Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2005 Έγραψαν τον αδερφό μου στη Γερμανία ,για παράνομη στάθμευση,και ήρθε ένα χαρτί από τη τροχαία της Γερμανίας αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι λέει μιας και είναι στα Γερμανικά... Επειδή είναι λεπτό το θέμα και δε θέλω να αφεθώ στην προχειρότητα των online μεταφραστών μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 13, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Παιδιά κανείς που να μπορεί έστω και λίγο να μου δώσει το νόημα του γράμματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 δεν το βάζεις σε κάνα αυτόματο? μπορώ να στο κοιτάξω λίγο, αλλά όχι εκ του μηδενός, δεν τα θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 άνε ότι μπορείς σε παρακαλώ μήπως είναι κάτι επείγον και τρέχουμε...τα αυτόματα δε τα εμπιστεύομαι διότι πολλές φορές παρερμηνεύεται το πραγματικό νόημα και επίσης μερικά γράμματα δε μπορώ να το εισαγάγω διότι είτε δεν υπάρχει επιλογή στο πληκτρολόγιό μου είτε διότι δε ξέρω πως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 κοίτα, έτσι δεν καταλαβαίνω χριστό. δυστυχώς δεν προλαβαίνω να κάτσω να τα περάσω. πρέπει μάλλον να βάλεις γερμανικό πληκτρολόγιο που έχει κάτι extra. (το double s π.χ. που μοιάζει με . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakis Αύγουστος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 Καλησπερα.Πες του αδελφουσου να μην παρκαρει αλλη φορα στην εθνικη.LOL.Σοβαρα τωρα, απο οτι ειδα δεν ειναι τιποτα αν κταλαβαινω ο αδελφοσου τους εδωσε 70 ευρω αντι για 60 και του χρωστανε και δεκα,Μαλον καποιο χαρτι απο αυτα λεει απο που να τα παρει.Παλιογερμαναραδες δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 Αρχική απάντηση από SakisΠαλιογερμαναραδες δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη. ενταξη τι να λεμε τωρα, στην ελλαδα θα του ζηταγαν αλλα 30 για να γινουν στρογγυλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 14, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Sakis Καλησπερα.Πες του αδελφουσου να μην παρκαρει αλλη φορα στην εθνικη.LOL.Σοβαρα τωρα, απο οτι ειδα δεν ειναι τιποτα αν κταλαβαινω ο αδελφοσου τους εδωσε 70 ευρω αντι για 60 και του χρωστανε και δεκα,Μαλον καποιο χαρτι απο αυτα λεει απο που να τα παρει.Παλιογερμαναραδες δεν αφηνουν τιποτα στην τυχη. Σε ευχαριστώ πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Αύγουστος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2005 Λολ. Πάρκαρε πάνω στην Εθνική; Πως τα κατάφερε;Πάντως αν το αυτοκίνητο είχε ελληνικές πινακίδες, κακώς τους έδωσε λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.