gfa3 Δεκέμβριος 14, 2005 #81 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Dr Mendel [10-10-2005 21:28] Παιδιά σώστε έναν άσχετο από πεταμένα λεφτά.Είμαι μεταξύ DFI LAN PARTY DR και ABIT FATALITY SLI.Δε με ενδιαφέρει καθόλου το o/c και λέω για την fatality.Μήπως κάνω βλακεία?Εσείς τί λέτε?Απο θεσσαλονικη είμαι και δεν ξέρω από που να την αγοράσω.Το multirama δεν έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμη.Ξέρετε που μπορεί να έχουν?Το πλαισιο φυσικά δεν έχειΒασικά ούτε το SLI με ενδιαφέρει.Σε σχέση με την απλή FATALITY η FATALITY SLI έχει τίποτα επιπλέον εκτος από SLI?Είναι 20 ευρώ ακριβότερηΟ επεξεργαστής είναι 3800 Χ2Ευχαριστώ Η απλη με την sli διαφερουν στο vdimm (2.8 max απλη/3.45 max sli) και θα την προτεινα σε σχεση με την απλη λογω καλυτερης συμβατοτητας με τις usb συσκευες (η απλη εχει ενα μικρο προβλημα εκει).Σε σχεση με την dfi εγω την προτιμω κι ας παρεις 10 mhz λιγοτεραο στις μνημες.Ειναι πολυ γρηγορη και σταθεροτατη και μαζι δινει οτι φανταστεις (μεχρι και uguru panel για φατνιο 5.25" που κανει μεχρι και o/c on the fly) εως και εξτρα ανεμιστηρακι για παροχη αερα αναμεσα στις 2 vga αν χρησιμοποιησεις το sli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 14, 2005 #82 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 15:44] Η απλη με την sli διαφερουν στο vdimm (2.8 max απλη/3.45 max sli) και θα την προτεινα σε σχεση με την απλη λογω καλυτερης συμβατοτητας με τις usb συσκευες (η απλη εχει ενα μικρο προβλημα εκει). Σε σχεση με την dfi εγω την προτιμω κι ας παρεις 10 mhz λιγοτεραο στις μνημες.Ειναι πολυ γρηγορη και σταθεροτατη και μαζι δινει οτι φανταστεις (μεχρι και uguru panel για φατνιο 5.25" που κανει μεχρι και o/c on the fly) εως και εξτρα ανεμιστηρακι για παροχη αερα αναμεσα στις 2 vga αν χρησιμοποιησεις το sli. Αντε ρε Βαγγελη, επιτελους!!! Περιμενε 2 μηνες το παληκαρι να απαντησει καποιος για να διαλεξει μητρικη!! :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Δεκέμβριος 14, 2005 #83 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Το ειδα αργα :X: Κατα λαθος βρεθηκα εδω. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.