yanni Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2005 Δεν το έχω ψάξει, δεν ξέρω λεπτομέριες, αλλά μπορεί κάποιους να τους ενδιαφέρει.Η EVGA δίνει με κάθε αγορά κάρτας γραφικών 7800GT/7800GTX δώρο μητρική 939 SLI. Να υπενθυμήσω ότι πρόσφατα η EVGA ανακοίνωσε lifetime εγγύηση για τις κάρτες γραφικών της.Απλά πληροφοριακά σας ενημερώνω.http://www.evga.com/articles/public.asp?AID=258
sotiris Αύγουστος 12, 2005 #2 Αύγουστος 12, 2005 !!!!! Πολύ καλό Ελλάδα έρχονται? Λογικά θα είναι μόνο για παραγγελίες από Αμερική...
yanni Αύγουστος 12, 2005 Author #3 Αύγουστος 12, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris !!!!! Πολύ καλό Ελλάδα έρχονται? Λογικά θα είναι μόνο για παραγγελίες από Αμερική... Τι να σου πω, δεν το έχω κοιτάξει. Αν κάποιος ενδιαφέρεται πάντως για 7800GT/GTX ίσως να μην είναι καθόλου άσχημη ιδέα. Στο link πάντως στο κάτω μέρος της οθόνης, "e-store-terms" και στην σελίδα που ανοίγει γράφει: Also, eVGA.com currently employs both UPS and Fedex Shipping. At the time of your shipment, we will choose the shipping company most suited to complete shipment of your order. Υποθέτω UPS/fedex σημαίνει ότι στέλνουν σχεδόν παντού. Υ.Γ. Στο X-Bit labs μπορείτε να διαβάσετε και review της κάρτας.
yanni Αύγουστος 12, 2005 Author #5 Αύγουστος 12, 2005 Δυστυχώς με βάση post που έκανε η sa1901 αλλού, έκανε μια δοκιμαστική αγορά και της έδωσε επιλογές μόνο για Αμερική/Καναδά. Κρίμα.Τις κάρτες μπορείς να τις δείς στο link στο αρχικό μου post.Αυτή τη στιγμή η EVGA έχει την γρηγορότερη με default χρονισμούς στο εμπόριο.Όποιος ήθελε 7800GTX θα του καθόταν πολύ καλά. Μακάρι να δούμε και άλλες τέτοιες προσφορές στο μέλλον αλλά και από δω μεριά του Ατλαντικού....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.