιχνιδακι , μεχρι να παρω το καινουργιο θηριο Χ850ΧΤ η R520 , αναμονη και υπομονη . Γνωστο , το εργο !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Αύγουστος 27, 2005 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Ε εντάξει πόσο πια θα την κλοκάρω την Χ800ΧL? Έτσι κι αλλιώς δεν πάει που δεν πάει τι να την πειράξω κιόλας. Anyway, το θέμα είναι να βρώ την πιο φθηνή υλοποίηση με την καλύτερη αξιοπιστία. Ένα καλύτερο cooler να βάλω, ένα σκληρό ακόμη και την κάρτα. Με το 400άρι το τροφοδοτικό πιστεύω να μην έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Αύγουστος 27, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Η 800XL , συμφωνο οτι δεν ανεβαζει , και ετσι οτι δινεις παιρνεις . Γενικα ολη η σειρα Χ8xx , δεν ανεβαζει αφου καθε τυπος καρτας, ειναι στα τερματα της . Θα ελεγα να μην ανησυχης για cooler εαν εννοης στην καρτα γραφικων .. Κατσε να το δεις πρωτα απο κοντα , και επειτα βλεπεις . Τροφοδοτικο !! Χμμ.. Εαν το 400αρι σου ειναι ποιοτικο σιγουρα θα σε βγαλει περα . Οσο για μενα οργωνω το δυκτιο , για να μαθω την επισημη αναγγελεια του R520 , και ενω περιμενα οτι σημερα θα γινει σεισμος , δεν βλεπω ακομα τιποτα , ουτε κανα ψεμα για να περασει η ωρα !! Μου φαινετε, οτι σημερα θα περασω το βραδυ μου ψαχνοντας εχτρα πληρωφοριες, για το Νεο κινητο, που θα παρω σε 10 μερες . Sony Ericson V600 3G Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 27, 2005 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Η 800XL , συμφωνο οτι δεν ανεβαζει , και ετσι οτι δινεις παιρνεις . Γενικα ολη η σειρα Χ8xx , δεν ανεβαζει αφου καθε τυπος καρτας, ειναι στα τερματα της . Θα ελεγα να μην ανησυχης για cooler εαν εννοης στην καρτα γραφικων .. Κατσε να το δεις πρωτα απο κοντα , και επειτα βλεπεις . Τροφοδοτικο !! Χμμ.. Εαν το 400αρι σου ειναι ποιοτικο σιγουρα θα σε βγαλει περα . Οσο για μενα οργωνω το δυκτιο , για να μαθω την επισημη αναγγελεια του R520 , και ενω περιμενα οτι σημερα θα γινει σεισμος , δεν βλεπω ακομα τιποτα , ουτε κανα ψεμα για να περασει η ωρα !! Μου φαινετε, οτι σημερα θα περασω το βραδυ μου ψαχνοντας εχτρα πληρωφοριες, για το Νεο κινητο, που θα παρω σε 10 μερες . Sony Ericson V600 3G perimenoume kai nea gia R520:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Αύγουστος 27, 2005 Author #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 23:59] perimenoume kai nea gia R520:) Ναι ναι τι να κανω το πειρα αποφαση, θα ειμαι ενας απο τους πρωτους Ελληνες που θα το πιασουν μολις προσγειωθη το αεροπλανο .. Αρκει να μην ειναι της Ηλιος .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.