totally_wired Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2005 Αγόρασα προχτες έναν adaptor από το Hacshop για δίσκο από 2.5 σε 3.5.Την πρώτη μέρα δούλεψε κανονικά και την δεύτερη επίσεις.Σήμερα δεν δούλεψε... κάηκε... μίρισε... Ο δίσκος ήταν ένας Hitachi 20αρής.Λοιπάμε γιατί πλήρωσα διπλάσια τιμή τον adaptora από τις συνηθισμένες (15 ενώ κανονικά όλοι τους έχουν 7) μόνο κι μόνο για να μην έχω πρόβλημα. Ορίστε...Τώρα τι? Να πάω να τους λέω ο adaptoras σας μου έκαψε τον δίσκο?
totally_wired Αύγουστος 12, 2005 Author #2 Αύγουστος 12, 2005 μια φωτογραφία του καμένου adaptora που πιστεύω ότι θα μου τον αλλάξουν
Qlim4X Αύγουστος 12, 2005 #3 Αύγουστος 12, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired μια φωτογραφία του καμένου adaptora που πιστεύω ότι θα μου τον αλλάξουν ενοειτε αυτοεπισεις προσεχε πολι στην τπποθετιση γιατι ο σκλιρος μπενει και απο τις διομεριες του φις και το θεμα ειναι για το ρευμα μην τα τιναξι ολα στον αερα
totally_wired Αύγουστος 12, 2005 Author #4 Αύγουστος 12, 2005 Ναι βρε... αφου βλέπω PIN 1... Και εξάλου ο δίσκος δούλευε κανονικά...
Qlim4X Αύγουστος 12, 2005 #5 Αύγουστος 12, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Ναι βρε... αφου βλέπω PIN 1... Και εξάλου ο δίσκος δούλευε κανονικά... ok απλος στο ειπα γιατι μου ετιχε κατι τετιο στην δουλια που ειχε φερει καπιος ενα τετιο ανταπτορακι αλλα με αναποδα τον σκληρο και ειχε καει
totally_wired Αύγουστος 23, 2005 Author #6 Αύγουστος 23, 2005 ΟΚ αλλάχτηκε το adaptoraki γρήγορα και άμεσα. Ένα + από μένα
Sbeetle Αύγουστος 23, 2005 #7 Αύγουστος 23, 2005 Δε λες που δεν κάηκε ο σκληρός...Μπράβο που στο άλλαξαν αμέσως. Είναι να τους πετύχεις σε καλή μέρα. Τότε όλα κομπλέ. Αλλιώς...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.