Jump to content

τιμες και ελληνικα μαγαζια

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

κανοντας ενα σερφαρισμα σε ξενα site shop βλεπω μεγαλες διαφορες σε σχεση με την Ελλαδα σε καρτες γραφικων,,cpu,και αλλα.π.χ h 6800gt βρισκεται σε τιμη γυρω στα 300δολλαρια και δω στην Ελλαδα κατω απο 380ευρο δεν την βρισκεις δλδ πρεπει ναπερασει κανενα 3μηνο για να δουμε 6800gt στα 250-300ευρο γιατι αυτο;

Αρχική απάντηση από sotiris

στο μετέφερα στην κατάλληλη κατηγορία.

sorry ΣΩΤΗΡΗ

Αρχική απάντηση από def

κανοντας ενα σερφαρισμα σε ξενα site shop βλεπω μεγαλες διαφορες σε σχεση με την Ελλαδα σε καρτες γραφικων,,cpu,και αλλα.π.χ h 6800gt βρισκεται σε τιμη γυρω στα 300δολλαρια και δω στην Ελλαδα κατω απο 380ευρο δεν την βρισκεις δλδ πρεπει ναπερασει κανενα 3μηνο για να δουμε 6800gt στα 250-300ευρο γιατι αυτο;

γενικά αμερική - ευρώπη και ιδιαίτερα ελλάδα πάντα έχουν διαφορές, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αρχική απάντηση από sotiris

γενικά αμερική - ευρώπη και ιδιαίτερα ελλάδα πάντα έχουν διαφορές, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις.

παντος η διαφορα στις καρτες ειναι πολυ μεγαλη.ειδα σε site 6800gt 280$ pci-e

Αρχική απάντηση από def

παντος η διαφορα στις καρτες ειναι πολυ μεγαλη.ειδα σε site 6800gt 280$ pci-e

τι σου ειπα εγω..........................

για αυτο εφερα απο ρξω την καρτα αλλα και κατι αλλα πραγματακια

απο ελλαδα δεν αξιζει για πολλα..............

για αυτο εγω παω αγγλια να σπουδασω και να μηνω

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

τι σου ειπα εγω..........................

για αυτο εφερα απο ρξω την καρτα αλλα και κατι αλλα πραγματακια

απο ελλαδα δεν αξιζει για πολλα..............

για αυτο εγω παω αγγλια να σπουδασω και να μηνω

ειναι μια απο τις πιο ακριβες χωρες σε υποσηστηματα pc.μπορει και να φταει και το γεγονος οτι οταν βγαινει κατι καινουριο αργει να ερθει και ετσι οι τιμες να παραμενουν σε ψηλα επιπεδα

ρε στην ελλαδα ζουμε σε μια κατα χρεομενη χωρα τι περιμενεις να ειναι ολα φτινα???

ποτε θα πας εξωτερικο για να κανονισουμε ψωνια???

Αρχική απάντηση από def

23 πεταω:bye:bye: :bye:

και δεν λες τιποτα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

λοιπον τι θα μου φερεις???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.