Jump to content

Συνετρίβη κυπριακό αεροσκάφος με 115 επιβάτες στο Ορωπό

sotiris

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JiMeS

Και εγώ αυτό πιστεύω...

Συμφωνώ και εγώ.

Αφού 2 μαρτυρίες λένε πως έγινε έκρηξη του αεροπλάνου πρίν συντριβεί με το έδαφος.

. Επίσης τα F16 απογειώθηκαν στις 11. Στις 11:15 εντόπισαν το 737 μέχρι τις 12 (υποτεθέμενη συντριβή) υπήρχε αρκετός χρόνος για την απόφαση. (εάν θα το καταρίψουν). Τέλος η συντριβή του σε μη κατοικημένη περιόχη δεν είναι λίγο περίεργη?

Το ότι έγινε 3000000 κομμάτια το αεροσκάφος δεν σας λέει κάτι?

Τωρά ότι και να πέσει από αυτό το ύψος θα γίνει συντρήμια αλλά δεν γίνεται όλο και κάτι θα μείνει...

Δεν θέλει και πολύ... Από κοντά και στους κινητήρες... Μακρία από τα μαύρα κουτία...

κι εγω το εμαθα πριν απο λιγο, πραγματικα πικραθηκα :( το μυνημα στο κινητο ξερει κανεις ποτε το ελαβε ο αλλος ? επισης και την ωρα που επεσε το αεροπλανο (ακριβη ωρα αν γινεται) το σεναριο οτι το καταριψανε ειναι ακυρο αφου εμαθα πως υπηρχανε ατομα που το εβλεπαν να πεφτει και φλογες η τπτ τετοιο δεν υπηρχαν, τεσπα :rip:

παντως σε σχετικη ερωτηση δημοσιογραφου ηταν κατηγορηματικοι οτι κατι τετοιο(καταρριψη απο μαχητικα) δεν συνεβη.

Το θεμα ειναι γιατι το αεροσκαφος βρισκοταν σε αυτην την κατασταση.

Αναρωτιεμαι δεν υπαρχει καποια επιτροπη που να ελεγχει την "πτητικοτητα" των αεροσκαφων?

ειναι δυνατον να τα αφηνουν στο ελεος των εταιρειων?

Αρχική απάντηση από giorikas

παντως σε σχετικη ερωτηση δημοσιογραφου ηταν κατηγορηματικοι οτι κατι τετοιο(καταρριψη απο μαχητικα) δεν συνεβη.

Το θεμα ειναι γιατι το αεροσκαφος βρισκοταν σε αυτην την κατασταση.

Αναρωτιεμαι δεν υπαρχει καποια επιτροπη που να ελεγχει την "πτητικοτητα" των αεροσκαφων?

ειναι δυνατον να τα αφηνουν στο ελεος των εταιρειων?

Σκέψου εάν στην ελλάδα είναι μια φορά μπάχαλο πόσο περισσότερο είναι στην κύπρο...

τουλαχιστον στην κυπρο εχουνε παιδεια και σχετικα φθηνη dsl :p :P, τσεκαρε και το PM inbox σου πλζ,τεσπα αποσο καταλαβα εγω τα εφτυσε το συστημα εξαερισμου, λογικο αφου το αεροπλανο θα πηγαινε για αποσυρση σε 2-3 βδομαδες κ ειχε παρουσιασει παλιοτερα βλαβες, βαλανε μασκες, οι μασκες τρυπηθηκαν απ'την αποτομη αποσυμπιεση κ ο αερας δηλητιριαστικε, η θερμοκρασια ητανε -20 C και ηταν ανημποροι να πεταξουν το αεροπλανο, το αεροπλανο ητανε για 44 λεπτα στον αερα με αυτοματο πιλοτο, λογικα μετα τα πρωτα 10 λεπτα ολοι ητανε νεκροι, αυτο που μου σηκωνει την τριχα περισσοτερο ειναι η σκεψη να ειμουνα στην θεση αυτου που εστελνε μυνημα στον συγγενη του, πραγματικα κριμα :(

Παιδια υπηρχαν αυτοπτεις μαρτυρες που το ειδαν να πεφτει, δεν το κατεριψαν.

