Jump to content

Προβλημα με ΑΒΙΤ ΜΑΧ3

G101416003215

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω την ΜΑΧ3 ΙC7 της ΑΒΙΤ και έχω το παρακάτω πρόβλημα:

Η οθόνη δεν ανοίγει ,[στην ΜΒ ανάβουν ταυτόχρονα και το πράσινο και το κόκκινο λαμπάκι ,από τα ηχεία ακούγονται πολλά μπιπ συνεχόμενα και το λεντακι που αντιστοιχεί στον σκληρό αντί να αναβοσβήνει είναι συνεχώς αναμμένο.]

Πως άρχισε το κακό τώρα:

Αρχικά και τα 4 dims ήταν γεμάτα με μνήμες 2χ256 ddr400 και 2χ512 ddr333 και κάποια στιγμή έφαγε κόλλημα.(διαιρέτης 1/1 για να δουλεύουν όλες ως ddr400)

Μετά από λίγο λειτουργούσε κανονικά αλλά μόνο με την μια 256 στην τρίτη υποδοχή για μνήμη.

Τέλος όταν πήγα μετά από 2-3 μέρες να βάλω και την άλλη 256 στην πρώτη υποδοχή έφαγε το ΜΕΓΑ κόλλημα και σταμάτησε να ανοίγει η οθόνη.

Βοηθήστε PLΙΙΙΙΙΙΙΙΙIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

μεγαλε τα πολλα μπιπ ειναι προβλημα σε μνημες για κιτατεσ μια μια και ριχτους και κανα memtest να δεις τι γινετε

δοκιμασε σταδιακα ενα ενα τα dimakia με πια μνημη παιζουν

καλη τυχη παντος.......

Λειτουργούσε κανονικά αλλά μόνο με την μια 256 που ειπα και πριν αλλα τωρα ουτε με αυτην δεν λειτουργει.

Βιος δεν μπαινει αφου η οθονη δεν ανοιγει ακομα και αν παταω ινσερτ.Κατσε να ανοιξει και θα φανε πολλα μεμτεστ.

Το θεμα ειναι πως τα εχω δοκιμασει ολα τα ντιμακια και δεν ανοιγει ενω στο πισι ενος φιλου ολεσ οι μνημες παιζουν κανονικα.Μηπως ειναι οι υποδοχες για τις μνημες που εχουν το προβλημα??

Κανε ένα ClearCmos Και ξαναδοκήμασε αν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα μάλλον τα έφτησε το m/b

παιζει αλλα δοκιμασε καμια αλλη μνημη αλουνου

ετσι ειναι οι μητρικες με μνημες αν δεν κατσουν αστα να πανε

το ειχα παθι και εγω καποτε με κατι kingstom value

και εψαχνα να να βρω τι ειναι....................

μια επαιζαν μια οχι

Eκανα και ClearCmos.Βασικά εχω κανει τα παντα και με ολους τους πιθανούς συνδιασμους. Το συστημα το ειχα δώσει σε μαγαζι στην στουρνάρη να το συναρμολογίσουν γιατι ειναι ολα μεσα σε case με vapochill.Αν βγαλω την ΜΒ και τους την παω να δουν τι εχει μηπως μου την ψηλοπουν και οτι εχασα την εγγύηση επειδή ανοιξα το κουτι και την εβγαλα μονος μου.Παιζει κατι τετοιο.Απο αυτο το μαγαζι ειχα παρει vapo Mobo & μνήμες.

Αν έχει ακόμα εγγύηση πάνε όλο το κουτί πίσω... και θα αντηκατστήσουν τα προβληματικά κομάτια.

Αρχική απάντηση από FrOsT

Αν έχει ακόμα εγγύηση πάνε όλο το κουτί πίσω... και θα αντηκατστήσουν τα προβληματικά κομάτια.

