Qlim4X Αύγουστος 14, 2005 #21 Αύγουστος 14, 2005 μαι χαρα ειναι!!!σε θρμοκρασια χορου η σε cpu και vga???
Qlim4X Αύγουστος 14, 2005 #23 Αύγουστος 14, 2005 Αρχική απάντηση από diablo13 σε θερμοκρασία chipset. σε πια μητρικη???γιατι συνηθος θερμοκρασια chipset = χορου
Maximus Αύγουστος 14, 2005 Author #24 Αύγουστος 14, 2005 Τέτοια να μου λέτε να πάω να το πάρω αύριο και να το κουβαλάω μαζί μου στο αεροπλάνο
Qlim4X Αύγουστος 14, 2005 #25 Αύγουστος 14, 2005 Αρχική απάντηση από gznp Τέτοια να μου λέτε να πάω να το πάρω αύριο και να το κουβαλάω μαζί μου στο αεροπλάνο αυτος ειναι ο σκοπος να παρονουμε τον κοσμο :P
Maximus Αύγουστος 15, 2005 Author #26 Αύγουστος 15, 2005 Ψιλοάσχετο αλλά θέλω καμια ιδέα κι από σας: Υποθέτουμε ότι παίρνω το ασημένιο. Λογικά με το ασημένιο πάει το μπλε χρώμα για το φωτισμό του κουτιού. Αν πάρω το μαύρο όμως και το πράσινο και το μπλε και το κόκκινο πάει. Βέβαια: Το πράσινο είναι...ε...πως να το πω, θα φαίνεται σαν Χ-ΒΟΧ Το μπλε είναι ξεκούραστο, όμορφο αλλά αρκετά κλασικό, το φοράνε πολλοί. Το κόκκινο με μαύρο κουτί πάει αλλά είναι έντονο, μήπως θα ενοχλεί στην τελική? Τι λέτε?
2cpu Αύγουστος 15, 2005 #27 Αύγουστος 15, 2005 παρε το ασημενιο και μην βαζεις φωτισμο.ειναι τοσο αναγκη να μπει?
totally_wired Αύγουστος 15, 2005 #28 Αύγουστος 15, 2005 Αρχική απάντηση από gznp Ψιλοάσχετο αλλά θέλω καμια ιδέα κι από σας: Υποθέτουμε ότι παίρνω το ασημένιο. Λογικά με το ασημένιο πάει το μπλε χρώμα για το φωτισμό του κουτιού. Αν πάρω το μαύρο όμως και το πράσινο και το μπλε και το κόκκινο πάει. Βέβαια: Το πράσινο είναι...ε...πως να το πω, θα φαίνεται σαν Χ-ΒΟΧ Το μπλε είναι ξεκούραστο, όμορφο αλλά αρκετά κλασικό, το φοράνε πολλοί. Το κόκκινο με μαύρο κουτί πάει αλλά είναι έντονο, μήπως θα ενοχλεί στην τελική? Τι λέτε? To blue ουσιαστικά είναι κλασικό διότι θυμίζει την ακτινοβολία στους πυρινικούς αντιδραστήρες. Πιστεύω πως το κόκκινο με το ασημί κουτί δεν θα πολύ πάει. ’σε το πράσινο... Εγώ θα έλεγα κάτι σε μοβάκι...
Maximus Αύγουστος 15, 2005 Author #29 Αύγουστος 15, 2005 Αρχική απάντηση από 2cpu παρε το ασημενιο και μην βαζεις φωτισμο.ειναι τοσο αναγκη να μπει? Ε αν βάλω το plexi πλαϊνό θέλω να έχει φωτισμό Για το ασημένιο δεν το συζητώ, μπλε θα πάρω, αν πάρω το μαύρο όμως, μάλλον για κόκκινο ή μπλε το κόβω.
Qlim4X Αύγουστος 15, 2005 #30 Αύγουστος 15, 2005 Αρχική απάντηση από gznp Ε αν βάλω το plexi πλαϊνό θέλω να έχει φωτισμό Για το ασημένιο δεν το συζητώ, μπλε θα πάρω, αν πάρω το μαύρο όμως, μάλλον για κόκκινο ή μπλε το κόβω. το θεμα ειναι τι αρεσι σε εσενα πανο απ ολα. πιος συνδιασμος ειναι καλητερο για εσενα εσυ ξερεις και θα το δεις στην πορια
Maximus Αύγουστος 27, 2005 Author #31 Αύγουστος 27, 2005 Λοιπόν παίδες πήρα το ασημένιο. Είναι...τεράστιο πραγματικά τρομερό κουτί, παιδεύτηκα βέβαια μέχρι να ξηλώσω τα πάντα από το παλιό και να τα προσαρμόσω στο θηρίο αλλά άξιζε τον κόπο. Με εντυπωσίασε η ποιότητα κατασκευής, οι άπειρες βίδες που σου δίνει "δώρο" η Coolermaster αν και δε χρειάζονται, το πόσο εύκολα κρύβονται τα καλώδια, ο αερισμός...Πραγματικά τρομερό κουτί. Του έβαλα και Aqua φωτισμό και είναι φοβερό Σε λίγο πάω να πάρω και το CrossFlow μιας και το Aircondition το χτυπάει ακριβώς στο πλάι, οπότε θα έχω και καλή ψύξη. Ευχαριστώ για τις συμβουλές, πράγματι άξιζε τα λεφτά του
Qlim4X Αύγουστος 27, 2005 #32 Αύγουστος 27, 2005 μεγια ρε παλικαρι καλο δουλευτο και με καλες μοντες!!!
Maximus Αύγουστος 27, 2005 Author #33 Αύγουστος 27, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr μεγια ρε παλικαρι καλο δουλευτο και με καλες μοντες!!! Να σαι καλά Alex, όταν θα προλάβω θα βγάλω και φώτος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.