Seeker Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2005 Ήξερα πως έπρεπε να περάσω SP1 για να ενεργοποιηθεί η υποστήριξη USB 2.0 στα XP αλλά ακόμα και τώρα που το πέρασα όταν συνδέω το USB Stick μου εμφανίζεται το μύνημα "Συσκευή υψηλής ταχύτητας συνδεδεμένη σε δίαυλο χαμηλής ταχύτητας" ή κάπως έτσι τέλος πάντων...Τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι φυσιολογικό αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Oι θυρες USB σου μαλλων δεν ειναι USB 2.0...Και εμενα μου το βγαζει αυτο οταν συνδεω το scaner ή το iPod μου.Αυτο που βαζεις δουλευει κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Ήξερα πως έπρεπε να περάσω SP1 για να ενεργοποιηθεί η υποστήριξη USB 2.0 στα XP αλλά ακόμα και τώρα που το πέρασα όταν συνδέω το USB Stick μου εμφανίζεται το μύνημα "Συσκευή υψηλής ταχύτητας συνδεδεμένη σε δίαυλο χαμηλής ταχύτητας" ή κάπως έτσι τέλος πάντων...Τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι φυσιολογικό αυτό? και μενα αυτο εβγαζε στην αρχη αλλα μετα δεν μου το εβγαζε οταν αλλαξα θυρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 αν η μητρικη σου υποστιριζει usb 2 θυρα μηγενε στο bios και ελενξε αν ειναι ενεροποιημενο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Εάν περάσεις τους Drivers του chipset και όλων των υπολοίπων τότε εάν έχεις usb2.0 και εξακολουθείς να έχεις αυτό το πρόβλημα δες μήπως σου τα βγάζει με ! ή ? στο device manager. Εάν ναι τότε κάνε update στους drivers των usb2.0 που είναι με ? ή ! και πες του να τα βρεί μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Ήξερα πως έπρεπε να περάσω SP1 για να ενεργοποιηθεί η υποστήριξη USB 2.0 στα XP αλλά ακόμα και τώρα που το πέρασα όταν συνδέω το USB Stick μου εμφανίζεται το μύνημα "Συσκευή υψηλής ταχύτητας συνδεδεμένη σε δίαυλο χαμηλής ταχύτητας" ή κάπως έτσι τέλος πάντων... Τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι φυσιολογικό αυτό? Πριν περάσεις το SP1 τα usb σου είχαν ήδη αναγνωριστεί από τα Windows ως USB 1.1. Πήγαινε στο device manager και διέγραψε τους USB controllers σου. Κάνε ένα restart και ξεκινώντας θα τους ξαναβρεί, ως USB 2.0 τώρα πια (τσέκαρε όμως και το BIOS μήπως και είναι δηλωμένες ως USB 1.1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.