Jump to content

μια dfi ειπα να παρω και εγω.....

magicman

Recommended Posts

MSI και ξερο ψωμι ( προχθεσινο ζητας στον φουρναρη ) δεν MαSαεI . Την να την κανεις την DFI αμα στα εχει ολα ετοιμα απο OC .......!!!??? Ενω εγω πχ πηρα MSI K8N Platimun και εμαθα και την "γεωμετρια" της μητρικης στο modded VDIMM . Αρα πληρωσα 120+ ευρω , εμαθα ..... και τελικα "εφτιαξα" την "τελεια" μητρικη ( για μενα ) για OC .

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 01:33]

MSI και ξερο ψωμι ( προχθεσινο ζητας στον φουρναρη ) δεν MαSαεI . Την να την κανεις την DFI αμα στα εχει ολα ετοιμα απο OC .......!!!??? Ενω εγω πχ πηρα MSI K8N Platimun και εμαθα και την "γεωμετρια" της μητρικης στο modded VDIMM . Αρα πληρωσα 120+ ευρω , εμαθα ..... και τελικα "εφτιαξα" την "τελεια" μητρικη ( για μενα ) για OC .

βρε αδερφε πως το λες αυτο τωρα?

υπολογισε οτι πολλοι απο μας εχουμε ξεκινησει μονταροντας απο 3αρα τροφοδοτικου

μετα μονταραμε και Vcpu και Vdimm και Vddq και οτι αλλο θες

να μην μιλησω για λανπαρτυ και αμπιτ που ειχαμε αλλαξει ακομα και πυκνωτες

συγγνωμη που δεν θελουμε να ασχολουμαστε μια βδομαδα πλεον με το να κολαμε αντιστασεις και τριμερ και ψυκτρες και ψυκτρακια και φανς για να κανουμε μια μιητρικη να δουλεψει

καλιτερα να φαμε μια βδομαδα σεταροντας

αυτο λεγεται εξελιξη , η αγορα μας μαθαινει και μας δινει αυτα που θελουμε πλεον

μας δινει εργαλεια

τωρα αν θες σωνει και ντε να μαθεις ολα αυτα τα κολπα , παρε μια παλι μητρικη και μαθε τα λη κανε αυτο που εκανες , πολυ καλα εκανες και η γνωση που πηρες σιγουρα δεν ειναι αχρηστη

ομως αυτο δεν σημαινει οτι επειδη τα εκανες μονος σου εχεις και δυνατο εργαλειο

γνωση πηρες οχι επιδοσεις

παντα φιλικα , το σκαθαρι:daisy:

Μαλλον δεν καταλαβες καθολου το παραπανω post μου (ειρωνικο) , γιατι εδω και 3 χρονια παντα ειχα DFI σε διαφορες υλοποιοεισεις της αλλα μια ωραια πρωία μου ηρθε να παρω MSI και να τι τραβαω τωρα που θελω να κανω OC αλλα "τζιφος" . Καλη , σταθερη η MSI αλλα δεν ειναι DFI.... Τωρα πιστευω να καταλαβατε γιατι αναφερω στο παραπανω post τα "παθη" :tomato: μου

Επιμενεις....!!!

MSI και ξερο ψωμι ( ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΖΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ) δεν MαSαεI . Την να την κανεις την DFI αμα στα εχει ολα ετοιμα απο OC .......!!!???(εεεεεεεεεεεεεεεεεεεκοιτα και εδω , ανοιξε τα τι τα εχεις) Ενω εγω πχ πηρα MSI K8N Platimun και εμαθα και την "γεωμετρια" της μητρικης στο modded VDIMM . Αρα πληρωσα 120+ ευρω , εμαθα ..... και τελικα "εφτιαξα" την "τελεια" μητρικη ( για μενα ) για OC .

