Jump to content

μια dfi ειπα να παρω και εγω.....

magicman

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Dr Mendel [10-10-2005 21:28]

Παιδιά σώστε έναν άσχετο από πεταμένα λεφτά.Είμαι μεταξύ DFI LAN PARTY DR και ABIT FATALITY SLI.

Δε με ενδιαφέρει καθόλου το o/c και λέω για την fatality.

Μήπως κάνω βλακεία?Εσείς τί λέτε?

Απο θεσσαλονικη είμαι και δεν ξέρω από που να την αγοράσω.Το multirama δεν έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμη.

Ξέρετε που μπορεί να έχουν?Το πλαισιο φυσικά δεν έχει

Βασικά ούτε το SLI με ενδιαφέρει.

Σε σχέση με την απλή FATALITY η FATALITY SLI έχει τίποτα επιπλέον εκτος από SLI?Είναι 20 ευρώ ακριβότερη

Ο επεξεργαστής είναι 3800 Χ2

Ευχαριστώ

Η απλη με την sli διαφερουν στο vdimm (2.8 max απλη/3.45 max sli) και θα την προτεινα σε σχεση με την απλη λογω καλυτερης συμβατοτητας με τις usb συσκευες (η απλη εχει ενα μικρο προβλημα εκει).

Σε σχεση με την dfi εγω την προτιμω κι ας παρεις 10 mhz λιγοτεραο στις μνημες.Ειναι πολυ γρηγορη και σταθεροτατη και μαζι δινει οτι φανταστεις (μεχρι και uguru panel για φατνιο 5.25" που κανει μεχρι και o/c on the fly) εως και εξτρα ανεμιστηρακι για παροχη αερα αναμεσα στις 2 vga αν χρησιμοποιησεις το sli.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 15:44]

Η απλη με την sli διαφερουν στο vdimm (2.8 max απλη/3.45 max sli) και θα την προτεινα σε σχεση με την απλη λογω καλυτερης συμβατοτητας με τις usb συσκευες (η απλη εχει ενα μικρο προβλημα εκει).

Σε σχεση με την dfi εγω την προτιμω κι ας παρεις 10 mhz λιγοτεραο στις μνημες.Ειναι πολυ γρηγορη και σταθεροτατη και μαζι δινει οτι φανταστεις (μεχρι και uguru panel για φατνιο 5.25" που κανει μεχρι και o/c on the fly) εως και εξτρα ανεμιστηρακι για παροχη αερα αναμεσα στις 2 vga αν χρησιμοποιησεις το sli.

Αντε ρε Βαγγελη, επιτελους!!! Περιμενε 2 μηνες το παληκαρι να απαντησει καποιος για να διαλεξει μητρικη!! :p :P :p :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.