Jump to content

Εγκατάσταση windows 2000

Sleepless

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω αν γίνεται με κάποιο τρόπο να μεταφερω όλα τα updates των windows2000 καθώς και το service pack 4 που έχω, μετά το format και την επανεγκατάστασή τους, ώστε να μη χρειάζεται να τα ξανακατεβάσω από το internet.

Μνήμη έχω στα 384, οπότε δεν παίζει να εχω μεγάλο πρόβλημα. Απλά δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι κολλημένος με τα 2000 και τα winxp δεν μου κάθονται καλά. Επίσης μου είπαν πωσ σε θέμα ασφαλειας τα 2000 είναι καλύτερα. Βέβαια όλα αυτά πριν βγουν τα service pack2 για xp.

Αν δεν γίνεται να κανω τη μεταφορα θα αναγκαστώ να βάλω xp...

Αν δεν τα έχεις κατεβασμένα σε μορφή εγκατάστασης, δεν την γλιτώνεις. Από την στιγμή που είναι ήδη περασμένα, δεν "βγαίνουν" από κει μέσα, ούτε μεταφέρονται.

οκ, απ'ότι κατάλαβα θα πρέπει να περιμένω 2 μέρες στο internet να κατέβουν τα updates και τα service pack..Ή θα βάλλω xp. Είχα μια ελπίδα, anyway, ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Καλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα...

Εγώ θα σου έλεγα να πας στο νετ καφέ της γειτονίας σου και να ζητήσεις να σου γράψουν τα SP εάν τα έχουν. Δεν είναι τόσο τραγικό... Εκτός όλων ίσως τα βρεις και σε κανένα dvd των περιοδικών για PC.

Τραγικό σίγουρα δεν είναι, απλά θέλει λιγο παραπάνω ψάξιμο...we'll see...ευχαριστώ πάντως!

Μήπως να βάλω linux??? Ένας φιλος μου με πρήζει εδώ και λιγο καιρό με τα 9.3...είναι πολύ user friendly λέει.. θα δω τι θα κάνω...όσο για τα xp, τα έχω στο laptop, δεν είναι θέμα συνήθειας, είναι θέμα κολλήματος.Ίσως πρέπει να ξεκολλήσω..θα δείξει!

Αρχική απάντηση από diablo13

και το linux είναι καλό.

βάλ το για μία αλλαγή και δεν θα χάσεις:) :)

...τίποτα παραπάνω από την ώρα σου. [/imo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.