firefox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2005 στο παραπάνω κινητό στο site τις nokia αν δεν κάνω λάθος λέει πως έχει φακό. στο κινητό δεν βρίσκω tpt όμως ούτε και στο manual. υπενθυμίζω πως το 5140ι είναι αυτό με το θερμόμετρο και την πυξίδα.που είναι ρε παιδιά ο φακός? υπάρχει η έχει γίνει κάποιο λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Ο πατερας μου το εχει. Αν δεν κανω λαθος πατας ή διεση ή το αστερακι συνεχομενα. Σε λιγη ωρα που θα ερθει απο την δουλεια θα σου πω συγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Αύγουστος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 φιλε μου να σε καλά η η δίεση είναι σινeχομενι....!!!!!! εκπληκτικό!!!!!!!τέλειο κινητό!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 13, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Χαιρομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 καλα ολοκληρο λαμπιονι στο μπροστα μερος δεν το ειδες???δηλαδη εχεις κινιτο και δεν ξερεις τι εχει πανο???παρε κανα sagem easy να δεις την υγεια σου με τα απολιτος απαρετιτα και θα εισαι οκ..........λολολολπερα απο την πλακα το manual δεν ελεγε τιποτα???ειναι δυνατον???η δεν το κοιταξες καλα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Αύγουστος 13, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 DJALEX πες μου και αλλα με φτιάχνεις....όχι φιλε όσο ida το manual δεν έλεγε κάτι σε κάποιο section τώρα να έχει κάποια υποσημείωση e καλά δεν την ida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Αρχική απάντηση από firefox DJALEX πες μου και αλλα με φτιάχνεις....όχι φιλε όσο ida το manual δεν έλεγε κάτι σε κάποιο section τώρα να έχει κάποια υποσημείωση e καλά δεν την ida. καλος!!!!παντος οφου ηξερες οτι εχει φακο απλος επρεπε να κανεις μαγικα για να τον κανεις να δουλεψηοπως και τα tccd σε intel με λιγα μαγικα ανεβενουν καλαλολολολπλακα πλακα και στο δικο μου 6680 ειχε καπιες ελιψης το manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 μαλλον κακο revison πιρα λεω να περιμενο για το επομενολολολολολολολολολολολολολολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 έχει και πυξίδα εκτός από φακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 13, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Artist_ έχει και πυξίδα εκτός από φακό. Είναι το κινητό του μεθυσμένου για να βρίσκει πάντα τον δρόμο για το σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 13, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Είναι το κινητό του μεθυσμένου για να βρίσκει πάντα τον δρόμο για το σπίτι αν δεν εχει χασει και το κινητο του εεεεεεεεεεεεεεεεεεε???αν το εχασε αστα να πανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Αύγουστος 13, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr αν δεν εχει χασει και το κινητο του εεεεεεεεεεεεεεεεεεε??? αν το εχασε αστα να πανε Θα περιμενει εκει μεχρι να ξεμεθυσει υποθετω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 14, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake Θα περιμενει εκει μεχρι να ξεμεθυσει υποθετω!! pm man!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Οκτώβριος 13, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 ωραία. και τώρα αφού βρήκα τον φακό στο 5140i θέλω να ρωτήσω για καλώδιο έτσι ώστε να μεταφέρω βασικά το phonebook μου και τα sms. είδα σήμερα καλώδιο από vodafone store έκανε 25 μαζί με λογισμικό αλλα το λογισμικό αυτού του είδους το είχα di και παλιότερα μέσο ένoς ericsson Τ610 και δεν ήταν καθόλου εύχρηστο.θέλω να ρωτήσω 1) αν ξέρετε από που να κατεβάσω εύχρηστο software για το 5140i2) που ίσος να πουλάνε φθηνότερο καλώδιο σύνδεσης με pcευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 13, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 1. Για το καλώδιο της NOKIA ξέχασέ το. Είχα ρωτήσει πριν 2 χρόνια περίπου για το 5100 και μου είχανε πει 60-70 (κάπου εκεί) και δεν πρεπει να έχουν πέσει οι τιμές...2. Υπάρχουν immitation καλώδια μπόλικα. Και στο Πλαίσιο βρίσκεις. Συνήθως κάνουν γύρω στα 20-30.3. Προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις με 30 μια συσκευή υπερύθρων. Έχεις κάπως λιγότερες δυνατότητες και μικρότερη ταχύτητα αλλά με 30 παίρνεις κάτι στο οποίο μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε κινητό και σου μένει και στο μέλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.