Jump to content

Αναποφασιστος για οθονη TFT 19''

aplog_82

Recommended Posts

Πόσες φορές θα το πω? Αναρωτιέμαι αν τα λέω στα κινέζικα δηλαδή. Η ΕΙΖΟ και η DELL παρουσιάζουν ΚΑΙ οι δύο στα πολύ απαιτητικά σε ταχύτητα παιχνίδια GHOSTING. Ελάχιστο ΝΑΙ αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ. Η LG ΔΕΝ έχει την ποιότητα χρωμάτων των παραπάνω αλλά έχει την καλύτερη εγγύηση (on site) και ΔΕΝ έχει Ghosting.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Τελικα λεω να παρω ή την LG1980Q ή την Νec 1970GX..Εσεις ποια προτεινεται..Ελα να βλεπω ψηφους:D :D :D

Αρχική απάντηση από gznp

Πόσες φορές θα το πω? Αναρωτιέμαι αν τα λέω στα κινέζικα δηλαδή. Η ΕΙΖΟ και η DELL παρουσιάζουν ΚΑΙ οι δύο στα πολύ απαιτητικά σε ταχύτητα παιχνίδια GHOSTING. Ελάχιστο ΝΑΙ αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ. Η LG ΔΕΝ έχει την ποιότητα χρωμάτων των παραπάνω αλλά έχει την καλύτερη εγγύηση (on site) και ΔΕΝ έχει Ghosting.

Οταν λες οτι και η EIZO και η DELL παρουσιαζουν Ghosting αναφερεσε σε ολα τα μοντελα? Δηλαδη τα εχεις δοκιμασει ολα και το εχεις δει? Επισης εχεις δοκιμασει ολα τα LG μοντελα?

Δεν σου επιτιθεμαι απλα αναρωτιεμαι γιατι μου φαινεται αρκετα περιεργο.

Αρχική απάντηση από aplog_82

Τελικα λεω να παρω ή την LG1980Q ή την Νec 1970GX..Εσεις ποια προτεινεται..Ελα να βλεπω ψηφους:D :D :D

Παρε την πιο ομορφη.

Αρχική απάντηση από jax7480

Οταν λες οτι και η EIZO και η DELL παρουσιαζουν Ghosting αναφερεσε σε ολα τα μοντελα? Δηλαδη τα εχεις δοκιμασει ολα και το εχεις δει? Επισης εχεις δοκιμασει ολα τα LG μοντελα?

Δεν σου επιτιθεμαι απλα αναρωτιεμαι γιατι μου φαινεται αρκετα περιεργο.

Jax, μιλάω για τις ΕΙΖΟ L778, Dell UltraSharp 2005FPW και LG1980Q. Σωστά με παρατήρησες γιατί δεν ήμουν σαφής, αλλά τα έχω πει ουκ ολίγες φορές.

Αρχική απάντηση από gznp

Jax, μιλάω για τις ΕΙΖΟ L778, Dell UltraSharp 2005FPW και LG1980Q. Σωστά με παρατήρησες γιατί δεν ήμουν σαφής, αλλά τα έχω πει ουκ ολίγες φορές.

OK, thank you. Απλα ο τροπος που το ειπες εδειξε οτι εχεις δει ουκ ολιγες οθονες των συγκεκριμενων εταιριων να δουλευουν, γι'αυτο αναρωτηθηκα.

Δεν υπάρχει review της s1910 ακόμα. Είναι καινούιο μοντέλο και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Ελλάδα. Περίπου αρχές Σεπτέμβρη. Είναι η αντίστοιχη οθόνη της L778 χωρίς ηχεία και C-Booster νομίζω. Αξίζει πιστεύω κι εγώ την περιμένω καιρόοο τώρα... Ψάξε λίγο σε άλλα θέματα και θα δεις τι δούλεμα έχω φάει... :)

Έστειλα mail στην αντιπροσωπεία της EIZO microtec να τους ρωτήσς για το συγκεκριμένο μοντέλο και ιδού η απάντηση...