Εκανα και μερικες αλλαγες μπας και οι δυσπιστοι να παψουν να προτρεχουν το "θαψιμω" :rip: Αντε μην τρελαθουμε τωρα:whip::hehe: :hehe: :hehe::coax::rofl: :happy2: :hmm: :giveup:

Ουτε την Παπαριζου να κατακρινανε ....χεχεχεχε αρε τι κανει ο Ελλην για να γ@μ......

edit όχι απανωτά posts, υπάρχει και η edit.gif

Αρχική απάντηση από stratos1978 [Χθες, στις 23:49]

Ουτε την Παπαριζου να κατακρινανε ....χεχεχεχε αρε τι κανει ο Ελλην για να γ@μ......

Αυτο μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο , γιατί απο ότι κατάλαβες ουτε εγώ ουτε ο beetle έχουμε αισθηση του χιουμορ [απο αυτο που εσυ διαθέτεις πολύ]

:TD: :TD: :TD:

Χαιρετω ολα τα μελη του THELAB ειμαι καινουριο μελος της κοινοτητας αυτης και αφορμη της εγγραφης μου ειναι το θεμα που διαδραματιζεται σε αυτη τη συζητητση.

ΔΕΝ ειμαι σε κανενα στρατοπεδο (ειτε υπερ ειτε κατα ) των DFI μητρικων.

απλα (χωρις ειρωνια) θα ηθελα να μαθω που υστερουν οι μητρικες αυτες επειδη εχω μια DFI και μου πηγε η καρδια στη κουλουρη μολις ειδα αυτα τα λογια για τις μητρικες αυτες.

Παρακαλω να γινει μια αντικειμενικη παρουσιαση των τυχων ελλατωματων και μειωνεκτηματων που παρουσιαζουν αυτες οι μητρικες απο καποιον υπευθυνα και αμεροληπτα γιατι εχω ψιλοφοβηθει με τα οσα γραφτηκαν.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Για την ιστορια εχω την μεγαλυτεερη DFI τηνLAN PARTY SLIDR δεν θυμαμαι αν λεγεται ακριβως ετσι.(ειναι το πιο ολοκληρωμενο μοντελο για 939 επεξεργαστη με UV πλαστικα) με επεξεργαστη 3500+ και 6800GT και γενικοτερα πολυ ανεβασμενο συστημα (χωρις Overclocking) με παρα πολλα πραγματα συνδεδεμενα και πολυ πιεση απο παιχνιδια εφαρμογες κλπ... και να δουλευει σχεδον 18-20 ωρες την ημερα.

Την μητρικη αυτην την αλλαξα αφου μου <<χαλασε>> η MSI K8N NEO2 Platinum (ναι καλα διαβασατε)

το πακετο της μητρικης μεσα παρεχει οτι πιο κουλο μπορει να φανταστει ενας χρηστης ειτε ειναι modder ειτε οχι(εχει μεχρι και ειδικο τσιμπιδακι για τα JUMPERS!!!)

Την λειτουργω πολυ καιρο αυτη την μητρικη και ειναι ολα οκ.

απλα θα ηθελα να μου πειτε για να εχω υποψην μου καποια πραγματα...

ευχαριστω..

παρε ολη αυτην την κατηγορια τα thread με την σειρα και λυσεις την απορια σου. η μητρικη μια χαρα ειναι. ολοι λεγανε dfi=rma! εγω την πηρα και δεν ειδα κανενα προβλημα.... προχθες ανοιξε ο σωληνας την υδροψυξης και εγινε μουσκεμα. + vga. την εβγαλα την στεγνωσα και δουλευει και παλι. εγω πιστευω οτι ειναι το καλυτερο μοβο για 939 αυτην την στιγμη.

καλωσηρθες φιλαρακο

εγω ειμαι το σατανικο σκαθαρι οπως θα ξερεις ηδη , χιχιχι :devil:

βασικα περιτες οι πληροφοριες , ξερουμε πολυ καλα τι εχει μεσα η...βαλιτσα της dfi sli dr (σωστα το εγραψες)

ξερουμε πολυ καλα οτι η τιμη της ειναι πολυ καλη

οτι σε επιδοσεις σκιζει το συμπαν

οτι οι ψυκτρες ειναι τερατα

οτι στο o/c δεν την φτανει τιποτα

οτι αμα εισαι κυριος και οχι καφρος δεν θα παθει ποτε τιποτα

οτι στην βαλιτσα μονο εγω λειπω απο μεσα , σε μερικες βαλιτσες ειμαι ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ,κοινως δεν λειπει τιποτα !!!

