crazyantonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2005 επειδη θελω να κανω format και δεν εχω σημειωση τα registry keys απο τα προγραμματα μηπως ξερετε κανενα προγραμμα που τα βρισκει?και τα δειχνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Αύγουστος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 γιατί θες να κρατήσεις τα registry keys από τα προγράμματα?δεν μπορείς να τα ξαναπεράσεις αφού κάνεις το format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Αύγουστος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 ακου με που σου λεω μπορει και να μην τα ''θυμαμαι'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 Γιατι δεν κανεις ενα back up στον κλαδο της reg που σε ενδιαφερει? Δεν θυμαμε ποιος ειναι αυτος, μαλλον Local Machine/Software ή κατι τετοιο , ειμαι και απο SuSE και δεν μπορω να δω την reg μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Αύγουστος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 Ανοιξε το regedit και πατα file-->export.Θα σου σωσει οτι θες να κρατησεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Αύγουστος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 για software λεω το regedit τι ειναι προγραμμα? εγω θελω για ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Αύγουστος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 για software λεω το regedit τι ειναι προγραμμα? εγω θελω για ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Εναρξη->Εκτελεση->regedit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Αύγουστος 16, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 τα παιξα ρε εσυ εδω εχει χιλιαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Ναι, έτσι είναι οι registries...Μπορείς να κάνεις μία αναζήτηση για αυτό που σου αρέσει, αλλιώς να την πάρεις όλη backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.