επισης αυτο που ακουσα ειναι οτι αρχιμηχανικος παραιτηθηκε, και ο πιλοτος αρνηθηκε να πεταξει το αεροπλανο και παραιτηθηκε και αυτος. Κατι χοντρο παιζει απο πισω.....

Αυτους τους δημοσιοργαφους πρεπει να τους κρεμασουν στην πλατεια Συνταγματος. Εκτος απο τη σωρεια παπαρολογιων εχτες, εκαναν παρεμβασεις και πολιτες που ειχαν πεταξει στο αεροπλανο. Ο αλλος λεει οτι εβαζε το αυτι του στο πατωμα και ακουγε τις λαμαρινες να τριζουν... Αφιερωνω το γνωστο τραγουδι απο goin' through.....

Πανηβλακας δημοσιογραφος του STAR επαναλαβε την φραση ''ΠΡΩΤΟΣ Ο STAR'' (κατεφθασε στο σημειο) τουλαχιστον 7 φορες .

Μα τι κορακια ειναι αυτοι βρε παιδια!!! βρε ΟΥΟΥΣΤ.....

Αρχική απάντηση από xrist22

Πανηβλακας δημοσιογραφος του STAR επαναλαβε την φραση ''ΠΡΩΤΟΣ Ο STAR'' (κατεφθασε στο σημειο) τουλαχιστον 7 φορες .

Μα τι κορακια ειναι αυτοι βρε παιδια!!! βρε ΟΥΟΥΣΤ.....

Ο Καψης στο Alpha εδειξε 17 φορες τα αποσπασματα που ειχε δειξει το CNN απο το δελτιο του...... και το Mega καθε φορα που αλλαζε την επικεφαλιδα ελεγε απο μπροστα αποκλειστικη αποκαλυψη....

Ημαρτον που λεει και ο κυριος Γεωργιου........

Τα πράγματα αντί να ξεκαθαρίζουν μπλέκονται...

Οι ιατροδικαστές λένε πως ζούσαν 'ορισμενοι' κατά την διάρκεια της συντριβής...

Ακόμα λένε ότι δεν έχουν βρει το πτώμα του ενός πιλότου...

αυτο το μυνημα ητανε φαρσα ? κι εγω θα ηθελα να τον κρεμασουν, ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!

το 2ο μαυρο κουτι που βρεθηκε το μεσημερι καταστραφηκε ? WTF ? τεσπα οτι εγινε εγινε κλεινετε την TV για 5 μερες και that's it :)

Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 00:06]

αυτο το μυνημα ητανε φαρσα ? κι εγω θα ηθελα να τον κρεμασουν, ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!

το 2ο μαυρο κουτι που βρεθηκε το μεσημερι καταστραφηκε ? WTF ? τεσπα οτι εγινε εγινε κλεινετε την TV για 5 μερες και that's it :)

Ρε παιδια τι ελεγε αυτο το μηνυμα που λετε;

Παντως κριμα και παλι κριμα για τις αθωες ψυχες που χαθηκαν επειδη καποιοι ΜΑΛΑΚΕΣ θελανε να βαλουν περισοτερα στη τσεπη τους...

"φιλε μου σε αποχαιρετω, εχουμε παγωσει ολοι και ο πιλοτος εχει γινει μπλε :bye: " μεταφραση απτο newspost στο site του BCC το παραπανω η οπως το ελεγε στο alpha

643456_b.jpg

δηλαδη να το μαθαινω χτες και να μου σηκωνεται η τριχα μονο και μονο με την ιδεα να ημουνα στην θεση αυτου που το εστελνε η του αλλου που το πηρε, και τωρα να διαβαζω οτι προκειται για φαρσα http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=643577&lngDtrID=244, ΕΛΕΟΣ και παλι ΕΛΕΟΣ :TD::wall::dots:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.