Jump to content

Συμβατότητα 80gb σκληρού με pentium3

Sleepless

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να μαθω αν ειναι συμβατος ένας σκληρός όπως ο WESTERN DIGITAL 80 GB (7200rpm, 8MB buffer, ATA) με ένα pentium 3 sta 800.

Σε ένα μαγαζι που πήγα να τον αγοράσω μου είπαν πως ο συγκεκριμένος επεξεργαστής υποστηρίζει μέχρι 40gb σκληρό(40άρη έχω τώρα). Ισχύει αυτο?...Δε μου φαίνεται πολύ λογικό

Update Bios και θα σαι οκ Εμενα δουλευει ο WESTERN DIGITAL 80 GB (7200rpm, 8MB buffer, ATA) σε μια QDI Advance 9 δηλαδη μητρικη τις πλακας μ εναν Celeron 733@916.δεν ξεκιναει με FSB στα 133 :( και δεν μπορω ν ανεβω πανω απο τα 916Mhz :(

Τι motherboard εχω...Λοιπον,σύμφωνα με το sandra έχω : elitegroup computer sys VT82C694X apollo Pro 133A..τώρα τι είναι αυτο δεν ξέρω.

Εγώ πάντως που κοίταξα το motherboard είδα να λέει VIA..

ps:Οπότε παίζει να λειτουργεί????

Βρες και την μητρικη για update Bios εδω : http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/Category_Download.aspx?Categoryid=1&MenuID=35&LanID=0 Λογικα εχεις σοκετ 370 Οταν πατας το Power Button για να ξεκινηση το πισι στην πρωτη οθονη σου γραφει και το μοντελο τις μητρικης που στο δικο σου ξεκιναει με P6....

Κι ότι θα ρωτούσα και για bios update..

Όντως socket 370 έχω και μοντέλο P6VAP-AP ver1.1e.

Στη σελίδα που μου έδωσες έχει 2 τύπους: P6VAP-A+(1.x) και P6VAP-Me(1.0)

Φαντάζομαι ο P6VAP-A+(1.x) είναι για μένα. Έχει updates για IDE,sound,BIOS. Να τα κατεβάσω και να τα κάνω εγκατάσταση όλα? Επίσης στο BIOS έχει 2 version 1.5b και 1,3b.

1.5b:1. Support display HDD 80 pin cable message selsctablle

2. Update CPU SingOn Message

1.3b:1. Support Trend anti-virus

2. Never set DRAM clock to 133 if CMOS cleared

Service ROM

ποια κατεβάζω? Ευχαριστώ ακόμη μία φορά και sorry για τo πρήξιμο...

Ελπίζω να είναι η τελευταία μου ερώτηση...κατέβασα το p6vapap15b.exe το οποίο όταν το κάνω extract εμφανίζει το vapa15b.BIN..πώς το χρησιμοποιώ για να κάνω update?

Έχει και ενα BIOS Flash Utility για κατέβασμα, μήπως να χρησιμοποιήσω αυτό(είναι τουλάχιστον εκτελέσιμο..exe)? Ή χρειάζονται και τα 2?

χρειάζεσαι και το exe και το bin.

πρέπει να κάνεις enable το jumber 8 για να σε αφήσει να κάνεις το bios update.

χρειάζεσαι μία δισκέτα για να ξεκινήσεις σε dos και μία που θα περιέχει το exe και το bin.

η εντολή που πρέπει να γράψεις είναι a:\*****.exe *****.bin.

Τα αστεράκια είναι το ακριβή όνομα το αρχείου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.