απλα θελει λεπτους χειρισμους

ενδεικτικα θα πω τα εξης

-προσεκτικο φλασαρισμα , προσοχη στο κοψιμο τροφοδοσιας

-προσοχη στο μοσφετ μνημων αν ειναι στα 4βολτ

-προσοχη στην ενεργοποιηση του εξτρα βολταζ στις μνημες με το τρικ της εξτρα τασης στον πυρηνα

-προσοχη με επαρκη τροφοδοσια απο το τροφοδοτικο

-προσοχη στις ρυθμισεις timmings

-καλο ειναι παστα στο τσιπσετ γιατι απο μεσα εχει μια τσιχλα αστα να πανε

και οπως παντα READ THE F*CKING MANUAL RULES

περιμενουμε νεα σου

δωσε κανα σκορ με το κτηνακι σου

αμα θες κανα οβερκλοκ εδω ειμαι να βοηθησω στο σκισιμο

CU MAN

Αρχική απάντηση από stratos1978 [10-09-2005 21:46]

Tωρα αυτο που κολλαει με το θεμα ??

και

ασε που δηλαδη τι σημαινει αυτο, οτι οποιος δηλαδη κατακρινει την Παπαβυζου οτι το κανει για να γ@μ.... και οχι επειδη δεν την παει για τους Χ λογους του

Εγω παντως την εχω κατακρινει και προσωπικα δεν την παω και οχι επειδη θελω να την γαμ... μαλλον το αντιθετο

τωρα το πιστευεις η δεν το πιστευεις ειναι δικο σου θεμα

Σαν Εμφανιση ειναι καλη (σαν σωμα γιατι απο την αλογοφατσα της δεν μου λεει μια) αλλα τιποτα το φοβερο,

αλλα και σαν ταλεντο δεν μου λεει και τιποτα οπου συγκεκριμενα ατομα προσπαθησαν να την βγαλουν οτι ειναι <<Η θεα>> και να την διαφημιζουν 24ωρες το 24ωρο (tip: Ειδησης του STAR και παρομοια κ*λοκαναλα και μεσα μαζικης ενημερωσης )

Τι να κανουμε ο καθενας με το γουστο του

Yπαρχουν και υπηρξαν πολλη καλυτερες και σαν εμφανιση η και σαν ταλεντο\φωνη και που αδικηθηκαν κιολας

Τωρα απο κει και περα εσυ τι λες και που σου ηρθε να το κολλησεις τωρα αυτο με το θεμα με τις μητρικες εσυ το ξερεις...

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 12:36]

καλωσηρθες φιλαρακο

εγω ειμαι το σατανικο σκαθαρι οπως θα ξερεις ηδη , χιχιχι :devil:

περιμενουμε νεα σου

δωσε κανα σκορ με το κτηνακι σου

αμα θες κανα οβερκλοκ εδω ειμαι να βοηθησω στο σκισιμο

CU MAN

Magicman ευχαριστω πολυ (και βαλε κανα σφυκτιρακι στους σωληνες!!!), (πλακα κανω ,ετσι?)

και εγω οταν ειχα ψαχτει τηνθεωρησα κορυφη

RMA δεν ηξερα τι σημαινε μεχρι που εμαθα σημερα οτι ειναι ενας αριθμος που αντιπροσωπευει και καλα το ποσοστο των καμμενων μητρικων

ετσι δεν ειναι ρε παιδια???(...βοηθεια...!!)

Σκαθαρι-μαν ευχαριστω για τα τιπς...

στο πισι μου τα εχω ολα εργοστασιακα

οταν το εστησα ειχα διαθεση για overclokies αλλα αμα σου πω οτι δεν εχω προλαβει να ασχοληθω υπευθυνα με το θεμα θα με πιστεψεις?

