Jump to content

Φακός στο NOKIA 5140i?

firefox

Recommended Posts

στο παραπάνω κινητό στο site τις nokia αν δεν κάνω λάθος λέει πως έχει φακό. στο κινητό δεν βρίσκω tpt όμως ούτε και στο manual. υπενθυμίζω πως το 5140ι είναι αυτό με το θερμόμετρο και την πυξίδα.

που είναι ρε παιδιά ο φακός? υπάρχει η έχει γίνει κάποιο λάθος?

καλα ολοκληρο λαμπιονι στο μπροστα μερος δεν το ειδες???

δηλαδη εχεις κινιτο και δεν ξερεις τι εχει πανο???

παρε κανα sagem easy να δεις την υγεια σου με τα απολιτος απαρετιτα και θα εισαι οκ..........

λολολολ

περα απο την πλακα το manual δεν ελεγε τιποτα???

ειναι δυνατον???

η δεν το κοιταξες καλα???

Αρχική απάντηση από firefox

DJALEX πες μου και αλλα με φτιάχνεις....

όχι φιλε όσο ida το manual δεν έλεγε κάτι σε κάποιο section τώρα να έχει κάποια υποσημείωση e καλά δεν την ida.

καλος!!!!

παντος οφου ηξερες οτι εχει φακο απλος επρεπε να κανεις μαγικα για να τον κανεις να δουλεψη

οπως και τα tccd σε intel με λιγα μαγικα ανεβενουν καλα

λολολολ

πλακα πλακα και στο δικο μου 6680 ειχε καπιες ελιψης το manual

Αρχική απάντηση από totally_wired

Είναι το κινητό του μεθυσμένου για να βρίσκει πάντα τον δρόμο για το σπίτι

αν δεν εχει χασει και το κινητο του εεεεεεεεεεεεεεεεεεε???

αν το εχασε αστα να πανε

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

αν δεν εχει χασει και το κινητο του εεεεεεεεεεεεεεεεεεε???

αν το εχασε αστα να πανε

Θα περιμενει εκει μεχρι να ξεμεθυσει υποθετω!! :D

• 1 month later...

ωραία. και τώρα αφού βρήκα τον φακό στο 5140i θέλω να ρωτήσω για καλώδιο έτσι ώστε να μεταφέρω βασικά το phonebook μου και τα sms. είδα σήμερα καλώδιο από vodafone store έκανε 25 μαζί με λογισμικό αλλα το λογισμικό αυτού του είδους το είχα di και παλιότερα μέσο ένoς ericsson Τ610 και δεν ήταν καθόλου εύχρηστο.

θέλω να ρωτήσω

1) αν ξέρετε από που να κατεβάσω εύχρηστο software για το 5140i

2) που ίσος να πουλάνε φθηνότερο καλώδιο σύνδεσης με pc

ευχάριστο

1. Για το καλώδιο της NOKIA ξέχασέ το. Είχα ρωτήσει πριν 2 χρόνια περίπου για το 5100 και μου είχανε πει 60-70 (κάπου εκεί) και δεν πρεπει να έχουν πέσει οι τιμές...

2. Υπάρχουν immitation καλώδια μπόλικα. Και στο Πλαίσιο βρίσκεις. Συνήθως κάνουν γύρω στα 20-30.

3. Προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις με 30 μια συσκευή υπερύθρων. Έχεις κάπως λιγότερες δυνατότητες και μικρότερη ταχύτητα αλλά με 30 παίρνεις κάτι στο οποίο μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε κινητό και σου μένει και στο μέλλον...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.