xylokastro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2005 εχω το enermax 470 noisetaker . Πριν κατι μηνες , χαλαει ενα καλωδιο και φαινότανε το συρμα. Μετα απο συμβουλες του big boss hipro βαζω μονοτικη ταινια...... και σημερα αρχιζε να μυριζει κατι καμμενο.......μυριζε η μονωτικη ταινια και τα καλωδια......ΜΟΥ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΑ DVD-ROMS KAI DVD-RWS!!!! Τι να κανω?απο εγγυηση περνάει?παντως η γραμμές του ειναι πολυ δυνατές μετρημένες με βολτόμετρο . Σε περιπτωση που δεν περναει απο rma , ποιο τροφοδοτικο αξιζει να παρω?
K.K Αύγουστος 13, 2005 #3 Αύγουστος 13, 2005 Kοίτα τις συνδέσεις των καλωδίων σου. Αν κάπου δεν κάνει καλή επαφή ή βραχυκυκλώνει. Παραλίγο να πάθω το ίδιο αλλά ευτυχώς το πρόλαβα. Απλά μου έλιωσε δύο καλώδια από λάμπες UV και ήταν έτοιμο να αρπάξει και το καλώδιο τροφοδοσίας.
xylokastro Αύγουστος 13, 2005 Author #4 Αύγουστος 13, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 04:37] απλος φτιαξτο man τιποτα το δυσκολο πως να το φτιαξω δλδ?
Qlim4X Αύγουστος 13, 2005 #5 Αύγουστος 13, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro πως να το φτιαξω δλδ? πολες λυσης υπαρχουν αν θεςνα τα κοπσεις να περασεις θερμοσιστελουμενο μακαρονι κτλ κτλποσταρε καμια φωτο να δουμε και να σου πουμε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.