Jump to content

Αναποφασιστος για οθονη TFT 19''

aplog_82

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θελω να αγορασω μια οθονη TFT 19'' η οποια :

1)Να ειναι black

2)Να μην εχει TN panel

3)Να εχει χαμηλο response time

4)Να εχει DVI out.

5)Να κοστιζει μεχρι 600 ευρω.

Εχω καταληξει σε τρεις:

1)EIZO FlezScan L768 19'' TFT

http://www.computer4u.gr/c4u/default.aspx?code=TFT1821(CATALOG)

2)NEC 19'' LCD 1970GX

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.166328

3) SONY SDM-HS95P/S 19'' MONITOR X'BLACK SILVER

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160326

Ποια μου προτεινεται; (Δεν ειναι αναγκαστικο να ειναι καποια απο αυτες τις τρεις)

Y.Γ : Την θελω και για games!

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Kαλώς ήλθες στην ομάδα. Από αυτές που προτείνεις επιλέγω NEC. Όμως θα σου έλεγα ότι υπάρχουν και οι επίσης αξιόλογες LG και αν θέλεις wide DELL.:)

Δεν έχω δει καμία από αυτές αλλά αν η ποιότητα της εικόνας της sony είναι σαν την ποιότητα της εικόνας των οθόνων των φορητών vaio τότε δαγκωτό sony. ΑΝ, το τονίζω.......Δεν θυμάμε ποιον vaio είχα δει αλλά η εικόνα ήταν κρυστάλινη.........Η καλύτερη οθόνη που έχω δει ποτέ....

Μπορει καποιοι να θεωρουν οτι εχω φαει κολλημα αλλα σε αυτα τα λεφτα κατι λιγοτερο απο ΑΥΤΗΝ για μενα προσωπικα ΔΕΝ λεει...

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 14:05]

Μπορει καποιοι να θεωρουν οτι εχω φαει κολλημα αλλα σε αυτα τα λεφτα κατι λιγοτερο απο ΑΥΤΗΝ για μενα προσωπικα ΔΕΝ λεει...

Δεν ειναι κολλημα ειναι η αληθεια ευλογημενε:hehe:

Σε αθτην την Dell που μου προτεινεται:

1) Τι response time εχει??

2) Πως μπορω να την παραγγειλω???

3) Η εγγυηση της Dell ειναι καλη???

Sorry αν σας ζαλιζω:help:

Την EIZO FlezScan L768 την πήρα πρίν μια εβδομαδα παρέα με μια MSI 6600 gt. Η οθόνη αξίζει και τα 580 ευρώ που κάνει αλλα ΔΕΝ ειναι και οτι καλήτερο για παιχνίδια μιας και κάνει ελαφρός λίγο ghosting στα γρήγορα παιχνίδια.Απο μερίας ποιότιτας ειναι παρα πολύ καλή και απορώ πώς καθόμουνα 4 χρόνια με μια 17αρα philips crt. 5 χρονια εγγύηση, 0 καμενα pixel και το όνομα EIZO ειναι τα κυριότερα στοιχεία που θα έπρεπε να κοιτάξεις πρώτα.

Artist αυτην ηταν να παρω και τελικα το μετανοιωσα για το χρονο αποκρισης που εχει (25ms).Με την Sapphire Radeon x800ΧL 256MB που εχω λογικο ειναι να παιζω και κανενα παιχνιδακι με απαιτησεις.Αυτη η οθονη ομως δεν θα με βοηθησει.Για την DELL να μου απαντησει καποιος που ξερει???

Αρχική απάντηση από jax7480 [Χθες, στις 14:05]

Κολημενε:p :P :p :P

(πραγματι αν παρεις κατι αλλο εκτος απο την dell σε αυτα τα χρηματα ειναι μεγαλη χαζομαρα)

Kάνε στο εαυτό σου δώρο την ΕΙΖΟ L778 και δεν θα το μετανιώσεις ποτέ. Στην Ελλάδα οι τιμές είναι λίγο τσουχτερές, αλλά ,μπορείς να την φέρεις από Γερμανία με 630 και έχεις κανονικά εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία (αλλά όχι 0 pixel).

http://www.mindfactory.de/cgi-bin/MindStore.storefront/DE/Product/7744754

:inlove:

Το θεωρω βασικο να εχω 0pixel εγγυηση.Για την Dell μπορει να μου απαντησει καποιος τα ερωτηματα που εθεσα παραπανω????

1) Responce time: 16ms

2)Μονο online ή τηλεφωνικα.

3)Παρε τους τηλεφωνο και ρωτα. Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχουν 0 pixel εγγυηση, αλλα, προσωπικα στην δουλεια εχουμε αρκετες εως παρα πολλες TFT της Dell, ειτε 15αρες, ειτε 17αρες και 19αρες και δεν εχω δει ουτε σε μια καμμενο pixel.

Τι να κανω ρε παιδια??? Τα 16ms της Dell ειναι αρκετα σε περιπτωση που παιζω Games.Μαλλον θα καταλληξω στην LG 1980Q..Πειτε γνωμες:jump: :jump: :jump:

Αρχική απάντηση από aplog_82

Αυτην θα επερνα ρε DJ αλλα ειναι στην μεση τα Games:laughing: :laughing:

tft και games χλομο σε βλεπω

θα πρεπει να σκασεις αρκετα για να καταφερεις κατι τετιο........................

δηλαδη ποσα ms θες???? 15-12???

Ναι εκει. Η LG 1980Q εχει 8ms και εχει και 0 pixel εγγυηση, αλλα μου εχουν πει οτι οι LG ειναι μαπα το καρπουζι(λογω TN panel).Πραγματικα δεν εχω καταληξει καπου γιατι θελω αυτο που θα παρω να ειναι πολυ καλο για ολα.Διαθετω μεχρι 600 ευρω.Παω για δουλιτσα τωρα.Θα δω το βραδυ τα posts.Please βοηθηστε με:help:

Aν θες μια πολύ καλή οθόνη 19+ ιντσών στα 600 ευρώ κοντά:

Χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις στα games:

1) Dell UltraSharp 2005FPW

2) Eizo L768 - L778

Θεωρώ πολύ καλύτερη αγορά τη Dell γιατί είναι 20,1 ιντσών (δλδ και μεγαλύτερη και σηκώνει άνετα 1600-1200) και έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Με απαιτήσεις στα games:

1) LG 1980Q

Μονόδρομος στην κατηγορία της, α-νύ-παρ-κτο ghosting, πολύ καλά χρώματα (όχι τόσο καλά όσο των παραπάνω αλλά δε θα χεις πρόβλημα) και πολύ καλό εξοπλισμό. ’λλη 19άρα για games για μένα απλά δεν υφίσταται.

Η EIZO L778 είναι άριστη στα παιχνίδια. ’λλα αν την θέλεις με 0 pixel εγγύση, πρέπει να την πάρεις από Ελλάδα και εδώ στοιχίζει πάνω από 870 η μαύρη.

http://www.skroutz.gr/index.php?lang=GR&keyword=L778&keyword_or=&limitfrom=&limitto=&page=

Διαφορετικά, όπως είπα και πριν, από Γερμανία 630. Πιστεύω ότι η πιθανότητα για καμμένα pixel στις ΕΙΖΟ είναι πολύ μικρή, λόγω των ελέγχων που γίνονται στο εργοστάσιο κατασκευής της. Μην ξεχνάμε πως είναι Made in Japan. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.