Jump to content

μια dfi ειπα να παρω και εγω.....

magicman

Recommended Posts

Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης... οπωε βλεπετε και απο την υπογραφη ειμαι σε φαση αναβαθμισης. εχω παραγγειλει απο της 22 ιουλιου απο καταστημα της γειτονιας μου την πολυποθητη dfi sli-d, αλλα ακομα να ερθει. πηρα ρωτησα τι γινεται 2 φορες... το παιδι πηρε τηλ. κατω στην info-quest και δεν εχουν λεει.στο μαγαζι το παιδι δεν εχει κανενα κομματι. μαλλον περιμενουν το καινουριο rev.τωρα τι να κανω? να ακυρωσω την παραγγελια και να παω να παρω απο αλλου? χρειαζομαι το πισι γμτ... ή να περιμενω? αλλα λενε οκτωβρη θα πιασει το αλλο rev. οποτε? αν παω αυριο και ακυρωσω την παραγγελια(γινεται ετσι? δεν εχω δωσει τπτ λεφτα) να παω απο τα μουλτιραμα τσιμισκης να παρω? απο εγγυηση τα μουλτιραμα ειναι οκ ? ευχαριστω πολυ. :D

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

βασικα μην παρεις dfi γιατι δεν θα υπαρχουν αλες για rma και κλασικα καθε ευδομαδα ολο κια καπια καιγετε:p :P :p

περα απο την πλακα καλη ειναι τρεχα τσιμπα και εσυ μια να δω την θα καταλαβεις

βασικα ειναι μητρικη για πολλα κλοκια επομενος αν δεν ασχολισε αστηνα και κοιτα καμια αλλη...

οκ ευχαριστω με γλυτωσες απο αρκετο τρεξιμο. θα παρω τηλ. αυριο να δω αμα εχουν και ακυρωνω την αλλη γιατι δεν παει αλλο. απο εγγυηση τα μουλτιραμα ειναι οκ ? στις dfi. το λεω ποτε δεν ξες dfi ειναι αυτη.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

οκ ευχαριστω με γλυτωσες απο αρκετο τρεξιμο. θα παρω τηλ. αυριο να δω αμα εχουν και ακυρωνω την αλλη γιατι δεν παει αλλο. απο εγγυηση τα μουλτιραμα ειναι οκ ? στις dfi. το λεω ποτε δεν ξες dfi ειναι αυτη.

απο εγγθηση ολα οκ αλλα δεν ειναι στο χερι τους το rma αν εχουν θα σου την αλαξουν αλιος θα περιμενεις απο info quest που ειναι ο προμηθευτης οποτε φερει

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 01:30]

βασικα μην παρεις dfi γιατι δεν θα υπαρχουν αλες για rma και κλασικα καθε ευδομαδα ολο κια καπια καιγετε:p :P :p

περα απο την πλακα καλη ειναι τρεχα τσιμπα και εσυ μια να δω την θα καταλαβεις

βασικα ειναι μητρικη για πολλα κλοκια επομενος αν δεν ασχολισε αστηνα και κοιτα καμια αλλη...

και ποιος ειπε οτι δεν θα κλοκαρισθει.... :D :D :toomuchne

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

απο εγγθηση ολα οκ αλλα δεν ειναι στο χερι τους το rma αν εχουν θα σου την αλαξουν αλιος θα περιμενεις απο info quest που ειναι ο προμηθευτης οποτε φερει

Δεν νομιζω τα multirama να προμηθευονται τις DFI απο την InfoQuest.

Αρχική απάντηση από jax7480

Δεν νομιζω τα multirama να προμηθευονται τις DFI απο την InfoQuest.

Όντως δεν είναι προμηθευτής τους η infoquest σε DFI.

Αν υπάρχει διαθέσιμο stock κάνουν αλλαγή σχετικά γρήγορα (δοκιμάζουν την παλιά --> δίνουν άλλη)

edit Βέβαια το rma από multirama σε multirama διαφέρει;)

Eχω δει και μητρικες με καλυτερες επιδοσεις απο το DFI Sli-d

Γιατι εχεις βαλει σκοπο να αγορασεις μονο την συγκεκριμενη μητρικη?

To μονο θετικο αυτη της μητρικης ειναι οτι αριστος OC αλλα κατα τα αλλα ειναι κανονικη ως καλουτσικη, ας μην πω και τιποτα για τα BIOS της DFI καλυτερα

Αρχική απάντηση από Vasot

To μονο θετικο αυτη της μητρικης ειναι οτι αριστος OC αλλα κατα τα αλλα ειναι κανονικη ως καλουτσικη, ας μην πω και τιποτα για τα BIOS της DFI καλυτερα

ελπιζω να ενοεις το BIOS chip και οχι το BIOS σαν software! :o

Αρχική απάντηση από FrOsT

Αν ΕΣΥ δεν μπορείς να το χειριστείς δεν φτέει το bios της DFI...

:hehe:

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Εχεις δει DFI να καιγεται? :unsure::p :P :p

Kαλα σου λεει ο D.J.AleXXX, ΜaGiCMaN...Εγω πως θα κανω το 6ο RMA?

Αρχική απάντηση από Solid Snake

:hehe:

Εχεις δει DFI να καιγεται? :unsure::p :P :p

Kαλα σου λεει ο D.J.AleXXX, ΜaGiCMaN...Εγω πως θα κανω το 6ο RMA?

Αρχική απάντηση από def

τι τελειωσα ολες εγω εχω ρεκορ 4:p :p :p :p :P :p :P

δαλαδη οσι εχουν dfi ειναι και καλη στο rma γιατι θα πρεπει να σκεφτοντε καθε φορα και διαφορετικο λογο για αλλαγη

λολολολ

Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης:

Απο την στιγμη που ο ενας εχει κανει 5 RMA και ο αλλος 4, γιατι συνεχιζεται να αγοραζεται DFI? Τοσο μαζοχισμος πια? Μηπως γουσταρετε μαστιγωματα και vinyl κοκκινα ρουχα?

Τοσο μαζοχισμος πια? Μηπως γουσταρετε μαστιγωματα και vinyl κοκκινα ρουχα?

ε οχι και κοκκινα!

τι PSU εχεις?

κατι παει στραβα στο κιλκις, UPS εχει κανενας σας?

Εγω παντα ειχα προβλημα με το dual channel...Ο spc μου ειπε οτι κατι τρεχει με το συστημα μου...Ομως ολα εχουν δοκιμαστει σε αλλο pc..

Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το εξης:

Απο την στιγμη που ο ενας εχει κανει 5 RMA και ο αλλος 4, γιατι συνεχιζεται να αγοραζεται DFI? Τοσο μαζοχισμος πια? Μηπως γουσταρετε μαστιγωματα και vinyl κοκκινα ρουχα?

Τι αλλο μπορω να κανω ρε Ζαχο? Αφου εδωσα τοσα χρηματα για μια μητρηκη και καμια ζεν δουλεψε σωστα, ελπιζω στα rma...Αν ειχα μπολικα χρηματα θα αγωραζα μια αλλη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.