Καλησπέρα,

Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας και για την προτίμηση που δείχνετε στα

ΕΙΖΟ προϊόντα. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει βγει ακόμα στην παραγωγή και οι

πρώτες παραλαβές αναμένονται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο.

Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την ημερομηνία παραλαβής της μόλις έχουμε

νεότερη ενημέρωση από το εργοστάσιο.

Φιλικά,

Κ.

Ίσως τελικά αργήσει λίγο παραπάνω... :(

Η οθονη αυτη πρεπει να γ....αει!!!Ελεγα να την παραγγειλω απο γερμανια αλλα δεν ξερω απο που??:cry:

Τι λες τώρα; Σοβαρά; Την έβαλε κιόλας το Mindfactory; Πω πω πορωσήηηηηηη... Ποιό καλό παιδί θα μας βοηθήσει με την αγορά; Ξέρω ότι η sa1901 (που το nick μοιάζει με το όνομα της οθονάρας) έχει μια άλφα εμπειρία...

Αν την παραγγειλω απο εξωτερικο(π.χ Γερμανια) με την εγγυηση της EIZO τι γινετε????

Αν την παραγγειλω απο εξωτερικο(π.χ Γερμανια) με την εγγυηση της EIZO τι γινετε????

Εγγύηση κανονικά από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, αλλά όχι 0 pixel.

Η οθονη αυτη πρεπει να γ....αει!!!

μια οθονη θα αγορασεις. τι νομιζεις οτι θα δεις κανεναν εξωγηινο?

ασε που απο τις οθονες που αναφερεις παραπανω οποια και να παρεις δε πιστευω να καταλαβεις διαφορα μεταξυ τους.

οποτε coolarise, προσγειωσου και αγορασε οποια οθονη αρεσει σε σενα.

εγω θα προτεινα να δωσεις μεγαλη σημασια στο zero pixel garanty και στις διαστασεις οπου δεν δηκαιολογειτε μικροτερη απο 19".

απο κει και περα παρε μια οικονομικη ετσι ωστε οταν αργοτερα θα αλλαξουμε οθονες για 1600+ αναλυση να μην τη λυπηθεις.

Εγγύηση κανονικά από την Ελληνική Αντιπροσωπεία, αλλά όχι 0 pixel.

Για εξήγησέ το λίγο αυτό. Επειδή ξέρεις. Δηλαδή η εγγύηση καλύπτει π.χ. από 5 pixel και πάνω και όλα τα υπόλοιπα προβλήματα;

Αν την πάρουμε από εδώ όταν έρθει θα έχουμε κανονική 0 pixel εγγύηση;

Αρχική απάντηση από geolast

Για εξήγησέ το λίγο αυτό. Επειδή ξέρεις. Δηλαδή η εγγύηση καλύπτει π.χ. από 5 pixel και πάνω και όλα τα υπόλοιπα προβλήματα;

Αν την πάρουμε από εδώ όταν έρθει θα έχουμε κανονική 0 pixel εγγύηση;

Όποιο πρόβλημα παρουσιάσει η οθόνη σου, αν καλύπτεται από τους όρους της διεθνούς εγγύησης, θα απευθυνθείς στην Ελληνική Αντιπροσωπεία. Σε καμία περίπτωση δεν θα στείλεις την οθόνη στην χώρα από την οποία την αγόρασες. Απλά δεν θα έχεις το 0 pixel που δίνει η αντιπροσωπεία για τις οθόνες αγορασμένες από την ελληνική αγορά.

Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι το δέλεαρ για να την αγοράσεις από εδώ, αφού η αντιπροσωπεία έχει οικονομικό κέρδος. Κατά τα άλλα, όταν έρθει θα είναι φυσικά πολύ ακριβότερη απ΄ότι στο εξωτερικό. Σκέψου όταν πήρα την δική μου 600 από Γερμανία, εδώ κόστιζε 750.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.