Jump to content

Αναποφασιστος για οθονη TFT 19''

aplog_82

Recommended Posts

Ναι αλλά θα έχω εγγύηση για παραπάνω pixel ή μπορεί να εμφανίσει η οθόνη μου (πράγμα σχεδόν απίθανο βέβαια) 10 dead pixel και να μη μπορώ να κάνω τίποτα;

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Και επίσης όταν φτιάχνουμε λογαριασμό στο mindfactory τα στοιχεία (όνομα, διεύθυνση κτλ) τα γράφουμε με λατινικούς χαρακτήρες; Π.χ. Θερμοπυλών-->Thermopilon; Ξέρω ξέρω. Ηλίθια ερώτηση... :)

Για όσους δεν το ξέρουν το prad.de έκανε review της S1910! Στα Αγγλικά είναι!

http://www.prad.de/en/monitore/review_eizo_s1910-k.html

Λέει αρκετά καλά λόγια και τονίζει μερικά αρνητικά στοιχεία που όπως λέει δεν αρκούν για να σε αποτρέψουν από την αγορά αυτής της οθόνης! :)

πάτα και κάνα edit ωρέ :D

γεμίσαμε :D

ps: είδα μια πολύ ωραία οθόνη στο pixmania, lg 1930sup νομίζω, τεσπα έχει το sips της 1920p και κοστίζει 350 ευρά. Πιστεύω είναι ευκαιρία. (απευθύνεται φυσικά σε όσους δε θέλουν γρήγορο RT). Επίσης να πω ότι νομίζω μόνο η LG Hellas δίνει zero pixel, έξω δεν πρέπει νά χει;)

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από sa1901 [25-08-2005 13:31]

Όποιο πρόβλημα παρουσιάσει η οθόνη σου, αν καλύπτεται από τους όρους της διεθνούς εγγύησης, θα απευθυνθείς στην Ελληνική Αντιπροσωπεία. Σε καμία περίπτωση δεν θα στείλεις την οθόνη στην χώρα από την οποία την αγόρασες. Απλά δεν θα έχεις το 0 pixel που δίνει η αντιπροσωπεία για τις οθόνες αγορασμένες από την ελληνική αγορά.

Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι το δέλεαρ για να την αγοράσεις από εδώ, αφού η αντιπροσωπεία έχει οικονομικό κέρδος. Κατά τα άλλα, όταν έρθει θα είναι φυσικά πολύ ακριβότερη απ΄ότι στο εξωτερικό. Σκέψου όταν πήρα την δική μου 600 από Γερμανία, εδώ κόστιζε 750.

Κλασικη ληστρικη ελληνικη συμπεριφορα.Λοιπον το βλεπω οτι θα ενδιαφερει πολυ κοσμο που δε εχει κανει μεταβαση ακομα η συγκεκριμενη οθονη δε κανονιζουμε καμια ομαδικη λεω εγω.Γιατι 750ε ειναι παρα πολλα για 19" Οθονη πιστευω.

Αρχική απάντηση από Helly

Κλασικη ληστρικη ελληνικη συμπεριφορα.Λοιπον το βλεπω οτι θα ενδιαφερει πολυ κοσμο που δε εχει κανει μεταβαση ακομα η συγκεκριμενη οθονη δε κανονιζουμε καμια ομαδικη λεω εγω.Γιατι 750ε ειναι παρα πολλα για 19" Οθονη πιστευω.

ληστρική ως προς την τιμή ναι, αλλά για την εγγύηση μαγκιά της.

την πίεζε βέβαια ο ανταγωνισμός;) (lg etc.)

• 4 weeks later...

προτειμαω την Sony.... απλα απο προσωπικη εμπειρια γυαλίζει πολύ οταν έχεις φωτινη πηγη απο πίσω σου.....

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.