Jump to content

19άρα TFT μέχρι 450 ευρώ

sotiris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φίλος μου ψάχνει για οθόνη.

Η σύνδεσή της μέσω vga διότι δεν διαθέτει gpu με dvi και δε σκοπεύει να πάρει.

Δεν παίζει games, άρα το RT τον αφήνει παγερά αδιάφορο, κύρια χρήση Desktop και ταινίες (divx τε και dvd).

Έψαξα λίγο πρόχειρα χθες, και είδα αυτές:

τη γνώμη σας;) ( ιδιαίτερα πάνω στις viewsonic, μου φάνηκαν πολύ καλές πάνω σ' αυτό που ζητάει;) )

Κάποια αντιπρόταση δεκτή. Υπάρχει και η dell 1905 στο παιχνίδι, απλά προτιμάται κάποια από "μαγαζί":)

1) NEC 1970NX

eshop

Nec Site

Συγκριτικό της 1960

2) SONY SDM S94

Πλαίσιο

Sony Site

3) Viewsonic V902m

MgManager

ViewSonic Site

4) Viewsonic VX910

MgManager

ViewSonic Site

οπως προανεφερες και θα συμφωνησω μαζι σου προσωπικα θα προτεινα

και θα πηγαινα για viewsonic(το vx910 θα σε προτεινα απο τα δυο που παραθετεις).εχω 2 crt και δοξα τον παναγαθο δεν με απογοητευσαν ποτε.

αλλιως θα κοιτουσα κατι σε eizo.ζητω συγνωμη δεν ξερω τις τιμες και δεν προλαβα να δω και να προτεινω κατι. αν ξεφευγουν απο το μπατζετ του φιλου σου αγνοησε το.

οσο θυμαμαι παντως ηταν σχετικα ακριβες.

Τις προαλλες επεσε το ματι μου στην hundai L90D+ !Δεν υστερει σε τιποτα (ακομα και παιχνιδια αλλα ειναι λιγο πιο ακριβη απο την ακριβη που εβαλες!Θα την βρεις εδω στα 498€ και συγκριτικο εδω

Αρχική απάντηση από ΝTG

Τις προαλλες επεσε το ματι μου στην hundai L90D+ !Δεν υστερει σε τιποτα (ακομα και παιχνιδια αλλα ειναι λιγο πιο ακριβη απο την ακριβη που εβαλες!Θα την βρεις εδω στα 498 και συγκριτικο εδω

πιστεύω ότι για τη χρήση που τη θέλει καλό είναι να πάρει sips ή pva/mva. (δεν παίζει games, το τονίζω)

Ναι το ειδα που το εγραψες αλλα για καποιον αδιευκρινιστο λογο εψαχνα οθονη τις προαλλες και επεσα σε αυτην!!Επειδη οπως ισως εχεις δει ψιλοασχολουμε καπως με την φωτογραφια ηθελα κατι με καλη αποδοση χρωματων!Καθε φορα συνδεω την crt στο λαπτοπ !!Εχει καλο μαυρο καλα χρωματα και απλα κανει και για παιχνιδια!!

Αντε να περασει λιγο ο καιρος να στησω και εγω μηχανημα!!!!!

Αρχική απάντηση από sa1901

Εγώ νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά. μία είναι η επιλογή...

http://commerce.euro.dell.com/dellstore/config/frameset.asp?s=grbsd&l=en&m=eur&c=1039&n=6427&cu=grbsd&v=n&cc=&ogn=&kcd=&ad=9000&mc=dell&rs=&cuid=&cg=&pch=1&demo=&gc=&sbc=none&co=&b=57629

ναι αλλά έχει 583 όταν μιλάμε για max 450 (άντε 475 αλλά μέχρι εκεί).

εννοείται όσο λιγότερα τόσο καλύτερα.

Αρχική απάντηση από sotiris

ναι αλλά έχει 583 όταν μιλάμε για max 450 (άντε 475 αλλά μέχρι εκεί).

εννοείται όσο λιγότερα τόσο καλύτερα.

:blink:

422 δεν έκανε ρε παιδιά; Σήμερα άλλαξε η τιμή; Εγώ όταν έκανα το ποστ είχε 422 με τα μεταφορικά πάντως... :...:

την 1905 έλεγες? το site που μου ανοίγει είναι αυτό με τις special offers, μήπως βγήκε από προσφορά. αυτή που ναι σε προσφορά είναι η 2005 (αυτής την τιμή παρέθεσα).

Τωρα την εχουν στα 420+ΦΠΑ αν μιλαμε για την 1905FP οποτε πηγαινεις κοντα στο 500αρικο. Αρα την αφηνεις κατα μερους ή περιμενεις να την ξαναβγαλουν προσφορα. Υ.Γ. Δεν βαζεις αλλα 150 να παρεις την 20αρα Wide. Μια φορα αγοραζεις οθονη.

Αρχική απάντηση από jax7480

Τωρα την εχουν στα 420+ΦΠΑ αν μιλαμε για την 1905FP οποτε πηγαινεις κοντα στο 500αρικο. Αρα την αφηνεις κατα μερους ή περιμενεις να την ξαναβγαλουν προσφορα. Υ.Γ. Δεν βαζεις αλλα 150 να παρεις την 20αρα Wide. Μια φορα αγοραζεις οθονη.

εγώ προσωπικά θα τά δινα (μάλιστα την 20άρα τη σκέφτομαι), αλλά δεν είναι για μένα;)

απλά το σκέφτομαι να του πω "πάρε Viewsonic", γι' αυτό ρωτάω και τη γνώμη σας εδώ;)

Προσωπικα μια φορα αγορασα Viewsonic, την VP171s και το ταρακουλο ηταν μεγαλο. Η οθονη επαιζε σε αλλο επιπεδο σε σχεση με οτι ειχα δει μεχρι τοτε. Βεβαια και τα 700 σχεδον που ειχα σκασει για 17αρα ετσουξαν αρκετα αλλα μπρος τα καλλη τι ειν'ο πονος. Φυσικα παντα υπαρχει ενας κολλημενος που θα σου πει οτι βλεπει ghosting ακομα και με 1ms RT. Ακους Sisman?

Μηπως να κοιταζες και την LG 1980Q στα 490?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.