ειναι κατι το οποιο θελει προσοχη νομιζω... και δεν εχω χρονο

τωρα ειμαι αθηνα(κανονικα σπουδαζω χανια αλλα καταγομαι απο αθηνα , οποτε το βλεπω σαν αγκαρια οποτε ερχομαι στη μαμα πατιρδα...) για να παρω το πολυποθυτο LiAn li V2000 που τοσο μετανοιωσα που δεν το ειχα παρει πιο πριν

ειμαι σε περιεργη φαση καθως τα σκηνικα με την αντλια της υδροψυξης και ολα αυτα τα ψυγεια και οι μαλακιες κανουν το απλο κουτακι μου ATX (transformer, το πηρα πολυ πριν το ονειρευτει το πλαισιο) να τριζει πανω κατω σαν δονητης... οποτε εχω σκοπο να παρω ενα ποιοτικο σκαρι για να γινεται σωστο παιχνιδι μεσα στο κουτι.

με πουσαρισμα δεν εχω ασχοληθει εχω ασχοληθει ομως με case modding καθως του Megatron του εχω αλλαξει τα πεταλλα (βαψιμο ,κοψιμο, τρυπες ,και οτι μπορεις να φανταστεις μεχρι και δικια μου παντεντα εφτιαξα για το πορτακι με ειδικους μαγνητες για να κλεινει αυτοματα.Α ξεχασα να πω οτι για ντεποζιτο εχω μονταρει ενα κουτι μπρυρας HEINEKEN με με τρυπανι και αλλα διαφορα σκηνικα και ειναι γαματο ..)

να οπως βλεπεις γουσταρω καγκουριες αλλα για προσωπικη ευχαριστηση καθως ολα αυτα δεν τα εχω πει και δεν τα εχει δει κανενας(ειναι το πρωτο φορουμ που γραφομαι για PC)

οπως καταλαβαινεις δεν εχω τρεξει κανα προγραμμα που να μετραει ταχυτητες για να δωσω σκορ

Το αλλο που μπορω να αναφερω ειναι πως μεσα σε αυτη την χρονια εχω αλλαξει γυρω στις 3 μητρικες και 4 καρτες γραφικων

(ξεχωριστα μοντελα, μεταξυ τους ολα και τα αλλαζα για να ικανοποιησω τον εαυτουλη μου, οχι οτι ηταν αναγκη μονο η MSI καηκε και χαλασε)

Θελω να σου πω οτι το πισι δεν μενει σταθερο ποτε , με λιγα λογια

σιγουρα θα κανω overklokies απο οκτοβρη αφου σταθεροποιησω τo PC και θα σε πρηξω στις ερωτησεις καθως δεν <<κατεω>> ,οπως λενε και οι φιλοι Κρητικοι....(2-3 πραγματακια απο αυτα που ανεφερες δεν τα γνωριζω... πχ.)

Αυριο μεθαυριο θα ασχοληθω για να φτιαξω και τις υπογραφες και τα avatar και θα κυκλοφορω αναμεσα σας κανονικα....

χιχι

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις...

• 4 weeks later...

Παιδιά σώστε έναν άσχετο από πεταμένα λεφτά.Είμαι μεταξύ DFI LAN PARTY DR και ABIT FATALITY SLI.

Δε με ενδιαφέρει καθόλου το o/c και λέω για την fatality.

Μήπως κάνω βλακεία?Εσείς τί λέτε?

Απο θεσσαλονικη είμαι και δεν ξέρω από που να την αγοράσω.Το multirama δεν έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμη.

Ξέρετε που μπορεί να έχουν?Το πλαισιο φυσικά δεν έχει

Βασικά ούτε το SLI με ενδιαφέρει.

Σε σχέση με την απλή FATALITY η FATALITY SLI έχει τίποτα επιπλέον εκτος από SLI?Είναι 20 ευρώ ακριβότερη

Ο επεξεργαστής είναι 3800 Χ2

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.