FrOsT Αύγουστος 20, 2005 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 @Jax7480 Μπήκε στην υπογραφή :worship: Αρχική απάντηση από MaGiCMaN ζαχο ξεχασα να σταυρωσω την dfi μαζι με τις utt λες να τις χασουμε? Φώναξε παπά γρήγορα!!!:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 20, 2005 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 γιατι ρε τι σας εκανε η καημενουλα η dfi και την κραζετε ετσι;:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 20, 2005 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 τι φαντασια εχει αυτο το παιδι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 20, 2005 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Αρχική απάντηση από unseen τι φαντασια εχει αυτο το παιδι.... παιδί???πολύ καλό όμως....έγραψε :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 20, 2005 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Χαρχαρχαρχαρχαρχαρχαρχαρχαρχαρ......Δεν μπορω αερα αερα!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΜεγαλε ζωγραφισες!χαχαχαχαχαLMFAO!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 21, 2005 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Αρχική απάντηση από unseen τι φαντασια εχει αυτο το παιδι.... Φαντασια δεν μπορω να πω οτι εχω, μιας και τα περισσοτερα εχουν αναφερθει σε καφεδες Παρασκευης. Ειχα ομως αρκετη ελευθερη ωρα στην δουλεια χθες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Αύγουστος 21, 2005 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [13-08-2005 10:09] Αν ΕΣΥ δεν μπορείς να το χειριστείς δεν φτέει το bios της DFI... Ηρεμησε δεν μιλουσα σε σενα Το ποιος δεν ξερει να χειριστει κατι...αστο δεν σε συμφερει να μιλησουμε για αυτοεξαλλου εχω εγκαταστησει και πολλες μη-DFI μαρκες για να ΜΗΝ ξερω να το χειριστωΤις μαγκιες αλλου...PS: Sorry αμα πληγωσα την αγαπημενη σου μητρικη και τον μεγαλο σου εγωισμο...δυστυχως εγω δεν ειμαι Fanboy ενος συγκεκριμενου hardware οπως εισαι εσυ, οταν ειναι καλο και αξιζει το λεω και οταν δεν ειναι και τοσο καλο ΠΑΛΙ το λεω ακομα και αν το εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 21, 2005 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot Ηρεμησε δεν μιλουσα σε σενα Το ποιος δεν ξερει να χειριστει κατι...αστο δεν σε συμφερει να μιλησουμε για αυτο εξαλλου εχω εγκαταστησει και πολλες μη-DFI μαρκες για να ΜΗΝ ξερω να το χειριστω Τις μαγκιες αλλου... PS: Sorry αμα πληγωσα την αγαπημενη σου μητρικη και τον μεγαλο σου εγωισμο :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 21, 2005 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Vasotδυστυχως εγω δεν ειμαι Fanboy ενος συγκεκριμενου hardware οπως εισαι εσυ, οταν ειναι καλο και αξιζει το λεω και οταν δεν ειναι και τοσο καλο ΠΑΛΙ το λεω ακομα και αν το εχω... "Fanboy" δεν είμαι σε κανένα hw... απλά η dfi είναι η μόνη που προσφέρει αυτά που ζητάω αυτή τη στιγμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 21, 2005 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 DFI και o/c πριν 2 χρονια δεν υπηρχε, το οτι καταφερε μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα να φτασει στην κορυφη σε αυτο τον τομεα κατι λεει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 21, 2005 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Το να φτιάξεις μια μητρική για overclocking νομίζω είναι το ποιο απλό πράγμα που υπάρχει. Απλά δεν φτιάχνουν διότι πόσες θα πουλήσουν? Σίγουρα πολλές λιγότερες από το φτηνιάρικο χωρίς δυνατότητες overclocking μοντέλο που θα το πάρουν π.χ. 10 επιχειρήσεις με 100 μηχανήματα η κάθε μία.Το να φτιάξεις μητρική για overclocking όμως που να είναι σταθερή να μην σκάει στα χέρια του χρήστη για ψύλλου πήδημα και να μην σε πρήζει και σένα στο τέλος με τα συνεχή RMA και αντίστοιχα παράπονα των χρηστών, αυτό είναι δύσκολο.Το κατά πόσο το έχει καταφέρει η DFI, η Epox, η Abit ή η ASUS αυτό είναι σχετικό και εξαρτάται από το πώς κρίνουμε αυτά που ακούμε αλλά και το τι εμπειρίες έχουμε.Αυτό που έχει καταφέρει πάντως η DFI είναι να συζητιέται πολύ. Και από την στιγμή που έχει φανατικού υποστηρικτές είτε τα περισσότερα σχόλια είναι θετικά είτε αρνητικά ο στόχος της έχει επιτευχθεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 21, 2005 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Αρχική απάντηση από yanni Το να φτιάξεις μια μητρική για overclocking νομίζω είναι το ποιο απλό πράγμα που υπάρχει. .... Epox και Abit που κυριως εκει απευθυνονταν που ειναι τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 21, 2005 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Δεν είπα μόνο αυτό:Αρχική απάντηση από yanni Το να φτιάξεις μια μητρική για overclocking νομίζω είναι το ποιο απλό πράγμα που υπάρχει. Αλλά και αυτό:Αρχική απάντηση από yanniΤο να φτιάξεις μητρική για overclocking όμως που να είναι σταθερή να μην σκάει στα χέρια του χρήστη για ψύλλου πήδημα και να μην σε πρήζει και σένα στο τέλος με τα συνεχή RMA και αντίστοιχα παράπονα των χρηστών, αυτό είναι δύσκολο. Και για να έρθω στην ερώτησή σου. Εκεί που θα ήταν και η ASUS αν δεν είχε και πολλές πωλήσεις και σε ποιο... normal αγορές. Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δεν νομίζω ότι Abit και Epox δεν έχουν πολύ καλές μητρικές για overclocking όπως και η MSI και η Gigabyte αλλά και η ASUS. Απλά η DFI συζητήθηκε ποιο πολύ. Μπορεί πάλι η DFI να έχει "αφαιρέσει" ας πούμε κάποιες δικλίδες ασφαλείας στο σχεδιασμό την μητρικής της με αποτέλεσμα τα ελαφρώς καλύτερα αποτελέσματα ή ακόμα και τα σαφώς καλύτερα αποτελέσματα από τους άλλους στο overclocking με κόστος από την άλλη μεριά αυτή την... ευαισθησία της μητρικής.Δεν νομίζω ότι κυκλοφορεί ΜΟΝΟ από την DFI μητρική για overclocking. Δεν νομίζω ότι δεν είναι εύκολο για το οποιοδήποτε κατασκευαστή μητρικής να φτιάξει μία μητρική για overclocking. ’λλωστε η ίδια η ιστορία της DFI δείχνει ότι αν αποφασίσει κάποιος να πάρει στα σοβαρά το κομμάτι αυτό της αγοράς μπορεί να φτιάξει τουλάχιστον ένα προϊόν αυτής της κατηγορίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 23, 2005 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Πονάω ωωωωω ωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 27, 2005 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2005 Αρχική απάντηση από unseen τι φαντασια εχει αυτο το παιδι.... Παιδί για υιοθέτηση λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 7, 2005 #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 καλα τα λεει ο jax αλλα θα διαφψνησω με το ocz γιατι ocz εχω και την σκιζει καθημερινα απο τα χριστουγεννα να μην αναφερω το γεγονος οτι επι ενα μηνα ηταν 24/7 και δεν εκλεισε ποτε οσο εστρωνε UTΤ και ειχα και απο πισω 3 κοκκινα λαμπακια για οποιον \ξερει.... παντως θα πω το εξης απλο η dfi sli d εχει μικρη διαφορα στην τιμη απο την msi platinum sli αυτο τι σας λεει? να μιλησω για επιδοσεις ? για εξοπλισμο? και να μην αναφερω το γεγονος οτι μερικα μαγαζια στην στουρναρη εχουν την msi 210 ευρω , οσο δηλαδη η SFI sli DR που ερχεται σε βαλιτσα και μεσα βρισκεις και...ΕΜΕΝΑ (ΟΥΤΕ εγω δεν λειπω) απο κει και περα , ναι , ειναι για overclocking , αλλα και να μην κανεις ξερεις οτι θα παρεις ενα θηριο , με πολυ εξοπλισμο , με ψυκτρες τερατα παντου ,και με τελειες επιδοσεις και η τιμη της δεν ειναι απαγορευτικη. jax ολο καφεδες κανονιζετε και εναν ομαδικο δεν εχουμε πιει ακομα αντε ρε σαπιοι τελειωνετε νακανουμε κανα meeting , μονο στην disk impex βρισκομαστε!!! :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 7, 2005 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [13-08-2005 10:26] ελπιζω να ενοεις το BIOS chip και οχι το BIOS σαν software! καθενας με τον πονο του του esdee του χαλασε το τσιπακι , φταιει η dfi του αλλου του εκαψε τις μνημες , φταιει η dfi του αλλου του καηκε το πληντυριο , μαντεψτε , ΦΤΑΙΕΙ Η dfi ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!! αραγε , εμεις , που την χρησιμοποιουμε και της πινουμε το αιμα και την σκαλιζουμε λες και ψαχνουμε θυσαυρο στην αμμο , ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ??? esdee τι θα γινει με κεινο το τσιπακι . θα ερθεις να το παρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Σεπτέμβριος 7, 2005 #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceesdee τι θα γινει με κεινο το τσιπακι . θα ερθεις να το παρεις? ε ψιτ παιδιιιιιιι!!!!!!!! περνα και απο καλλιθεα να παρεις κατι ανεμηστηρακια μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Σεπτέμβριος 8, 2005 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Δε ξερω για σας αλλα απο τοτε που εχω την DFI ολες οι ηλεκτρικες μου συσκευες δουλευουν γρηγοροτερα. Το πλυντηριο ρουχων ολοκληρωνει ενα προγραμμα πλησης στο μισο χρονο (τα στυβει και στις διπλασιες στροφες), ο ταχυβραστηρας μου εξατμιζει το νερο σε δευτερολεπτα, ο θερμοσυφονας κανει μεταλικους ηχους σαν υποβριχειο σε καταδυση και η φραπιερα μου καθε φορα με λερωνει απο τη δυναμη. Μοναδικο φαινομενο DFI επρεαζει τις ηλεκτρικες συσκευες σαν να κλοκαρουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 8, 2005 Author #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 αυτο με το βραστηρα το προσεξα και εγω... και η ηλεκτρικη κουζινα χθες , πολυ γρηγορα τα εψησε τα μπιφτεκια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.