koumle Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2005 Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ μία TFT και κατέληξα στην L1980Q.Γιατί έχει 0 pixel εγγύηση, είναι πολύ όμορφη και έχει και πολύ καλά χαρακτηριστικά και DVI!Η διαφορά της με την L1980U ποιά έιναι?Τι panel φοράνε αυτές οι οθόνες? Είναι το ίδιο και στις δύο?Μήπως έχετε να μου προτείνετε καμία άλλη οθόνη περίπου στα 480Euro?Μιλάμε πάντα για 19".Έχω την 6600GT και η χρήση της οθόνης είναι κυρίως παιχνίδια, ταινίες και net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Αύγουστος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Και οι 2 φορανε ΤΝ panel.H γνωμη μου ειναι πως πρεπει να περιμενεις κανενα μηνα ακομα μεχρι να ξεκαθαρησει το τοπιο λιγο σχετικα με τις ΤFT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Κοιτα και καποιες της huyndai.Πραγματικα πολυ καλες οθονες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.