Jump to content

Βαλτε mp3 για ringtone sτο κ750ι!!

Lewnidas

Recommended Posts

Εγκαταστητε το προγραμμα στο σκληρο σας ,διαλεγετε ενα mp3 πηγενετε στο μενου καταχωρητε τη προστασια ,και μετα ανεβαζετε στο κινητο σας τυο μπ3 μαζι με το φακελο drm που εχει δημιοθργη8ει σχετκα με τις αδειες!!

Καλη απολαυση ;)

http://drm.jkjtech.mine.nu/DRM%20Packager%201.21.zip

φιλε λεονιδα

θα μπορουσες να φτιαξεις ενα γενικο thread για το κ750

και οχι σκορπια

ετσι θα μπορουσε καπιος και να τα βρισκει πιο ευκολα αλλα και αν θελει κατι να ρωτισει

να μην ψαχνει σ επιο να γραψη

φιλικα αλεξ

το drm packager δουλευει σε ολα τα vodafon και το μονο που χρειαζεται ειναι το δμ αρχειο που φτιαχνει!Αφου το βαλεις στο κινητο θα στο δειχνει σαν mp3 με ενα κλειδακι απο πανω!Βεβαια αυτο το αρχειο δεν μπορεις να το δωσεις πλεον δεξια και αριστερα!Μονο σαν ηχο κλησης!Κανενα παιχνιδακι καλο για V800 που θα βρουμε?

Αρχική απάντηση από Lewnidas

Εγκαταστητε το προγραμμα στο σκληρο σας ,διαλεγετε ενα mp3 πηγενετε στο μενου καταχωρητε τη προστασια ,και μετα ανεβαζετε στο κινητο σας τυο μπ3 μαζι με το φακελο drm που εχει δημιοθργη8ει σχετκα με τις αδειες!!

Καλη απολαυση ;)

http://drm.jkjtech.mine.nu/DRM%20Packager%201.21.zip

Πω,πω....Εγω που εχω το K500i που δεν ειναι ουτε το μισο απο το K750i απο μεριας δυνατοτιτων, μπορει να παιξει καθε αρχειο που υποστηρηζει σαν ringtone...

Έχω μια απορία με το Sony Ericsson File Manager δεν μπορώ να κάνω copy ή move ή έστω να ανοίξω τα αρχεία.Υπάρχει καμμία λύση;

Επίσης τι μορφή πρέεπι να έχουν τα video για να παίζουν στο κινητό;

Αρχική απάντηση από Spyrious

Έχω μια απορία με το Sony Ericsson File Manager δεν μπορώ να κάνω copy ή move ή έστω να ανοίξω τα αρχεία.Υπάρχει καμμία λύση;

Επίσης τι μορφή πρέεπι να έχουν τα video για να παίζουν στο κινητό;

Video στο k750 πάιζουν σε 3gp και mp4.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.