Jump to content

Celeron M 1.4+Ct-479+P4P800 Dlx

Nos-Dio

Recommended Posts

το μηχανακι που ειχα για DL ηταν πολυ γερικο και ετσι ηθελα κατι να το αλλαξω.Κατι κρυο αλλα και σχετικα αποδοτικο.Οχι ομως να δωσω και μια περιουσια.Ετσι λοιπον κατεληξα στον Celeron M μιας και ο Pentium M ειναι ακριβος για αυτη την δουλεια.Κατι αλλο απλα δεν προκειται να δουλευε σωστα με αυτες τις συνθηκες θορυβου που θελω εγω.

Η συνθεση αποτελειται απο:

Celeron M 1.4/400 C0 step philipines

P4P800 Dlx rev2.0 flashed to 1008/beta 01 bios of P4P800-E DLX

Club 3d Radeon 9600 pro δανεικη

2Χ512 ΜΒ elpida chips δανεικα

350 watt psu απο αυτα που δινει το πλαισιο...δεν ειναι μουφα

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την αγορα μιας και για αυτα που το θελω,το μηχανημα ειναι απλα τελειο

Το μονο που με πειραζει ειναι οτι ενω φλασαρισα το βιος της P4P800-E για να μπορω να αλλαζω μουλτι μεσα απο το βιος δεν μπορω...:( .Εχει κανεις καμια ιδεα.Το ρευμα και το fsb δουλευουν

O cpu ειναι εκει με μαμα ρευμα 1.26 και την ψυχτρα της ασους αλλα με ανεμιστηρα στα 5v

ειναι rock stable.στα 2242 μου κολαει το πριμε95,στα 2300 παγωσε στο ΠΙ.Εδωσα μεχρι και 1.4 απο βιος αλλα δεν ξεκιναει στα 2400 που δοκιμασα.Δεν ξερω τι ακριβως παιζει...το κακο ειναι ο multi αφου αν τον αλλαζα θα επαιζα απο 200+ fsb και καμια σχεση...

περισσοτερα στις φωτο

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

εγω αυτο που φοβαμε στο συστιμα ειναι το τροφοδοτικο του πλαισιο εχω δει αρκετα να σκανε χωρις λογο...............

προτιμεσε καπιο αλλο παρα του πλαισιου

για την δοκιμη το εχω βαλει...αλλα θα βαλω ενα αλλο που ειχα στον P3

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

για την δοκιμη το εχω βαλει...αλλα θα βαλω ενα αλλο που ειχα στον P3

ok αλλα προτιμισε κανα καλο γιατι ολα αυτα τα noname μου την δυνουν ερχοντε πολοι πελετες και λενε αυτο τροφοδοτικο που εβαλα πανο ηταν 10000 βαττ γιατι εσκασε

αντε τωρα να τους εξιγισεις οτι ενα noname 1000000 ειναι 100000φορες χιροτερο απο καπιο μαρκασ 300αρι

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

ρε σ θελω να παιζει και WOW...Αλλιως μονο για να κατεβαζει καλο ηταν και το μηχανημα με τον P3 1ghz

και οπως βλεπεις το 3d του ειναι πολυ καλο@M POWER

ε τότε δικαιολογείσαι :D

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 20:38]

ε τότε δικαιολογείσαι :D

Ναι ναι τοτε διακαιολογουμε..:o :o :p

Που ειναι ο Αφαντος να πει τιποτα για το μουλτι...ολοι διακοπες ειναι??:)

Αρχική απάντηση από giorikas

ασχετο:

πως ειχα την λανθασμενη(?) εντυπωση οτι οι Celeron Μ ειχαν 512KB L2 cache?....

Οι παλιοι celeron M ειχαν 512Κ, οταν πηγαν οι pentium M στα 2ΜΒ πηγαν και οι Celeron σιγα σιγα στο 1ΜΒ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.