:T: :T: :T:

Θα παρω αυριο πρωι ,πρωι τηλ στο μαγαζι να ρωτήσω αν γίνεται γιατι απο αυτο το μαγαζι ειχα παρει vapo μητρικη και μνημες και το βλέπω να μου λένε οτι φταίει καποιο απο τα κομμάτια που δεν ειχα παρει απο αυτούς.................το συγκεκριμένο μαγαζί μου είχε κάνει κ στην αρχη μια πουστι@.Ειχα ρωτήσει τον υπεύθυνο αν τελικά δεν καταφέρω να κανω ΟC(γιατι τοτε δεν ηξερα χριστο απο pc) αν θα το έκαναν αυτοι και μου λέει χαμογελαστος ........ μα ΝΑΙ φιλαράκι.Την επόμενη μέρα τους παίρνω και τους λέω ,,,,, πότε να σας το φέρω να μου κάνετε OC ,,,,, και μου απάντoυν ,,,,,, μα εμεις τα παιδια εδω δεν κάνουμε OC ,,,,,,,,, ελπιζω να μην εχουμε παλι τα ιδιαα......:cry:

τόσα λεφτά και κάνουν τον αλέκο?

αυτό με τη συναρμολόγηση δε το καταλαίνω

κάθε κομμάτι δεν έχει εγγύηση κατασκευαστή????

ούτως η άλλως?

Αρχική απάντηση από G10

Θα παρω αυριο πρωι ,πρωι τηλ στο μαγαζι να ρωτήσω αν γίνεται γιατι απο αυτο το μαγαζι ειχα παρει vapo μητρικη και μνημες και το βλέπω να μου λένε οτι φταίει καποιο απο τα κομμάτια που δεν ειχα παρει απο αυτούς.................το συγκεκριμένο μαγαζί μου είχε κάνει κ στην αρχη μια πουστι@.Ειχα ρωτήσει τον υπεύθυνο αν τελικά δεν καταφέρω να κανω ΟC(γιατι τοτε δεν ηξερα χριστο απο pc) αν θα το έκαναν αυτοι και μου λέει χαμογελαστος ........ μα ΝΑΙ φιλαράκι.Την επόμενη μέρα τους παίρνω και τους λέω ,,,,, πότε να σας το φέρω να μου κάνετε OC ,,,,, και μου απάντoυν ,,,,,, μα εμεις τα παιδια εδω δεν κάνουμε OC ,,,,,,,,, ελπιζω να μην εχουμε παλι τα ιδιαα......:cry:

Καλά και εσύ δεν ήξερες που παν τα 4 και ήθελες o/c με vapo?:boxed:

Αρχική απάντηση από FrOsT

ελα μου ντες

δεν εβαζες πανο και κανα κανιστρο με ξιρο παγο................

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 00:09]

θα μας πεις τ μαγαζι να το προσεχουμε και εμεις????

Βασικα μου μιλησαν με το σις κ με το σας σημερα το πρωι οποτε ακομα δεν θα τους δωσω.Στην επομενη @κια ομως που θα μου κανουν θα μεταμορφωθω σε Αρτεμη Ματσα.:shifty:

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 00:26]

τόσα λεφτά και κάνουν τον αλέκο?

αυτό με τη συναρμολόγηση δε το καταλαίνω

κάθε κομμάτι δεν έχει εγγύηση κατασκευαστή????

ούτως η άλλως?

Και εγω το ξέρω ομως ρώτησα για να μου φύγουν οι οποιες αμφιβολίες.[Ενα φιλαράκι είχε βάλει μια παραπάνω μνήμη στο πισι του και μετα απο λίγο καιρο που τα ψηλοεπαιξε η VGA του ,του ειπαν οτι η εγγύηση χάνεται γιατι την εγκατάσταση της μνήμης θα επρεπε να την κανει καποιος απο το μαγαζι που πήρε το πισι.........]:confused:

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 08:06]

Βασικά ενας ξάδερφος μου που ξερει απο OC θα το έκανε ομως του ειχε διαφύγει μια μικρη λεπτομεριούλα.....δεν ειχε βαλει 66/33 fixed και δεν αναγνωρίζονταν οι SATA μετα το παραμικρο OC.........

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.