Stamatis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2005 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημμα με το ADSL in a box. Σίγουρα είναι ένα γνωστό πρόβλημμα το οποίο γνωρίζουν όλοι όσοι είχανε αγοράσει το παραπάνω προπληρωμένο πακέτο της forthnet. Να μπούμε κατευθείαν στο θέμα. Έχοντας περάσει τους drivers του Crypto F200 (:alien: ) το Access Runner επιχειρεί τον συγχρονισμό με την γραμμή. Μόλις ολοκληρωθεί, το μόνο που είχα να κάνω ήταν να κάνω την σύνδεση. Έτσι λοιπόν πήγα: Έναρξη> Σύνδεση με > AccessRunner DLS Σωστά μέχρι εδώ? (Ρωτάω διότι είμαι αρχάριος και όλο το πρόβλημμα με δυσκόλεψε μέχρι να βρω την αιτία. ) Όλα καλά μεχρι την επόμενη μέρα... Ανοίγοντας το PC έπρεπε να ξαναγίνει ο συγχρονισμός και να ξανακάνω την σύνδεση. Πράγμα που με προβλημμάτισε. Τέλος πάντων, την επόμενη μέρα το ίδιο. Έτσι λοιπόν μπήκα στο The Lab, έκανα ένα search και είδα ότι δεν ήμουνα ο μόνος που είχε το ίδιο πρόβλημμα. Σε ένα προηγούμενο θέμα διάβασα ότι η σύνδεση με την γραμμή χάνεται όταν κλείσει το PC. Αυτό γίνεται επειδή το modem Crypto F200 (:alien: ) τροφοδοτείται από ρεύμα μέσω USB. Κάποιος είπε να δοκιμάσουμε να συνδέσουμε το modem σε άλλη θύρα USB που να είναι συνδεμένη με pins της μητρικής (δεν είμαι σίγουρος για αυτό, κάτι παρόμοιο αν δεν κάνω λάθος) έτσι ώστε να είναι σε τροφοδοσία συνέχεια. Το δοκίμασα αλλά τίποτα. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Crypto F200 (:alien: ) :TD: Κάποιος ανέφερε στο παρελθόν, να γίνει μιά συνάντηση για να κάψουμε τα Crypto μας. Ισχύ ακόμα αυτό? Αναγκαστικά θα υποστό την αγορά καινούργοιυ modem. Τώρα, θα ήθελα να ρωτίσω επίσης, μιά που θα αγοράσω κανούργιο modem, αν θα έπρεπε να πάρω router, επειδή την σύνδεση που έχω πρόκειται να την "μοιράσω" σε δύο PCs. Αν δεν είναι router, τι συσκευή πρέπει να πάρω για να έχουν και τα δύο PCs σύνδεση? Συγνώμη για την "έκθεση" που έγραψα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Stamatis Αύγουστος 12, 2005 Author #3 Αύγουστος 12, 2005 Θα γίνω πιο συγκεκριμένος:1)Το modem δεν τροφοδοτείται όταν είναι κλειστό το PC. Γίνεται κάτι για αυτό? 2)Αν όχι, τι να αγοράσω για να έχουν και τα 2 pcs σύνδεση.
totally_wired Αύγουστος 12, 2005 #5 Αύγουστος 12, 2005 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ? ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ΤΟ MODEM ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ PC? Ε ΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
haris1984 Αύγουστος 12, 2005 #6 Αύγουστος 12, 2005 λογικο ειναι να χανει τον συγχρονισμο του...αργει πολυ να συγχρονιστει?αν αλλαξεις τοτε παρε το USR 9105 και αν θες wireless 9106...αυτο προτεινω εγω...
Stamatis Αύγουστος 12, 2005 Author #7 Αύγουστος 12, 2005 @haris1984 Μερικές φορές αργεί, μερικές όχι.Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Όταν ανοίγει τo pc το accessrunner συγχρονίζεται. Σε μιά στιγμή λέει connected. Από κει και πέρα πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον ή είμαι συνδεμένος?Διότι κάθε φορά, λέει πως είναι connected. ’λλα όταν ανοίγω τον mozilla ή ένα οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα το οποίο συνδέεται με το net,και βγάζει μηνύματα τα οποία λένε πως δεν είμαι συνδεμένος. Αναγκάζομαι λοιπόν να πηγαίνω κάθε φορά Έναρξη>Σύνδεση με>Accessrunner DSL
totally_wired Αύγουστος 12, 2005 #8 Αύγουστος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Stamatis Δεν είναι πρόβλημμα? Δηλαδή το να χανακάνεις 100 φορές σύνδεση κάθε φορά που ανοίγεις το PC, τι είναι? Κοίτα εδώ #6 Τι να σου πω... Όταν σε έλεγε η γιαγία σου ότι ο χρόνος είναι χρήμα εσύ το πίστεψες... Στο ξαναλέω φίλε. Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Και στην τελική όταν έχεις dsl το pc κάνει περίπου 2 restart την εβδομάδα. Φυσικά θα κάνει συνχρονισμό και θα κάνει και dialup. Έτσι είναι. :flower:
Stamatis Αύγουστος 12, 2005 Author #9 Αύγουστος 12, 2005 Τώρα κατάλαβα. Μία τελευταία ερώτηση, το dialup το κάνεις εσύ ή το κάνεις αυτόματα? Δηλαδή όταν κλείνω to pc, το ανοιγώ, to accessrunner θα το κάνει από μόνο του (αυτόματα) ή πρέπει να το κάνω εγώ.
spc Αύγουστος 12, 2005 #10 Αύγουστος 12, 2005 Πέτα την ****ρια της Crypto και πάρε ένα σοβαρό ρουτεράκι. Με 50-100 Ευρώ παίρνεις μια χαρά ασύρματο router και είσαι ΟΚ.
Stamatis Αύγουστος 12, 2005 Author #11 Αύγουστος 12, 2005 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη εάν σας κούρασα
sotiris Αύγουστος 12, 2005 #12 Αύγουστος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Stamatis Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη εάν σας κούρασα σχωρεμένος 1)USRobotics 9106 2)linksys wag54g
Stamatis Αύγουστος 12, 2005 Author #13 Αύγουστος 12, 2005 Έσπασα νεύρα μερικών... Και αυτό επειδή δεν κατάλαβα ορισμένα πράγματα εξ αρχής. Thanks, θα τα κοιτάξω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.